Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na én lépek haza mindjárt. Félre az útból!
Éééés engem neeem?
Hol mikor?
ZZR400-as Úriemberre gondoltam!Téged megismerlek már a KIVÉTELES MOCIROL
Én ülök a seggemen, nem voltam sehol.
szia!
nem téged láttalak?Én zöld mellénybe voltam:)
Megtalálom a gixxert, csörgök ha ott vagyok, vagy majd meghallod
Amúgy az A szárny végénél állok.
Okés. Én meg 17-ig vagyok.
Na akkor meddig vagy, sztem 4 körül gurulok haza, megállok a motorod mellett
Persze, hogy dolgozom. IBM-es parkolóban meglátod a motoromat. Már, ha begyössz a Vidi parkba.
Mikor, hol, hova, hogyan?
na, zsír, visszatérünk még rá :-)
Megígérem, ha tudok valamit akkor mindenképpen jelzek
Nem Nyíregyháza, hanem Nyáregyháza Nyíregyháza valóban nagyon messze van, bár a másik helység sincs közel, de megérte elmenni.
Tudok pár jó pályát, bár egyik sincs közel. Ha van kedvetek velünk tartani szívesen látunk mindenkit
Thom!

Dógoz? átmennék ha kitudol gyönni, végre Zizi-vel vaok...
Igen, nem olcsók ezek a cuccok. Az enyém 19-es és 20as a kaliber, sztem nem jó rá az a kar, gondolom van külön is, csak igazából nem tudom ki az aki forgalmazza magyarországon. Valami motormann nevű online üzletben láttam, 10 körül, csak gondoltam hátha van valakinek közelebb. Igazából íbéjről is tudnék rendelni, csak mégis nyugodtabb lennék, ha személyesen látnám. Ha esetleg találsz szólj. Köszönöm.
nyíregyházikó, jó messze van :-)
jah, valszeg tavasszal már pálya lesz, kukázok tartalék kerekeket cr-hez, mer ezzel a sziklagumával (mitas c16) nem sokra megyek pályán ..... meg vastag is, 120-at pakoltam fel, hogy fogjon ...
tegnap is jo volt, cimbora szintén halálraítélt, mint én, 250 2T ktm 2004-ből, én nagyon nem fél, kapaszkodtam utána rendesen ... őt akarom elcsalni valahogy pályára, valami istenadta tehetttttcség, csak nincs kihasználva
Klassz nap lehetett
Hát néha én is meglepődök az árakon
Hát végül nem versenyre mentünk, hanem Nyáregyházára motorozni. A pálya szuper volt, ott mindig rendben tartják és locsolják Sokan voltunk és sok fehérvári srác is eljött. Egyszer te is leküzdhetnéd a félelemed
csak 102? egyből veszek 4-et, és máris többet ér, mint a moci :-)
vannak árak, nagyon keményen sajna :-(
hétvégén volt valami csapatás? versenyre kiértetek?
Szia! Megtaláltam ezt a kart a ktm power parts katalógusba, csak ez 16mm-es, fix, és kicsit más az íve. Viszont a probléma az, hogy együtt van a munkahengerrel(102000.-) és annak nagyon utána kellene járni, hogy van e külön csak a kar és hogy valóban jó e neked.
csór-öskü-pétfürdés, enduró mánia, tankbenzint füsté változtatás :-)
vállam javulgat, hála a fiziko-gyogytorna és a csodálatos asszinsztens hölgyek kitartó munkájának
hát péntek délben indultunk,az M3-ra odaérve elfogyott több üveg sör és egy fütyülős mézes barack(ketten Tibóval)
odaérve folyt köv,majd este baszott buli további szűk fél liter pálinkával fejenként...
másnap a műsor odabaszott nagyon
Tompi kezdett,de még életemben nem láttam így megőrülni,kurva nagyot ment
a mi fellépésünk nem úgy sikerült,ahogy szerettük volna,de a Kötélnek ígyis kijutott egy különdíj a motorozásáért
este durva buli megint,aztán félholtan haza
kibaszott kurva jó volt
gőz leengedve
Milyen volt mezőberény?