A csapatnak is jár a baráti ár... De elcserélhető egy 5/8"-osnál nagyobb első főfékhengerre meg a motoromhoz szükséges fém fékcső alkatrészekre 1:1-ben ugyanis arra kell a pénz.
Neked 22e, két akkuval, töltővel, távszabályzóval meg kapsz ajándékba két bontatlan kazettát. Ha nincs a számítógépen Firewire port akkor adok 3e-ért egy Firewire kártyát kábellel.
Oksi!Azt hiszem előre láthatóan akadálya nincs!addig ugy is tudunk beszélni ha gondolod!Itthon lesz még egy Zizis aki ma jön haza Horvátból majd Őket is elcsábítom a párjával!Más nem lemegyünk Gyrosozni a Velencei tóhoz!
Szia tibi, fuck közbe elmentem itthonról most néztem hogy irtál, héten valamelyik nap ha gondolod és ráérsz, meg ha jön más is az is zsir lenne mindegy merre mekkorát meg hányan gurulunk. Egyeztetünk. Ok?
Én is mennék, kedv van mindig, csak összezúzott lábbal kicsit kényes lenne! Egyébként ilyen kis túrákat lehetne szervezni gyakorta! Olykor messzebbre, de ez a Velencei tavi téma sem hangzik rosszul!
:)
Én meg rábeszélni nem akarlak semmire, a te döntésed! Hozzá kell tennem rengetegen mondták nekem is, hogy mgé kicsit korai lesz ez a motor, de hát meg voltam érte indulva rendesen, lebeszélhetetlen voltam. Ha képes vagy kivárni és kicsitől a nagyig elvet követni, tedd azt! Sokak szerint jobb motoros lesz abból aki kimotorozza a kategóriákat lentről felfele, mint aki hírtelen ül egy nagyra!
Köszönöm a segítő hozzászólásokat!
Most találtam egy szimpi mocit, Honda CB 400 Super Four. 56 LE. Tán ennek még kezdőként is megfelelő lovasa lehetnék!
Tutu köszönöm az olvasmányt! Van mit tanulnom bőven!
Pedig milyen büszke voltam magamra mikor először sikerült megcsinálnom a nagy-nagy motorokkal a nyolcast!
Kezdtem úgy érezni, hogy bizony én leszek Rossi utódja!
ezért mondtam,a többieknek kell szóljak
Valakinek van kedve eljönni hétvégén gyrosozni+motorozgatni?
kamera ügyben
kötéllel kell egyeztetnem előtte
mit kérsz érte?
női bőrkabátotok van?
varges90@yahoo.com
tegnep leléptél
ha van idő gyere msnre
telszám a személyesbe!
vagy ha van még kedve valakinek!telefonszámom az adatlapon
Ez egy nagyon jó motor lehet.
Sajna a hobbimat én feléből kell hogy megoldjam, mint amibe ez a gép kerülhet...
Köszi az infót!
Van kedve valakinek motorozni holnap a Velencei tóhoz?
Várpalotán van kitéve a Yamaha kereskedésben a Koncinál,de ha komolyan érdekel,kihozzuk onnan
hívhatsz a 20/327-51-98 telszámon és megbeszéljük
Én meg rábeszélni nem akarlak semmire, a te döntésed! Hozzá kell tennem rengetegen mondták nekem is, hogy mgé kicsit korai lesz ez a motor, de hát meg voltam érte indulva rendesen, lebeszélhetetlen voltam. Ha képes vagy kivárni és kicsitől a nagyig elvet követni, tedd azt! Sokak szerint jobb motoros lesz abból aki kimotorozza a kategóriákat lentről felfele, mint aki hírtelen ül egy nagyra!
Most találtam egy szimpi mocit, Honda CB 400 Super Four. 56 LE. Tán ennek még kezdőként is megfelelő lovasa lehetnék!
Tutu köszönöm az olvasmányt! Van mit tanulnom bőven!
Pedig milyen büszke voltam magamra mikor először sikerült megcsinálnom a nagy-nagy motorokkal a nyolcast!
Kezdtem úgy érezni, hogy bizony én leszek Rossi utódja!