Kiváncsi vagyok igazából hogy érdeklődnek-e iránta és mennyiért, most esetleg lenne kedvem ideiglenesen átnyergelni...De persze sok érteleme nincs eladni szarért hugyért ahogy most mennek ...venni viszont
Egyre jobban foglalkoztat a gondolat h valakivel közösen veszek egyhengeres vagy akár négyhengeres motort is.
1,250e-ért szinte új motorokat lehet találni, amig jövőre itthon szószerint meglehet majd dögleni addig szerintem a környező országok simán kilábalnak...
4500 km után a D211GP középen kopásjelzőn, az oldalán már semmi minta. Ezen felül nyakamon az olajcsere. Kéne egy szponzor vagy egy jól fizető munkahely.
Kend meg a fellegekben jár ahogyazt az ábra is mutatja :)
Nyugodt higgadt és megfontolt kerekezés híve vagyok, torzulás kevésbé, de valami hosszabb lehetne persze
Mosthétvégén néztem a hátsógumírozást(D209GP Endurance) és 4500km után hátul bal közép-job oldalon kb 3 - 2,5 - 2 mm-en áll ami azért szerintem nem olyan rossz. Ebben minden féle használat van kéremszépen:)
ne is mond... Zizi még szervízben de ha otthon is lenne én varsóban B@szom a rezet, szal majd csütörtökön ha isten és a párt, na meg Mong Zoli is úgy akarja
Egyébként hétvégén nem akar valaki gurulni egyet Horvátországba? Péntek-szombat-vasárnap... ?
Az 1,1 Gixer nekem kimaradt... Vagyis ültem egyen 15 éves koromban de beindítani nem engedték Ellenben fél éves korában mehettem egy '92-es ZXR750-nel Gondolhatod milyen fosós kör volt... Előtte már kétszer is mentem 125-össel.
Hétvégén 10 év óta először sikerült ismét gépet vezetnem Dunaújvárosban, de annyira azért nem komoly a dolog jelenleg, hogy feladjam érte a motorozást. A gépet poénból raktam fel, ha valaki elviszi ennyiért akkor vigye, de nem látok rá nagy esélyt, főleg így ősszel. Ha mégis, akkor vagy a békéscsabai 7R jön szóba, vagy megnézném a grandés 03-as 636ot. Csirkeszárnyast nem veszek, a vérem még mindig zöld
Szasztok!Na látod Macs,én nyáron pont ezt írtam le a 10-esről,miután a tesztkörben induláskor megfojtottam kb:500 ember előtt az ivanicsnál!(Azt hittem felgyújtom,tiszta hülye gyereknek éreztem magam rajta )pedig ismerem a 10-eseket régtől fogva,(persze csak karbisokkal mentem) !7-8 tól már állat volt !De aki már ült régebbi 1.1 gixeren,1.1-zizin,1.3hájasbusán az tudja miről beszélek!
Meló... Ez ilyen ez...
Egyre jobban foglalkoztat a gondolat h valakivel közösen veszek egyhengeres vagy akár négyhengeres motort is.
1,250e-ért szinte új motorokat lehet találni, amig jövőre itthon szószerint meglehet majd dögleni addig szerintem a környező országok simán kilábalnak...
lánc+első fék+olaj+gyertya+gumi eccerre
Nyugodt higgadt és megfontolt kerekezés híve vagyok, torzulás kevésbé, de valami hosszabb lehetne persze
Mosthétvégén néztem a hátsógumírozást(D209GP Endurance) és 4500km után hátul bal közép-job oldalon kb 3 - 2,5 - 2 mm-en áll ami azért szerintem nem olyan rossz. Ebben minden féle használat van kéremszépen:)
ne is mond... Zizi még szervízben de ha otthon is lenne én varsóban B@szom a rezet, szal majd csütörtökön ha isten és a párt, na meg Mong Zoli is úgy akarja
Egyébként hétvégén nem akar valaki gurulni egyet Horvátországba? Péntek-szombat-vasárnap... ?
- Termikkel vazze'!
Csalódtál és újra Hondát szeretnél?
Miért?