Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor mázlija volt. Vasnak mi lett a baja? Ahogy nézem megpördült. Szóval fejidom, kormány, meg pár idom biztos összetört rajta.
Nem lett baja szerencsére.

Tegnap is volt esés Kakucson, egy Ducatis csajszi hasonló okok miatt perecelt. Utána pihent egy kicsit és ment tovább. Azért én rendesen megijedtem mert nem semmi szaltót mutatott be.
Az "szép"... Szegény vas. Feltételezem a motorosnak nem lett komolyabb baja.
Túl nagy a dőlésszög, nem ültök ki, előbb utóbb annyira leér a lábtartó, hogy feltámaszkodik rá a gép, azt megy a lecsóba.
Matska, marha jó képeket csináltál ma Kakucson.
Hát így elsőre egész jó volt ez szerintem, csak nem kellett volna utoljára bemennem, mert sikerült megreszelnem a hasidomot(előtte röhögtem ki haveromat, hogy neki lejjebb van a motor és leért neki, nekem meg nem).
Azt hittem Sárkeresztúron... Sajnos csak egy légpusk@'m van úgyhogy nem
Na léptem haza, pásos népek. Mindenki meneküljön az útból a Berényitől a Palotai útig.
Miért, mi kéne onnan?
nem jár valaki a sárkeresztúrin?
okés!
jah kb 5-ig itt vaok, de aztán rohanok ma nem gyó sajna...

jövő héten átnézek vmikor... akkor már Zizi is jön velem
Akkor megsasolhatod mikor megyek haza. Office-ban nyomod te is?
ja tom! párszor már megsasoltam a vasat inkognitóban
4000 Forintocska... de ennyiért nem adnak azonnal jogsit... majd elmesélem hogyan lehet azonnal jogsihoz jutni
köszi!Mennyit kellett fizetni a jogsiért vagy csak bepecsételik?
Jó lenne eladni a kis vasamat és vennék biza egy nagyobb macsekot oszt' dörömbölnék vele!
a találkozo szerintem mehet ha csak egy gurulásra is akkor is megéri nemde?
Okés. Akkor tudod hol találsz meg.
Bármikor!

majd valamikor átugrok hozzád a céghez ha mocival jövök, aztán majd jól megbeszéljük...
Neked is gratula! Akkor már te is jöhetsz túrázgatni.
inkább így:

Gratula Tibi!

bazz
Gratula Tibi!

egyúttal üdvözletem a fehérvári motoros csapatnak. Mától én is hivatalosan is motoros lettem. Kezemben a jogsi jeeee .

Amint elkészül Zizi mindenhol ott leszünk

Korábban felmerült a fehérvári évadzáró gurulás, tartsuk melegen a dolgot, szervezzünk egy ilyet, akár csak a velencei tónál "gyerünk, csináljuk meg"
köszi a bizalmat!Majd kiírom magamra hogy vigyázz mert sportmotoros vagyok
Sürgesd az oktatódat, különben jövőre se lesz meg a jogsid! Szólj, ha mész vezetni, majd arrajárok eszetlenkedni, meg félretelreni az autósokat.
most már kiböjtölöm ezt a 2-3hetet utánna meg teletank és irány horány:)
Az nem jogosít még fel a vezetésre. Ha elkapnak, akkor ugyanúgy két év eltiltás. Úgyhogy most ne eszetlenkedj inkább.