Tegnap is volt esés Kakucson, egy Ducatis csajszi hasonló okok miatt perecelt. Utána pihent egy kicsit és ment tovább. Azért én rendesen megijedtem mert nem semmi szaltót mutatott be.
Matska, marha jó képeket csináltál ma Kakucson.
Hát így elsőre egész jó volt ez szerintem, csak nem kellett volna utoljára bemennem, mert sikerült megreszelnem a hasidomot(előtte röhögtem ki haveromat, hogy neki lejjebb van a motor és leért neki, nekem meg nem).
köszi!Mennyit kellett fizetni a jogsiért vagy csak bepecsételik?
Jó lenne eladni a kis vasamat és vennék biza egy nagyobb macsekot oszt' dörömbölnék vele!
a találkozo szerintem mehet ha csak egy gurulásra is akkor is megéri nemde?
Tegnap is volt esés Kakucson, egy Ducatis csajszi hasonló okok miatt perecelt. Utána pihent egy kicsit és ment tovább. Azért én rendesen megijedtem mert nem semmi szaltót mutatott be.
Hát így elsőre egész jó volt ez szerintem, csak nem kellett volna utoljára bemennem, mert sikerült megreszelnem a hasidomot(előtte röhögtem ki haveromat, hogy neki lejjebb van a motor és leért neki, nekem meg nem).
jövő héten átnézek vmikor... akkor már Zizi is jön velem
Jó lenne eladni a kis vasamat és vennék biza egy nagyobb macsekot oszt' dörömbölnék vele!
a találkozo szerintem mehet ha csak egy gurulásra is akkor is megéri nemde?
majd valamikor átugrok hozzád a céghez ha mocival jövök, aztán majd jól megbeszéljük...
Gratula Tibi!
bazz
egyúttal üdvözletem a fehérvári motoros csapatnak. Mától én is hivatalosan is motoros lettem. Kezemben a jogsi jeeee .
Amint elkészül Zizi mindenhol ott leszünk
Korábban felmerült a fehérvári évadzáró gurulás, tartsuk melegen a dolgot, szervezzünk egy ilyet, akár csak a velencei tónál "gyerünk, csináljuk meg"