Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem jó... Győrbe megyek.
Utána néztem nem RX hanem MX volt ....
Sziasztok ismertek egy Apriliás srácot 125 volt talán rx de supermoto szett volt hozzá mert ma majdnem kakukk lett neki a palotain a shell-nél Tom veled meg az új praktikernél találkoztam 16-körül ;-p
Én biztos nem megyek krosszversenyre. 2 évig nyeltem a port, sarat egy bírói poszton Megyek repülni Újvárosba
én ha biciklivel megyek battyánnál csatlakozok
Mit szólnátok akkor egy 7végi kiruccanáshoz Kőszárhegyre?találkozhatnánk Fehérváron és batyánnál!
Ha a D208GP-t raktad fel ne is várd, hogy csak úgy csúszkáljon szó nélkül... Most egy öreg D207RR van a ZZr-en na az zorall... Valahogy mindig a hátulja akar előbb kijönni a kanyarból. Versenyszellem vagy csak egyszerűen szar?
Imádjuk Győrt!
Jó ötlet! Támogatom a javaslatot.
vehhehe, nekem 7.6l a tank, és egy óra alatt néha 10-et is megeszik a drága :-)
Nekem csak kb 15-18 km-t kell mennem a mindenen keresztül. Ha más fuvar nem lesz, simán lecsapatok. Benyát nem kell vinnem, a tank 25 literes, oljat nem eszik...
Hello mindenkinek! Jó lenne valami nyárbúcsúztató, én is mellette vagyok! Ja! Elhoztam a motort Győrbe, azt itt rontom a levegőt vele! Találtam egy körforgalmat ahol gumi pereméig be lehet rakni a motort, jobbára ott körözöm el az időt, de pénteken már megyek VÉÉGRE haza! Nekem hiányzik a fehéraszfalt, itt nem hogy csúsztatni, de még kanyarokba bedönteni se lehet olyan kátyús az út...
dehogynem! alap! nem lakom messze, ugy 25-30km, tokon-babon mentunk 8-an a tavalyi versenyre, es vittem 2l benyat meg 1l olajat a biztonsag kedveert. ott kevesett iszogattunk, majd irany visszafele, akkor mar tobbet evett
És hogy kerültél kőszárhegyre cr-el? gondolom nem "lábon"?!
még egyet sem láttam, pedig már végigkerekeztem az egész falut cr-el, vehehhehehe
a verseny meg fent lesz a picsában a hegyen, oda nem hiszem hogy egyátalán felSÜNdörögnének a férgek ....
belépő: elölről 500, hátulról 0, vehhehehe
Jártam már arra kismilliószor, de rendőrrel csak akkor találkoztam amikor kisérték a felvonulást, máskor sosem.
amugy a találkozora ugy gondoltam hogy valahol találkozunk és elgurulunk pl velencei tóra .....szunyog sziget ,vagy valahová!
Múltkor arra jártam. Egy SÜNdőrt sem láttam.
Sok rendőre szokott lenni kőszárhegyen?
Mert akkor nem megyek mocival
Én mindenképpen ott leszek, ha térdigérő hó lesz akkor is. Csak sajnos kénytelen leszek kocsival menni pontosabban úgy visznek...
vasárnap kőszárhegyen crossverseny gyermekeim .... némethkori bácsi is jön, megmutatja, mi a helyes.
E! Nem fog összejönni ez a csütörtöki kaucsuk, jövő hét lesz, akkor viszont lehet jön a Mitogergő is.
Cakát! Én is inkább ázok, ma már nem pofázok.
Holnap korábban megyek arra,úgyhogy tűűűűzök alszaszni csaje mellé. "nyugodalmas jó éjszakát"
Körülbelül 1500-as fordulatnál indult el a segge
Imádom ezt a motort