Sziasztok ismertek egy Apriliás srácot 125 volt talán rx de supermoto szett volt hozzá mert ma majdnem kakukk lett neki a palotain a shell-nél Tom veled meg az új praktikernél találkoztam 16-körül ;-p
Ha a D208GP-t raktad fel ne is várd, hogy csak úgy csúszkáljon szó nélkül... Most egy öreg D207RR van a ZZr-en na az zorall... Valahogy mindig a hátulja akar előbb kijönni a kanyarból. Versenyszellem vagy csak egyszerűen szar?
Nekem csak kb 15-18 km-t kell mennem a mindenen keresztül. Ha más fuvar nem lesz, simán lecsapatok. Benyát nem kell vinnem, a tank 25 literes, oljat nem eszik...
Hello mindenkinek! Jó lenne valami nyárbúcsúztató, én is mellette vagyok! Ja! Elhoztam a motort Győrbe, azt itt rontom a levegőt vele! Találtam egy körforgalmat ahol gumi pereméig be lehet rakni a motort, jobbára ott körözöm el az időt, de pénteken már megyek VÉÉGRE haza! Nekem hiányzik a fehéraszfalt, itt nem hogy csúsztatni, de még kanyarokba bedönteni se lehet olyan kátyús az út...
dehogynem! alap! nem lakom messze, ugy 25-30km, tokon-babon mentunk 8-an a tavalyi versenyre, es vittem 2l benyat meg 1l olajat a biztonsag kedveert. ott kevesett iszogattunk, majd irany visszafele, akkor mar tobbet evett
még egyet sem láttam, pedig már végigkerekeztem az egész falut cr-el, vehehhehehe
a verseny meg fent lesz a picsában a hegyen, oda nem hiszem hogy egyátalán felSÜNdörögnének a férgek ....
belépő: elölről 500, hátulról 0, vehhehehe
a verseny meg fent lesz a picsában a hegyen, oda nem hiszem hogy egyátalán felSÜNdörögnének a férgek ....
belépő: elölről 500, hátulról 0, vehhehehe
Mert akkor nem megyek mocival
Imádom ezt a motort