hehe, cr-el valahogy nem érzem, hogy félnem kellene. meg a cbr-el csak az életed kockáztatásával lehetett lelépni, ezzel még játszani is lehet közben, vehhehehe.
szar szemét alak vagyok, igaz? hehhehehehe, pontosan
Te... Ha kerestem sem tudtam volna így eltaknyolni egy olajfolton. De úgy ahogy volt, a ruhámmal meg a motor oldalával felszedtem ami ott volt olajfolt. Talán még hentereg a sarokban a papírzsepi, amivel ott a helyszínen töröltem le a gumiról az olajat.
De, hogy pont megtaláltad a friss olajtócsát... Mint ifjabb korában a Tóth Imi. Gilisztás volt a beceneve mert ha eső után gilisztakupac volt a pályán, ő megtalálta és taknyolt is egyből
De. Kb egy hónappal ezelőtt. Vidinél a Shell-es benzinkútnál és az aszalvölgyi út kereszteződésében. Épp megálltam, hogy lássam a b*zi kamionoktól, hogy jönnek-e jobbról. Jöttek. Fék... a motor meg csúszott tovább, én meg fél lábon ugráltam utána, hogy meg tudjam tartani. De elkezdett kimenni az eleje. Annyit tudtam tenni, hogy tartottam amíg erőmből futotta. Aztán lecsúszott a kezem a kormányról és oldalradőlt, a lábam meg a motor alá került, ahogy csúszott odébb. Kb. olyan 5-el mehetett a motor mikor "elejtettem", mert pár apró karc lett csak rajta. Igaz, a kuplungkar vége letört.
Gondolom, hogy nem volt vicces a szitu, csak utólagosan olvasva ahogyan körülírod, már mókásabban hangzik. Nekem sem volt éppen szép mikor az olajfolton elnyaltam a mocimmal. Leírva meg röhelyes.
hát nekem nem volt kedvem nevetni.......... pont mögöttem jött ki abból a kis utcából én láttam a swiftet is öt is nyomtam is egy dudát de szerintem egyik sem tudta hogy miért bár azért arra kíváncsi lettem volna hogy ki lett volna a hibás de szerintem a swiftes záróvonalon előzni a pirosnál állókat.............
okké csak azt hittem hogy ö is szokott fórumozni egyébként nagyon nagy mákja volt mert a swift hátsó kerekébe ment bele ami épen előzte a sort hála istennek csak leugrott a dísztárcsa de ö nem esettel hanem gyorsan kerek oldott ;-p mire meg állt a swift aggira már szerintem otthon is volt ;-p
Bazzeg! Azt hittem már rég megvan a jogsid. Psszt! Sündőrök is olvassák ám a fórumot! Meg a fehérvári motoros-sünök is nézegetik ezt a topicot. Óvatosan azzal, hogy mit írsz, mert még a végén azelőtt megállítanak "rutin" közúti ellenőrzés címszóval, hogy kikanyarodnál a lakásodtól.
Én meg majdnem belementem valakibe a Palotai tecsó előtti kanyargós részen. Satuzgatósmindenségit azt a sok autósnak. Az előttem haladó is faszántosat fékezett. Aki meg előtte haladt, az meg parkolót keresett. De úgy, hogy gáz - fék - gáz - fék gáz - fék... Na sebajj... Fehéraszfalt faszán csúszott, a motor meg riszálta a seggét.
szar szemét alak vagyok, igaz? hehhehehehe, pontosan
de szerettem, vehheheh
azért mondtam pár miatyánkot