Kösz h kifejtetted, van konkrét ilyen elérhető progi ahol lehet állítani vagy kijelezni a konkrét DOPrating-et?
(Esetemben gondolom a navigációs progi által az uton tartás funkció alapján feltételezi-tudja hogy a térkép szerinti vonalon haladsz ami plusz behatároló info, ezért lehet hogy nálam a garmin pl autópályán nem ugrál egész értékeket ideoda legfeljebb tizedeket.)
A GPS által mutatott sebesség (fostos Mio P550) megegyezett a FÁMALÉZER III. által mutatott sebességgel. Ennyi nekem elég, nem kell hozzá két diploma. Ha meg pont annyira pontatlan, mint a lézer akkor minden rendben mert a lézer alapján büntetnek meg vagy sem.
Roleff hivatalos márkaképviselet fehérváron, 10-20% kedvezménnyel most a hideg idő elött szerezd be a hiányzó ruhadarabokat!Hívj vagy üzenj! 30/612-8980
varges90@yahoo.com
Ezekben a készülékekben a GPS pontossága még mindig nem olyan, mint annak lennie kellene. Ahhoz, hogy nagyon pontos pozícionálást tudjunk elvégezni, ahhoz sokminden feltétel szükségeltetik. Elsősorban tiszta égbolt. Aztán jönnek a többi jelenségek, mint pl. a visszapattanó jel, (visszaverődések, viszhangok), elektromágneses interferencia. De biztos nektek van igazatok, én csak egy hülye kis programozó, villamosságit végzett egyén vagyok. Megyek, el is ásom magam.
Ha az iGO-val mérsz akkor lehet akár +-5km/h-is ha nagy emelkedőn/lejtőn mész mert vízszintesre vetített sebességet mér de egy Racechrono vagy egy GPS Speed Sentry bizony +-2km/h-t téved maximum még a mezei 1Hz-es GPS-ekkel is.
ezt kifejtenéd?(mert nekem egyenes vonalon árnyékolás nélkül +-1kmh val nagyon precíznek tűnik) amúgy a gyári áttétellel az óra szerinti 200 volt 192...
Remélem érted.
Mosmá mindent tucc
Thom! szám mentve, ma elkészül Zizi, de holnap indulunk is Horváto.... TÉÉLEG, Valaki? nemgyön?
szal értekezünk majd...
tutu!
Köszi az infót!
Üdv,
A.
(Esetemben gondolom a navigációs progi által az uton tartás funkció alapján feltételezi-tudja hogy a térkép szerinti vonalon haladsz ami plusz behatároló info, ezért lehet hogy nálam a garmin pl autópályán nem ugrál egész értékeket ideoda legfeljebb tizedeket.)
varges90@yahoo.com
GPS