Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most nézem, hogy ki is vagy. Éljen az inkognitó.
Tudunk. Nevem kukac Nevem pötty hu

Remélem érted.
Szia! Tudunk beszélni msn-en?
Köszi tesó! 17 után valamikor indulok. Kb. 19 óra után érek oda.
Nó práb! Megesik, hogy a kígyó is elesik.
Ne nagyon takarítgasd a motorod barátom, mert olyan takony idő van itten Győrbe hogy még a másnaposok is felkeltek rá. Ezér vagyok itt.
Megy, bocs h eddig nem paraszt vótam
Amúgy dobhatnál egy nevet + telószámot.
Rendicsek. Ma én megyek Győrbe, jövő hét Keddig nem is leszek.
Lenyomoztál

Mosmá mindent tucc
Nakérem visszatértem a Matrixba... húdedúrvavoót ez a túra...

Thom! szám mentve, ma elkészül Zizi, de holnap indulunk is Horváto.... TÉÉLEG, Valaki? nemgyön?
szal értekezünk majd...

tutu!
Köszi az infót!

Üdv,
A.
Szombaton érkezik az olaj + amit kértél.
Kösz h kifejtetted, van konkrét ilyen elérhető progi ahol lehet állítani vagy kijelezni a konkrét DOPrating-et?
(Esetemben gondolom a navigációs progi által az uton tartás funkció alapján feltételezi-tudja hogy a térkép szerinti vonalon haladsz ami plusz behatároló info, ezért lehet hogy nálam a garmin pl autópályán nem ugrál egész értékeket ideoda legfeljebb tizedeket.)
Psszt... Tőle akartam, hogy végre egy fasza Magyar weblapot csinálhassak már nekik. De te most elbasztad a bizniszemet. Nemszeretlek
Nah... Peppe! Nyisd a kaput, mert megyek.
És weblap? Jó lenne, ha már mutatnál is valami webes felületet, ahol meg lehet tekinteni az általad mutogatott cuccosokat.
A GPS által mutatott sebesség (fostos Mio P550) megegyezett a FÁMALÉZER III. által mutatott sebességgel. Ennyi nekem elég, nem kell hozzá két diploma. Ha meg pont annyira pontatlan, mint a lézer akkor minden rendben mert a lézer alapján büntetnek meg vagy sem.
Ezt neked küldöm EE
Roleff hivatalos márkaképviselet fehérváron, 10-20% kedvezménnyel most a hideg idő elött szerezd be a hiányzó ruhadarabokat!Hívj vagy üzenj! 30/612-8980
varges90@yahoo.com
Ezekben a készülékekben a GPS pontossága még mindig nem olyan, mint annak lennie kellene. Ahhoz, hogy nagyon pontos pozícionálást tudjunk elvégezni, ahhoz sokminden feltétel szükségeltetik. Elsősorban tiszta égbolt. Aztán jönnek a többi jelenségek, mint pl. a visszapattanó jel, (visszaverődések, viszhangok), elektromágneses interferencia. De biztos nektek van igazatok, én csak egy hülye kis programozó, villamosságit végzett egyén vagyok. Megyek, el is ásom magam.

GPS
Ha az iGO-val mérsz akkor lehet akár +-5km/h-is ha nagy emelkedőn/lejtőn mész mert vízszintesre vetített sebességet mér de egy Racechrono vagy egy GPS Speed Sentry bizony +-2km/h-t téved maximum még a mezei 1Hz-es GPS-ekkel is.
ezt kifejtenéd?(mert nekem egyenes vonalon árnyékolás nélkül +-1kmh val nagyon precíznek tűnik) amúgy a gyári áttétellel az óra szerinti 200 volt 192...
Nekem a PSP-men van GPS alkalmazás, és általában olyan 8-at téved kb
Pszt. Neki Kawasaki GPS-e van.