Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én gyorsabb voltam.

Na jó ebédet mindenkinek.
Hehe... Egyszerre írtunk hozzászólódást.
Jóvanna, ne sírjál! Vegyél fel msn-re, aztán megbeszéljük mikor tudunk forraltejest játszani.
Ide nem szeretném kiírni a számát, de ha adsz egy mail címet akkor átküldöm.
Nem rajtam múlik Thom... igyekszem Na!
ühüm ott helyszínelek ... ismerős a környék?
Hol merre található a mester?
Ja megy, de egyenlőre csúszik a dolog... Csütörtökre összerakja, ha nem akkor elhozom ahogy van és rollerezek az Adriáig... nem érdekel csak mennyünkmááááár...
* ráismertem volna
Pláne, hogy állítólag megy olaszba dolgozni tehát lehet, hogy az 2019. tavasz lesz
Mi az, hogy „ideiglenesen átnyergelni”? Én nem szívesen közösködnék senkivel, közös lónak… na, szóval nem hiányzik a feszkó. Venni most érdemes, roskadásig van a piac. Van rá érdeklődés? Különben ha nem szerepelne a hirdetésben a motorod képe, akkor is ráismertem a szövegkörnyezetből. Látom határozott elképzelésed van a jövendőbeliről.
Piller Jani
Jól hangzik! Mikor vagy nyitva? Bár gyanítom az én 9-18h munkaidőmmel sose érek oda... Jársz a Mártírok felé valamikor vagy küldjek érte valakit?
Hali varges.
Van olajszűrőd zx7r-hez
az MIB. Men In Black.
egyébként normál munkaidőben a fehérvári CSI-nél dolgozol?
Na kapd össze a Zizi-t aztán told errefelé, had lesem mán' meg. Hétvégén nem leszek errefelé. Győrben leszek. Nincs kedve valakinek csütörtökön 17 óra körül Győrig egy rövid kis túrához?

na menek is oszt' jól megkupakolok mindenkit... majd eccercsak jelentkezem
már a lehelletedből érződött...
ejj vazz a vesémbe láttok...
CSI
Erre nem tudok mit mondani már.
hopp kiszaladt a számon... ne számítsatok semmi jóra, ha az éjszaka közepén kopogtatnak
Nem

Kupak biznicben utazom, eztaddössze...
Van 15W telóolaj meghozzá Motul Fork Oil Expert 15W. Eredeti ára 3210.-Ft, ebből most kapsz 20% kedvezményt, tehát 2560.-Ft csak most csak neked!