Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor szerencse, hogy nem egy gyors kanyarban történt az eset.
Ezt már 2 hete olvastam a iwiw-en, egy kicsit más formában.
Talán ott hihetőbb volt a forma. Ottani leírat szerint az ember a rendőröket hívta ki, és azok találták meg a nénit! És Nem a férj!
Én szerintem ez fals.
már el is küldtek vele a picsába
Ma a Széchenyi utcai kínai boltba bement egy nő a férje szeme láttára.A pali elment parkolóhelyet keresni,mire visszament,a nő nem volt sehol.számon kérte a kínaiakat,azt mondták oda nem ment be a nő.a pali nekiállt tombolni,és elkezdett kutatni a boltban és az egyik próbafülke szőnyege alatt egy csapóajtót talált,ami alatt ott volt a felesége elkábítva,leborotvált fejjel.a kínaiak el akartak futni,a pali agyonverte őket és kihívta a rendőröket.kiderült,hogy szervkereskedők voltak...

száj után mondom,de ismerős apjának mesélte a doki,aki a nőt vizsgálta
ha kamu,akkor bocs,de hanem...
Hát azonnal leeresztett! Nem kellett vele menni sehova!
Amúgy meglett a defekt okozója! Ma vissza mentem a kereszteződésbe és megtaláltam a vasdarabot, az eset után 2 nappal. Látszik rajta hogy jó néhányszór átmentek már rajta!
A Gumi az javíthatatlan, de van már "új" Pirelli Supercorsa Pro
Köszönet Fülöp Gabinak és a Junior Team Gumisának!
A gumi jól szuperált délután! Elkanyarogtunk vele nyalni egy fagyit A dönthetőség még javult is annak ellenére hogy ez 190-es guma! Most valahogy könnyebb ledönteni( Gondolom a nagyobb ív miatt)! THX!
Köszi, de már megvan. Vannak kapcsolataim. TA-nak szinte mindenhol vannak ismerősei.
anyost tegnap operálták meg gerincel ma meg már vidáman elvan mint a befött !Ha gondolod tudok adni jo doki nevet:)
Szeva... Döglök. Fáj a lábam. Alig bírok járni. Ez van, ha az ember bulizik és nincs bokacsontja. Óóó Istenem! Add, hogy meg tudják műteni a bokámat most ősszel, vagy a télen.
sziasztok!
Ki mi jot csinál ma ebben a remek időben?
Fasza... Gratulálok. És hogy vetted észre? Menet közben, vagy álltál valahol és akkor konstatáltad, hogy elpilledt a guma a gépen?
Sziasztok!

Lehet hogy szükségem lesz egy hátsó gumira! Ha esetleg valakinek van valami használható akkor szólhat!
Tegnap defektet kaptam Pirelli Dragon Corsa III 80%-os és itt móron egy gumis sem merte megragasztani! Érdekesség az az hogy annyira a pereménél van a hiba, oda még életembe nem döntöttem le. Lehet valami paraszt kiszúrta, vagy nem tudom! Minden esetre érdekes helyen lyukadt ki!
Ezek után főleg fordítottan arányos...
Főleg 4 sör, és 4 feles után.
A dőlésszög nem egyenesen arányos a kanyarsebességgel
Ma ivászat lesz.
Sziasztok, Tom néztem képeket a döntögetés az megy
valaki ma-holnap tatára jön?
Ha még nem voltál pályán, akkor valószínű tetszeni fog. Érdemes a csillapításokat kicsit feszesebbre hangolni és a testsúlykihelyezést erőltetni, mert igen hamar elérik a lábtartók az aszfaltot.
Köszi a választ , kíváncsi vagyok milyen lesz így elsőre!
Valamelyik hétvégén kinézek.
hát ők majd minden nap
de a hétvége fix
ha nem szakad az eső
5-6 óra után...
Mikor szoktatok gyakorolni?
gyere le mórra 19-én a versenyre,vagy gyere ki a gyakorlásra battyán és bodakajtor közé
Jó volt látni pár képen. Siheder korom óta nem láttam.
eléggé
vagy 5 éve