Akkor ébredtem fel Általában álmomban is betalálok a melóhelyre de reggel még felugrottam az esztergányoshoz leadni a rendelést. Amúgy jó ott az út, volt, hogy őszi első fagynál jöttem kocsival a Vidi irányából és be akartam kanyarodni a Kistelekire... hopp... mégsem, majd bemegyek a Vértanún... ott se... na majd a Nefelejcsen , na oda is csak kilinccsel előre sikerült. Olyan csúszós tud lenni az a lekopott szar fehér aszfalt, hogy a motorfék is blokkolta kerekeket.
Kicsit melegre sikerült ennyi.De miért neki fontos visszamenni a belsőbe amikor te már ott voltál? Passz. De tetszet a nyomaték hangja amit produkált a a vas. Simán hallani lehetett,hogy csúúúúszik
Akkor azt is láttad ahogy a külsőből beesett a belsőbe a téged jobbról kerülő autós félvezető azaz idióda... Bár csodálkozom rajta, hogy reggel álmosan még a tükörbe is belenéztem pedig nem volt nálam kib@szott borotva.
A belső sávban kanyarodásra váró transitban ültem.
Láttam is,hallottam is:)Még jó hogy nem előbb húztál egy kövéret.
Ha még kanyar közben "növeled a hangerőt" szép drift lett volna belőle
Ha 500Ft a belépő melyben korlátlan sörfogyasztás foglaltatik akkor már szervezheted is! Jó lesz a Bregyóban, mint az első=utolsó fehérvári motoros találkozó. De ha van felesleges 20-30 milliód akkor inkább segítek befektetni. (sose látod többet )
Amíg bármi módon megy a lábán, tologassa a Kun Béla a 250 kilót! Ha meg már nem megy akkor fuvar kell. Toltam haza bő 8 kilómétert a szíjszakadt 125-ös robogót... Kösz, elég volt pedig az csak 120 kilót nyomott.
Hát ez a tudás az évek, meg a gyerekek száma
Nekem már annyi elég volt hogy a kocsiig eljussak vele lapos gumival (kb 5 méter :)) Na jó mi toltuk. Na meg utána le a garázsba. Majdnem tolni kellett lefele a 30˙-os lejtőn, mert nem akart nagyon még ott se gurulni
220-nál nyílt ki a hátsó a ZZR-en még tavasszal, egy pillanat alatt 0 lett a nyomás de csak annyit vettem észre, hogy imbolyog a motor az íveken. Megálltam a benzinkúton, hogy fújok bele aztán szembesültem az igazsággal... A dolog pikantériája, hogy a futófelület egyben maradt, a gumi leszedése után láttuk, hogy a karkasz egy tenyérnyi darabon kinyílt, mint a tubarózsa, minden szál szakadt volt. Pilot road.
Ja az eset német autópályán történt
Igen ez a szerencse a szerencsétlenségben!
Tegnap megtaláltam a vasdarabot, voltam a rendőrségen is.
Kérdeztem hogy lehet-e valamit okozni, mondták hogy ismeretlen tettes ellen lehet feljelentést tenni közúti veszélyeztetés címen. vagy valami ilyen! De amúgy felesleges mert úgysem lesz eredménye!
Így csak együtt tudtak érezni a rendőrök velem :) illetve nagyokat bólogatni meg igenelni amikor arról beszéltünk hogy kb 50 méterre még 60-al megy az ember. Amerre meg viszik a 81-esen ott meg akár 110-el is egyes szakaszokon! Na annál a tempónál 99.9% hogy perec egy durdefekt! Mind1 már minden frankó!
Sziasztok! Aki még emlékszik a fesszabályzós problémámra. Szóval elsőre mértem rossz volt, aztán szétszedtem az egészet, kábeleket,
úgy járattam hogy széjjel volt húzva. Utána jó akku és össze az egész, átmozgat, s láss csodát, megjavult az egész. Érdekes jelenség. De lehet hogy csak egy igazán jó akku kellett neki. Nem tudom. Mindenesetre köszönöm a segítséget! Széles Utat!
P.S: joszef.petro ha távgyógyítás volt valld be gyorsan, megy a sör
Láttam is,hallottam is:)Még jó hogy nem előbb húztál egy kövéret.
Ha még kanyar közben "növeled a hangerőt" szép drift lett volna belőle
Jól hangzik
Szerintem tegyünk az ügy érdekében
Nem tervezünk egy Fehérvári találkozot innen?
nem tervez vki egy utolsó kakucsozást szeptemberben?
Nekem már annyi elég volt hogy a kocsiig eljussak vele lapos gumival (kb 5 méter :)) Na jó mi toltuk. Na meg utána le a garázsba. Majdnem tolni kellett lefele a 30˙-os lejtőn, mert nem akart nagyon még ott se gurulni
Ja az eset német autópályán történt
Tegnap megtaláltam a vasdarabot, voltam a rendőrségen is.
Kérdeztem hogy lehet-e valamit okozni, mondták hogy ismeretlen tettes ellen lehet feljelentést tenni közúti veszélyeztetés címen. vagy valami ilyen! De amúgy felesleges mert úgysem lesz eredménye!
Így csak együtt tudtak érezni a rendőrök velem :) illetve nagyokat bólogatni meg igenelni amikor arról beszéltünk hogy kb 50 méterre még 60-al megy az ember. Amerre meg viszik a 81-esen ott meg akár 110-el is egyes szakaszokon! Na annál a tempónál 99.9% hogy perec egy durdefekt! Mind1 már minden frankó!
úgy járattam hogy széjjel volt húzva. Utána jó akku és össze az egész, átmozgat, s láss csodát, megjavult az egész. Érdekes jelenség. De lehet hogy csak egy igazán jó akku kellett neki. Nem tudom. Mindenesetre köszönöm a segítséget! Széles Utat!
P.S: joszef.petro ha távgyógyítás volt valld be gyorsan, megy a sör