Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hi Tudsz mindent! Hol találsz ,meg mikor.
Ándőrsztúd! Meglátom, hogy sikerül-e összekapnom magam annyira, hogy elguruljak veletek.
Én is itt találtam rá a túrára
Igazából nem mi találtuk ki. De már az előző tihanyi csatlakozás is ott volt.
Jól hangzik. Tesco parkoló nem volna jobb találkozóhelynek?
Ott bizony.
Bárki csatlakozhat! Tihany kb.70 km. De mi úgy tervezzük,hogy Tihanyban egy kis pihi, és a csapatot hátrahagyva valamerre tovább. (Ott megbeszélnénk hogy merre)
Igazából Tihanytól szabadfoglalkozás
ja egyébként a metrónál, az oil kuton vagy hol?
Hány Km-es túra lenne?
itt vagyok, csak kipufogómat gyúrtuk.... persze jó oké jönne az egyik barátom is egy sv vel ha nem para.
Sziasztok !
Baráti motoros társaságok, motoros clubok kapcsolat fel vételi E-MAIL
címét keressük ERDÉLYI túra szervezéséhez! Kérem ki olvassa a felhívást ÍRJON a motorostura@citromail.hu-ra !
Manó Kaposvár
Persze. Maroshegyen,vagy metrónál csatlakozol? Vagy?..
Szia, csatlakozhatok a túrához?
Mi 09:00 kor indulunk Maroshegyről.
09:15 kor pedig METRO melletti b.kútról indul a falka.
Hali! Itt a kért TihanyIII. ,túra infó. www.motorozz.hu/main.pl?menupa...
Akinek van kedve az irjon és megyünk ahanyan (szép magyar szó)vagyunk!
Hogy mikor még passz de megyünk!
Pl találkozhatnánk a Lidlinél a CSÓRI ÚTNÁL?
Halo. Brembo radiális PR első főfékhengerhez kell 19mm-es dugattyúátmérős és 20-as a kaliber, szóval a legnagyobb /ratio:20/.
Nagyjából így néz ki, ez felhajlós, de sima fix is jó. Másik kérdésem, ha esetleg ilyet tudtok szerezni, hogy ehhez van e állító tekerentyű is? Harmadik meg, tudtok e szerezni nyomáskapcsolós, féklámpakapcsolós áteresztőcsavart.
Na akkor most hogy is áll ez a vasárnapi Tihany túra?
szombat: tenisz, kutyazas, pihenes, szereles, motorfelkeszites
vasarnap: egesz nap cr, valamerre elmegyunk csapatni, meg nemtom merre, este meg hullafáradtságos alvászatosz
anya meg vasarnap: falnézés, nagymamalátogatás, kutyasimogatás, imádkozás, etc, hehehehhe
most lesznek a jo idok, menni kell csapatni, bár nekem mindegy hogy meleg vagy hideg, max karbin buherálok :-)
Az IHB bulikkal vigyázni is kell
Még nem tudjuk a hétvégi progit, lehet Nyáregyháza lesz, ha sikerül rendbe hozni a segédvázat a motoron(kicsit megadta magát), ha nem akkor Piliscsév crossverseny. Valahogy ezt most jobban csípném, nagyon ritkán van ott verseny, és elég durva a pálya.
Nektek hétvégi program?
olyan, ami papiron 4kor kezdodik, persze kicsit nem art kesni, tudjak, ki a fonok, vehhehehe
ma meg melo ... kepben kell lenni, a popszakma az ilyen
milyen buli az aminek 10 kor vége?
hi,

jah, tulélésre játszottam :-)
annyira nem volt veszelyes. a strandon volt a rendezveny, pincerrel, mindennel, kaja-pia, majd 10kor szunya
vasarnapig mar csak 2 nap, es megint piritunk a csapattal. uticel: x, heheh, csak betonut ne legyen ...
bambi meg vuk elo ne dugja arcat, mert bekapja a lanc :-)
nalatok hogy ityeg a túlfolyó?
Szép napot neked is
Milyen volt a buli? Ezek szerint túlélted