Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csibe régóta veletek nyomja?
mi van fent neked? meg milyen motorod van egyáltalán? meg ki a picsa vagy ha már itt tartunk?
Szerintetek Kakucsra Slick gumi kéne? vagy az utcai is jó?
OK
Szerintem nem gond.
Ha esetleg a Dia jön, akkor kérnék egy fuvart ha nem gond.
Ja.
Olyannal érdemes ami önerőből képes legalább 70km/h-t tartani és nem egy év mire felgyorsul.
Fölmehetsz akár simsonnal is, csak nem nagy élmény olyan állatok között karikázni, mint mi
Szóval lényegében bármivel csak meg feleljen a kritériumoknak?
Este csocsó? Öcséddel okádtam aszongya lehet ő is jönne.
Nincs. Felmehetsz Pocket bike-kal és BossHoss-szal is.
Hali! Kakucsra van köbcenti limit?
Azt írták, te voltál a legjobb.

Szart se írtak róla de itt van nálam a boltban, elviheted ha akarod még úgyis itt tespedek még egy bő órát.
Kakucson Újhartyán lejáratnál van egy agip kút, kb 5-8km a pályától. Rakd teli, mielőtt felmész. Teli tankot úgysem fogsz elmotorozni egész nap sem. Rábaring említésre sem méltó, tudtommal oda nem lehet bemenni, meg az nem is versenypálya.
Ez így szokott lenni, de azért megpróbálom ha nincs más. Igazából megy a motor nélküle is, sz'al ráérek.
Hali, van még kérdésem, ha nem gáz.

Mennyire van kút(benzin) a pályától?
Plusz Rába ringen lehet motorozni vagy, hogy van ott?
Először akarunk menni aztán gondoltam megkérdezem.
Alapvetően nem a tudásáról van szó, csak amikor ilyen csipcsup melót viszel oda, amiért 500-at sem tud elkérni, akkor van az hogy odamész, ok hétfőre kész lesz...odamész hétfőn, á gyere vissza jövő kedden...és így tovább...két aludarbaot egy hónapig farigcsált nekem. Én rühellek valakinek a nyakára járni hogy mi van már.
Jó lenne még az idén. Tudsz jobbat?
Superbike-ban említenek valamit a limeról?
A gyári nem occsó.
Oda ne vidd, ha még azt akarod hogy idén kész legyen.
Ez érdekes. Nekem kék színű kormányvég kéne. Szerintetek olyat érdemes csináltatni, vagy vegyek gyárit?