Szia! Együtt szoktunk menni pályázni, de sajnos elég ritkán Pedig Jocó társaságát nagyon szeretem, és a hangulat mindig jó a pálya szélén Sajnos idén se sokszor jutottunk el Kakucsra
nalunk ez szepen nezne ki az 187-emmel meg 90kg-val hatul ..... lenne egykerek vegig ... igy hogy mogottem van 55kg az nem gaz, de mogotte lennek en, ugy mar lenne felelem :-)
amugy nemgaz neki, szereti ha vezetek, mindig van kis kamikaze .... persze egyedul meg vegig az :-)
mar legende lettem az asszony motorjaval, senki sem ismert fel, csak annyit lattak hogy eldriftelek a zsaruk mellett, mert kiment a hatulja kanyarban elozes kozben, vhehehhehe
ennyit a tiszteletrol
Anyának ez borzalmas lehet,hogy a saját motorján hátul kénytelen ülni, legyél vele elnézőbb.
Zoli mikor egyszer egyszer megengedte hogy én vezessek(Oroszlány és Csákberény között az aszfaltos úton)állandóan kiabált, jújjj, most fékezzz, neee húzd a gázt, kanyarodj tiszta para volt neki, alig várta hogy átvegye az irányítást Pedig nem is vadultam.
na, ez jo jatek miota nincs utcai .... duksival megyunk ketten, apa vezet, anya meg kapaszkodik, es bamul, hogy ilyeneket is lehet csinalni ezzel a mocival .... es mikor leszall, nem azt hallgatom, hogy "te hulye allt, majdnem meghaltuk, vávááváv" hanem azt, hogy "húúúúúúúúú, állat, még, még, még" és fülig érő mosoly a jutalmam :-)
microfostot nem szerettyuk