Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

uff gyermekeim ... mi az az msn, csak nem az ördög kísért meg egy kis infokiadásra? vehhehehhe
microfostot nem szerettyuk
Bocsi már megyek is.
Még mindig nem vagy MSN-en.
Szia! Együtt szoktunk menni pályázni, de sajnos elég ritkán Pedig Jocó társaságát nagyon szeretem, és a hangulat mindig jó a pálya szélén Sajnos idén se sokszor jutottunk el Kakucsra
Bocsi, hogy csak most válaszolok. A te motorodra kellene? Tudsz esetleg mintát adni a fékkarról?
Engem is érdekel, de addig még egyeztetni kéne.
Szia! Igen, én voltam. Mivel arra lakom.
Hali!
Láthattalak reggel a plázánál a mc-i töl kikanyarodni?nem motorral voltam a bicajosokat képviseltem:)
MEgbeszélem otthon!Merre mentek?Akkor én megyek majd elöl a 250es kis járgányommal:)ha addig nem találok rá vevő!
ok egyeztetünk még aztán mehetünk köszi
Hi,
jobban jársz ha felhívod Zolit (20/9836940 )...
Szeva!Te a Yokee-val nyomod egy csapatban a supermotót?
(Most láttam a képeidet!)
Kemény!
Szombaton valószínű Visegrád felé vesszük az irányt, ha érzed a tempós kanyargást
Tibizzr. Vasárnap délelőtt nem jó? Csak mert az már szervezés alatt van(32motor eddig).Fehérvárrol csak 3
Hi! Hétvégén valami gurulás? Valaki?laza témára gondolok
Szia! Látom forgalmaztok Brembo cuccokat. Az a kérdésem, hogy radiál PR főfékhengerhez nem tudtok e szerezni sima fékkart.
Egész nap online vagyok. nevem [Qkacc] nevem [pötyi] hú
nalunk ez szepen nezne ki az 187-emmel meg 90kg-val hatul ..... lenne egykerek vegig ... igy hogy mogottem van 55kg az nem gaz, de mogotte lennek en, ugy mar lenne felelem :-)
amugy nemgaz neki, szereti ha vezetek, mindig van kis kamikaze .... persze egyedul meg vegig az :-)
mar legende lettem az asszony motorjaval, senki sem ismert fel, csak annyit lattak hogy eldriftelek a zsaruk mellett, mert kiment a hatulja kanyarban elozes kozben, vhehehhehe
ennyit a tiszteletrol
Maga nem volt msn-en akartam küldeni a cuccost, de akkor majd holnap.
Anyának ez borzalmas lehet,hogy a saját motorján hátul kénytelen ülni, legyél vele elnézőbb.
Zoli mikor egyszer egyszer megengedte hogy én vezessek(Oroszlány és Csákberény között az aszfaltos úton)állandóan kiabált, jújjj, most fékezzz, neee húzd a gázt, kanyarodj tiszta para volt neki, alig várta hogy átvegye az irányítást Pedig nem is vadultam.
sziasztok!
vasárnap ebéd után tervezés alatt van egy Tihany ha érdekel valakit Fehérvárrol indulunk!Pontos idő majd később!
Otthonról megsasolom. Már csak azért is, mert az egyik srác pont ott lakik ahol én.
na, ez jo jatek miota nincs utcai .... duksival megyunk ketten, apa vezet, anya meg kapaszkodik, es bamul, hogy ilyeneket is lehet csinalni ezzel a mocival .... es mikor leszall, nem azt hallgatom, hogy "te hulye allt, majdnem meghaltuk, vávááváv" hanem azt, hogy "húúúúúúúúú, állat, még, még, még" és fülig érő mosoly a jutalmam :-)