Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most már kezdem érteni mit is takarhat a felhasználóneved :)
Iyen műfenyőt én is szívesen állítanék, aztán még simán vissza is lehet "ültetni"...
Én is sok örömet és bódóttágot kívánok minden kedves Motorosnak!
csak férjünk el holnap a piactéren... hehe...
Ja a fenyő lemaradt!
Mindenkinek kellemes karácsonyi ünnepeket!
Boldog karácsonyt,és sikeres gyógyulást! Amit leírtál,még olvasni is fájt,ha az ember egyedül van,ne akkor gyakoroljon ilyesmit!Nekem is voltak hasonló eseteim,csak törések nélkül megúsztam!Viszont crossmotorral kint a semmi közepén sikerült egy olyat taknyolnom,hogy kb 5-10 percig eszméletlen voltam ,a lábtartó meg átszúrta az achillesemet!Na én ekkor fogadtam meg,hogy ÉSSZEL!(Kicsit be is tartom!)
Széles utat!
Mész gyalog és iszol egy sört Pont, mint én csak én még ráadásnak kések is egy kicsit majd...
hopp a linket el is felejtettem
http://sportmotor.hu/motoros_v...
Sziasztok! Tom, köszönöm a meghívást, de a motorom teljesen idom nélkül pihen festés miatt, és a blokkom sem teljesen ép, éppen szimering cserés a vas...
Felkerült a csapatunk új videója a sportmotorra, melyben az idei évet foglaltuk össze képekben, és belekerül jónéhány kép az idei Mikulás-motorozásról is...ha gondoljátok, lessétek meg!
Ezúton is szeretnék mindenkinek Kellemes Ünnepeket kívánni magam, és csapatom, a Bikerboys Scooter Stunt Team nevében is!
ja aki szeretné letölteni a videót, az itt megteheti: www.bikerboys.extra.hu
Melyik legyen?
Most jött a főnöki utasítás, hogy zárjak be oszt tünés!
Kb fél órányi meló van itt aztán Houdini!
Ja és megerősítem, hogy az F2 a világ egyik legszívósabb motorja, me a 900RR is...de ccsaak egy honda
Most olvastam a storydat, elég meredek volt, örülök hogy azért nagyon nagyon nagy baj nem lett. Ha az utcai motorozást szeretnéd ezentúl űzni, csatlakozz bátran.
Aki érzi, 24-én délelőtt 10 körül Mcdonaldsnál hagyományos karácsonyi motoros összejövetel lesz, időjárás függvényében motorral, esetleg egyéb módon. Elég sokan szoktunk lenni, gyertek minél többen. ÁKooooooss, te is gyere, te kullancs.
Huh, "durvaérzés volt" végig olvasni amit írsz az adatlapodon...
Jobbulást, és persze biztos mindenki szívesen lát!
he he he he he
Sziasztok! Csatlakoznék a fórumhoz, ha nem bánjátok, közös gurulások, túrák reményében. Székesfehérvári vagyok, de eddig a stuntridinggal foglalkoztam, csak november végén eltörtem a lábam. Úgyhogy amint meggyógyulok kiszabadulok az utcára, aztán remélem összeismerkedek az itteni jófejekkel! Az idei mikulás motorzás is kimaradt nekem, mert akkor még kórházban feküdtem sajnos. Néhányótokat már szerintem ismerem, meg néhányan talán láttatok már párszor Székesfehérvár-Csákberény-Csákvár környékén. Boldog Karácsonyt holnapra mindenkinek, aztán remélem majd szívesen láttok ezen a fórumon.
királyak vagytok! köszönöm!
Szép maki!
Szerintem ezeknél még mindig olcsóbb ha itt rendeled link Ráadásul házhoz hozzák ingyen ha párat rendelsz
Először nézz szét az apróban ha használt is érdekel.

Új gumik:
r17
Pásztóy
gumibolt
hirtelen ennyi....
próbáld meg itt
korrektek és olcsók szerintem
hi!
ha szeretnék gumit venni a motorra, akkor hol érdemes érdeklődni? ezeket ti biztosan jobban tudjátok mint én!
köszi: Gergő
Bő 1 óra és szabadulok! A levelet elküldtem!
Lehet, hogy 3-kor hazazavarnak mindenkit, de lehet, hogy 6-ig.
ma meddig?