Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az de zsir.nekem kő olyan
Naná, vasárnapig zuhanjon csak.
Jó az, úgyis zuhan a font
...ma nem is csörög annyit. Tán érdemes volt kikapcsolva bevágni a fiókba
Viccen kívül, nem hívtál.
Az ára elég borsos, a fekete-fehér 90, a piros-fekete-fehér meg 100 Font.
Ezt lesd meg!
Csak küldöm a pénzes kuncsaftokat! Máskülönben miből vennél kesztyűt?
Miért? Mikor hívtál?
Áruló!
A Monster Energy támogatja/szponzorálja a Kawa versenymotorokat, quadokat (vagy valami hasonló). Tök jó a pulcsid!
ALBACOMP
A Seregélyesi út felől a LIDL áruház után (mellett). Bemész a kapun, jobb oldalon van egy "garázsajtó" (azt hiszem AC outlet). Ott bújik a Matska....
épp ezt a boltot szeretném megtalálni...
segítesz?
...jó, hogy megemlítetted ezeket a (nagy) neveket, mert engem meg az érdekelne, hogy mozdonyokat ki gyárt?
nesze neked, te bó'hás:
van mit tanulnia
vettem egy ilyen pulóvert és egy ugyanilyen sapkát,erre a másik ződvérű barátjával lekawásozták.
mondom miről beszéltek?mitől kawás ez?
Gondolom millióan vannak nála a "bótban". Ne aggódj, velem sem kommunikál.
Remélem a Hondák nagyszerűségét szeretnéd elmondani a "kis tudatlannak"
Bocsi Matska
matska vazze! ménem veszed fel a telefont?
sziasztok!Van egy nagyon jó állapotó K&RJ ovál sliponos sportdobom.Elcserérném 3 csavaros sportdobra.
Tel:06302682858
A Honda már motorokat is gyárt?
Fűnyíróból és kistraktorból csak Hondát vennék!
Hangtechnikából meg csakis Yamahát!
Fáj az igazság? Nameg különben is , én is Székesfehérvár környéki motoros vagyok Amúgy meg épp nekede írok mailt, szal ne keménykedj, mert zabos lesz az RR és olyankor nagyon jól karatézik
Na sipirc vissza a Cibere-klubba, álomszuszék! ;)
Bozsó - még mindig tudom mit tettél 2004 nyarán - szal érezd magad megzsarolva
NA NA NA finoman a szavakkal...
Az eszem megáll, h erre kell kelnem Majd akkor fogja a Kawa a legjobb mocikat gyártani, ha megveszi a Hondát Addig meg kimeríti a tehetségét mindenféle másban
Na akkor utoljára....

...én a belinkelt videóra reagáltam. Se több, se kevesebb. Hogy jön ehhez a hízlalás, tömés, vágás, zsidózás, evolució, éhező gyerekek.... stb? Nálunk az állatok családtagok! És ha belegondolok, hogy valaki bántaná őket akkor... ...tőlem se számítson kegyelemre az ilyen. Ennyi! Felesleges tovább analizálni a témát.

the end....