ALBACOMP
A Seregélyesi út felől a LIDL áruház után (mellett). Bemész a kapun, jobb oldalon van egy "garázsajtó" (azt hiszem AC outlet). Ott bújik a Matska....
van mit tanulnia
vettem egy ilyen pulóvert és egy ugyanilyen sapkát,erre a másik ződvérű barátjával lekawásozták.
mondom miről beszéltek?mitől kawás ez?
Fáj az igazság? Nameg különben is , én is Székesfehérvár környéki motoros vagyok Amúgy meg épp nekede írok mailt, szal ne keménykedj, mert zabos lesz az RR és olyankor nagyon jól karatézik
Az eszem megáll, h erre kell kelnem Majd akkor fogja a Kawa a legjobb mocikat gyártani, ha megveszi a Hondát Addig meg kimeríti a tehetségét mindenféle másban
...én a belinkelt videóra reagáltam. Se több, se kevesebb. Hogy jön ehhez a hízlalás, tömés, vágás, zsidózás, evolució, éhező gyerekek.... stb? Nálunk az állatok családtagok! És ha belegondolok, hogy valaki bántaná őket akkor... ...tőlem se számítson kegyelemre az ilyen. Ennyi! Felesleges tovább analizálni a témát.
Viccen kívül, nem hívtál.
A Seregélyesi út felől a LIDL áruház után (mellett). Bemész a kapun, jobb oldalon van egy "garázsajtó" (azt hiszem AC outlet). Ott bújik a Matska....
segítesz?
nesze neked, te bó'hás:
vettem egy ilyen pulóvert és egy ugyanilyen sapkát,erre a másik ződvérű barátjával lekawásozták.
mondom miről beszéltek?mitől kawás ez?
Bocsi Matska
Tel:06302682858
Fűnyíróból és kistraktorból csak Hondát vennék!
Hangtechnikából meg csakis Yamahát!
...én a belinkelt videóra reagáltam. Se több, se kevesebb. Hogy jön ehhez a hízlalás, tömés, vágás, zsidózás, evolució, éhező gyerekek.... stb? Nálunk az állatok családtagok! És ha belegondolok, hogy valaki bántaná őket akkor... ...tőlem se számítson kegyelemre az ilyen. Ennyi! Felesleges tovább analizálni a témát.
the end....