Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A franc essen bele.

hh

sinter
Möre!

ne haragudj, csak most jutott eszembe:

fékbetét

itt egy másik ez nem hh
Bedobtam egy linket aztán ez lett belőle.

Megnéztem azt a motorgumis oldalt amit mondtál. Az occó darabok mennyi idősek lehetnek?
szintetlépett itt a fórum vagy mi a palipékfa..vaittend?
Ti meg mi a büdös faszról ugattok egy motoros fórumon?
kitől kérdezed a második bekezdést?
Nem gondoltam volna, hogy ekkora vita kerekedik az egészből, ráadásul az eredeti témától szépen elkanyarodtatok. ÁllatKÍNZÁSról volt szó, nem faji- és evoluciós elmélkedésről. Persze lehet rágni a csontot (csak ne az enyémet )….

Az az ember(?) aki képes az autó után kötni egy kutyát, megcsonkítani, kiszúrni a szemét az szerintetek mit érdemel? Most komolyan! Már bocsánat, de én örülök, hogy van pár lelkes aktivista aki nem hagyja szó nélkül a hasonló eseteket. Durvának találjátok? Ti nem vertetek össze senkit ennél pitibb ügyekért? Hmmm?

Irigylem a radikálisok elszántságát és bátorságát. Én csak a kóbor vagy sérült állatokat szoktam „begyűjteni”. Lehet, hogy másnak nem nagy dolog, de nekem nagyon jó érzés ha egy kóbor kutyának gazdit találok, vagy egy elütött macskát beviszek az állatkórházba.

Én részemről lezárom a vitát még mielőtt szóba hoznám a disznóvágást, a liba tömést és egyebeket…aminek semmi köze a videóhoz.

u.i.:
a sértegetéseket meg fejezzétek be mert szétcsapok köztetek, aztán pisloghattok.
az is számít h aki gondolkozik az rögtön tudja h miről fecsegtünk!ezért mondtam h mi vagyunk a gondolkozo renitensek!LFP!mi okozzuk a legnagyobb gondot majd a tőkés uralkodoknak!h mivel?a gondolatainkal!
semmi negatívum nincs abban ha elmondod azt amit érzel egy csufos esettel kapcsolatban ,(állatkínzás,emberek verése),és az sem baj ha ebből kialakul egy meglehetősen -már az eredeti témaátol-távoleső ok okozat fejtegetés,még akkor sem nevezhető negatívnak ha az minket embereket erősen kritizál,hiszen a negatív kritika az okos ember fegyvere és eszköze lehet abban h javítson szégyenletes állapotán
szia tesa ...
ááá..itt ugysem értenék
Tesóka,mi a fasz van veled?nagyon szeretlek!
egy dolgot felejtettetek ki.....a világbékét
ebben is van igazad,de az írott szöveg...
nem nem Preditesó...
Tudod ez tipikusan az az eset "amikor a hülye okoskodik és az okos hülyéskedik"
Mi kikapcsolódásként olykor negativumot sugárzunk ki magunkbol a megnyilvánulásainkkal itt-ott,viszont aki kicsit is értelmes és nyitott ember az tudhatja,hogy nem vagyunk mi olyan buták,amilyennek látszunk....
Velünk ellentétben meg ott van az a sok olyan(tisztelet a kivételnek) magát okosnak tartó hülyegyerek aki el is hiszi magáról hogy Ő mekkora ésszel és hatalomal felruházott "evolució csucsa" fazon,aki mindenkinél mindent jobban tud és ez ráadásul még jol is áll neki....
Legyünk mi csak hülye bunkók....bár aki a dolgok mélyére néz olykor,és el is lát odáig,annak nem kell bizonyiték,hogy észrevegye hogy mikor okoskodik egy hülye,netán mikor hülyéskedik egy......
El írogatunk egymás mellett. A kezdő téma az állatok védelme volt. Nem zsidózás, nem a föld védelme. Azt írtam a videó megnézése után az első hozzászólásomban, hogy nem dijjazom az erőszakot de ennek több visszatartó ereje van és lesz mint a jelképes bírói ítéleteknek. Ha jól tudom a mai napig senki nem kapott letöltendő börtönbüntetést állatkínzásért. a fentiekkel továbbra is egyetértek. Az Álltalatok említett támák egészen mások és nem erről szólnak. Pred. ezen a zsidó témán tényleg ne rugozz már mert kezd sértő lenni. Nem vagyok zsidó. Magyar vagyok nem cigány nem zsidó hanem egy csoró Magyar.
jol van fülöp fiam maga is használja a fejét ugylátom!végülis ezért vagyunk mi a renitens LFP!
köszi fülöptesa
majd iszunk valamit
nem !de éppen ezért nem verek embereket!és pláne nem videozom le azt!semmit sem vonok vissza ,ha zsido vagy akkor nem vonatkozik rád a goj kifejezés,akkor a zsido társadalom csőlátásu tagja vagy!ne vedd sérésnek de aki az eröszakot ilyen szinten és a nem megfelelő emberektől üdvösíti az sántít a szememben egy kicsit!nézz meg egy magyar katonatisztet!nem azért dirigálhat mert a legjobb vmi katonai dologban,hanem mert legnagyobb a hasa!nem oda valo,nem erre való!ezek a srácok sem!miért nem használják a rengeteg enerdzsit másra?vmi tényleg jora!ami tényleg segít!most már késő...elkurvult az egész emberiség,már csak egy teljes pusztulás hozhatja rendbe a földi életet!hősök meg már nincsemnek!
nem példát mutat,de nem is lengeti a zászlót a kutyákért.ennyi. ménem érted má?
az ugatás is sértés,ha már itt tartunk,de nem egy elkapott mondatról beszélj,mert simán végigolvashatta az előzményeket is,ergo tökre képbe kerülhetett...és oszthatja az észt,ha van neki ugyanúgy,mint mindenki itt...
Ezt megkönnyeztem oan szép volt!
Kénytelen vagyok hozzá szólni a fórumhoz ha már megszólítattam. A témától nagyon elkanyarodtunk és ezért pár dolgot szeretnék helyre tenni. Az evolúció csúcsa témát csak példaképp hoztam fel arra a predatork2 álltal feltett kérdésre,hogy akkor milyen jogon eszem libát és, hogy érdekel e az ő véleménye stb. Ezt a goj dumát pedig vond vissza mert ez erős sértés.
Orosz te pedig mit tudsz rólam, bele ugatsz egy beszélgetésből elkapott mondatba és osztod az észt.
Predatork2 Te élen jársz a példa mutatásban?
ez szép volt tesa!
az ember előbb-utóbb rá fog baszni
ez a bolygó nélküle is tök jól megvolt és meg is lesz.nem tudjuk elpusztítani.mert az hogy kihal,az nem pusztulás.röhög egyet és megy tovább és kezdi elölről.van rá elég ideje.ha meg mi szopatni akarjuk magunkat,hát szopassuk.hol érdekli?

evolúció csúcsa?melyik állat öl szórakozásból?elkurvult faszfejek vagyunk,csak van aki kevésbé,van aki jobban.melyik állat képmutató?felejtsük el ezt a faszságot,vagy fűzzük hozzá,hogy milyen értelemben.nagy tudásra vall saját magunkat szopatni,nem? ha ez a csúcs én akkor lejjebb akarok ereszkedni.

az eredeti témától már jó messze vagyunk,de nem baj.nézd meg az állatokat!minél értelmesebb,annál kegyetlenebb...
eszerint télleg mi vagyunk a csúcs,de ez kétes dicsőség sztem...
megyek,eszek egy kis hurkát...
aztakurva orosz!begyogyszerezted magad?