Húh úgy látom a kis viccelődésemmel érzékeny pontján érintettem a Kawásokat... no mindegy... A sok védőügyvéd rögtön szanaszéjjel akar szedni...pedighát javítsatok ki, de szerintem az élmény a lényeg...legyen az Suzuki, Yamaha, Honda, Ducati vagy akár Kawa Peace kedveseim
A Hondámban már 50ekm-nél cserélni kellett, a Kawában meg már 70 van, de most is csak azért cserélem ki, mert ki tudja meddig bírná még. Mellesleg feleannyiba került mint a Hondáé.
Azt csak a reklámok mondják, ez olyan marketing, mint az autóknál a Toyota megbízhatósága, meg, hogy az ultravékony intimbetét pikkpakk kissza előled a málnaszörpöt. Pont ugyanaz a cég gyártja a vezérműláncot mindegyikbe (DID) . 70-nél már illene cserélni, nehogy baj legyen!
Ja, bocs. Hívásvisszautasításra volt állítva meg karácsonyig már nemigen fogok ráérni felvenni munkaidőben az tuti. Holnap 10-16h, vasárnap 10-14h, hétfőn és kedden 10-18h. Ma mondták meg, hogy szeretnék hétvégén is dolgozni mert az annyira jó
Vegye már be a gyomrod, hogy Kawásnak néznek a Monsteres pulácsban! Itt ez csak jó pont. Egyébként az összes gyári Kawa MX, FSMX, stb. meg az ősses havas és vizi Kawa versenyzőt szponzorálják. Pár évvel ezelőtt meg a Suhamer ugrott be mindenkinek aki látott egy Shell vagy egy Vodkafon logót. És? (Azóta nem tankolok ott és Pannonos lettem)
az én véleményem meg az,hogy a honda mindig feláldoz jópár lóerőt a kezelhetőség,a biztonság,csendesség,meg mittudomén mi oltárán,hogy hülyebiztos legyen a gépe.ennyi. ez persze a zabolátlan,bitang nyers motorok kedvelőinek nyilván nem jön be.(pl ZX10)ettől függetlenül 70 ezernél nem kell benne vezérműláncot,meg a faszom tudjamit cserélni,mert mindegyiknél tovább megbízható.ennek ára van,amit feljebb leírtam.így jó?
azt tudom,hogy támogatja,de nem régóta,és amerikában azextrémsportokatmint mx freestyle,meg ilyenek.meg most a kawát,de ezen a pulcsinnxoma nincs egy k betűnek sem
Ez nem az én véleményem,ezt minden tesztelő tudja,csak nyalni kell a Honda seggét!(Akit megsértettem,vagy szabad szabad véleménye alkotásában befolyásoltam,korlátoztam volna ,az nyugodtan forduljon az OMBUCMAN-jához! :Fenyő
Kedves Ákos!
Hogy hágna meg egy veszettkutya, te kirittyentett verébfing . Az én motoromat főként usa piacra gyártották a Superbike-ban való szereplése miatt, talán ezért van az hogy minden második 7R tulaj feka. Annyiban igazad van hogy ez egy igazi férfimotor, nem kisfiúknak való, akik alig érik el a kormányt, nem tudnak megbirkózni szerény 236kg-os tömegével és szédülnek meg fáradnak a motoron
Nem kötekedésképp, de azért megkérdezném a kedves Kawasakikat ócsároló, Hondát birtokló kertikapatulajokat, hogy mire alapozzák azt a feltevésüket hogy az ő "márkájuk" a legjobb. Tudom hogy mindez csak viccelődés, de általában azok teszik a Hondát a képzeletbeli dobogó első fokára, akiknek gőzük nincs arról, mi a KAWASAKI! Én is hitetlen hondás kutya voltam, de megtértem
Hú,de csini az adatlapod!Asszem már rég/2-3/ napja nem voltam itt az oldalon,és erre tele van új arcokkal!És micsoda vélemények?!ÚÚHHH! Ja szerintem a honda szép kistrakeszokat,meg autókat gyárt,meg még szép motorokat(de jókat is?)de az igazi profiljuk az autógyártás!XDXDXD!Bocs,ha beszóltam volna,de nem véleményezzük más tipusait,mert így járunk!
A KAWA szerintem is etalon!(Pedig nekem sem az van!)
Dee a 17000Ft-ot kicsit pofátlanságnak tartom érte...
asszem
Tomtól kértem a számodat...
gondoltam megnézem azt a boltot
jövő héten vagy még?
Hogy hágna meg egy veszettkutya, te kirittyentett verébfing . Az én motoromat főként usa piacra gyártották a Superbike-ban való szereplése miatt, talán ezért van az hogy minden második 7R tulaj feka. Annyiban igazad van hogy ez egy igazi férfimotor, nem kisfiúknak való, akik alig érik el a kormányt, nem tudnak megbirkózni szerény 236kg-os tömegével és szédülnek meg fáradnak a motoron
A KAWA szerintem is etalon!(Pedig nekem sem az van!)
www.ebay.co.uk
Item number:
180314961040
180315017897
Így is rá tudsz keresni.
fekete-fehér xl
piros-fekete-fehér l