Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy csodálatos elme ragyogása, avagy a MÁSKÓR esete a hárdKÓRral:

Címet adott: Mjd máskór!
Majd javította barátunk: Te meg tanulj meg írni tzsolt!
Majd javította magát: köszi srácok a hozzászólásokat a címet elírtam bocs! "majd máskór!"
Majd én javítottam: Majdnem! Majd máskor... :D
Majd kijavította más is: Cseréld ki a billentyűn a gombot mert valaki nagyon megszivatott tzsolt:D
Majd jött az újabb RAGYOGÁS: A gombokkal semmi baj csak elírtam mondom!Bazd mért olyan nagy baj ez hogy 1 kibaszott a betüt kihagytam!ÁÁÁ HADJUK!

Nehogy odaadd! Az ilyennek még 28as csepelt se az is nagy neki!
elkészül a motorom és odaadom nekik,mutassák meg
baszott kíváncsi leszek
homokfúvást
a szinterezést nem.arra keress rá sztem
Gábor jól megmondtad a kis buziknak annál a videónál aminek "Mjd máskór" (nem tud írni a feltöltő) a címe! Nem értenek ezek a lovakhoz...
Örök hálám üldözni fog! Mindegyiket csinálja amúgy? Mármint homokfúvás meg szinterezés?
8142 Úrhida,Petőfi utca 109 +36209391757 és +36209793888 Kósa István ha jól emléxem
mondd h tőlem van a telszám(a zöldkártyás)
Tomi nem is kell a 7esre nem kell semmi pályaidom... Abba még van anyag! Eldobod max megkarcolódik az idom...

Az enyémre nem veszek sosem műanyagot... Így szép az!
Haho mindenki,
Azt tudja valaki hogy csinálnak-e itt a környéken ilyet hogy homok- vagy gyöngyfúvás? Vagy esetleg szinterezést?
Ha már pályán esik, valószínű az idom lesz a legkevesebb ami sérül, főleg egy mai könnyű motoron, elmegy minden konzol, törik lábtartó stb. Ezért nem veszek pályaidomot.
pálya... ezt félti mert kicsit sok rajt a törni való
Miféle idom?
Ez nem is igaz...
Igeeeeeeeen
Olyannak ismersz?
ha meglesz az idom akkor tuti
Bátyádnak is említettem Kaucsukot, remélem tavasszal lesz alkalom együtt kardozni ott.
te csak ne verekedjél
Köszi Tutu! Marcs, ez olyan nagy, hogy ezzel el lehetne menni verekedni is! De most komolyan mondom!
a sikeres is sajnos kevés lenne kellenek a pontok felvételihez elég rendesen amúgy naná de még előbb is remélem
Persze! De a sikeres végeredményt nem garantálom. Érettségi után irány Kakucs!
ezt úgy érted elmész helyettem is?
Helyes! Az érettségi nem kifogás.
hááát jó igyekszem majd alkotni valamit de hát tudod az érettségi blabla...