Annak idején ez ment, minden pirosnál stoppie, zöldnél egykerék. Csak 4szer raktam le a seggét a földre a kis TZR-nek . Persze akkoriban nem volt még csizmám, meg protektoros ruhám, úgyhogy előfordult hogy 10m-t csúsztam a földön, lábamon a motorral. Az kellemes volt
Azaz, ráadásul H1-es, a legelsők közül. Még a porszívócső bilincsén a gumi védősapka is megvolt, annyira gyári volt a canga.
Azóta sem volt más márkájú vagy színű motorom, és valószínűleg nem is lesz. :)
A Pumát meg az XPD-t is most akciózzák, mind a kettőről jókat hallani, nekem tetszenek. A próbálgatásoktól már elment a kedvem, meg időm sincs körbejárni az üzleteket. Olvastam a ruha, csizma...topikba, hogy szerveződik csoportos rendelés, de annál azért jobb áron szeretnék hozzájutni. Tavaszig van még időm. Most inkább a fényezőre koncentrálok, űzöm-hajtom, hogy január elejére elkészüljön a cuccaimmal.
Csatlakozz a ruha csizma bukó topichoz, ott mostanában mindenki a pumát meg az xpd-t isteníti, pedig sztem a puma valami ótvarul néz ki. mint a birodalmi lépegető.
amúgy meg már nem Finnezek, ha már így rákérdeztél... pár hete jöttem haza néhány kavics (vesekő) miatt... azóta remélhetőleg már megszabadultam tőlük (mármint a kövektől)... remélem a következő motoros szezont nem a Finneknél fogom kihúzni mert akkor a guta fog megütni
pfffffff.... na megnéztem az adatlapod... no comment... tudod kit szivass nem lesz több csoki... többszörössen hátrányosan megkülönböztetlek.... Kawás vagy... eladtad a jó motorod előtte... há nem lesz itt Fazer csoki az már tuti
Azóta sem volt más márkájú vagy színű motorom, és valószínűleg nem is lesz. :)
Tomi este keress,18:00 után vagyok
Jobbulást a veséidnek, igyál sok sört!
Miért nem motorral mentél a finnekhez? Papírkutyaaaaa....