Egyszer összegurulhatnánk,de semmi üzlet !Hálistennek"nekem sincsenek munkahelyi gondjaim(úgyhogy dolgozok én is mint állat így ünnepek környékén)!Ünnepek között nemigen érek rá,de majd összehozzuk a talit,hogy meg tudjuk 'fitymálni "
egymás vasait!
Na jó estét! Semmi panasz, bár ha pénzem lenne annak jobban örülnék.
Két ünnep között nem jársz Fehérváron? Megnézhetnéd, hogy milyen kidörrenőpárt lehetne csinálni a ZZr-re és mennyi pénzért. Kicsit elszomorított,hogy ha megvenném Devil rendszert, meg kéne válnom a középsztendertől, anélkül meg nem férne el sehogy a garázsban.
Milyen az, amikor úgy kel fel az ember, hogy nem kell dolgozni menni? Decemberben még nemigen sikerült megtapasztalni.
Kellemes Vasárnapot az otthon ébredezőknek!
L-est próbáltam, hosszra jó volt, passzentos volt, ujjak összevarrva, protektorok jó helyen, kenguru, viszont csak fekete vagy feketefehér van belőle. Nagyjából ennyi.
Honda? Hmmmmmm! Nekem pl a VTR -ben az első vezérműlác-feszítő rugója tört el!
Szerintetek?
Első hengerfejben szelep csere ! Igaz, hogy a megrendelés másnapján megvolt a cucc de mennyiért?
2 db kipufogó szelep 29000 Ft
2 db szívó szelep 16000 Ft
1 db vezérműlánc feszítő patron (külön rugót nem lehet kapni) 15000 Ft
Típushiba!
Ilyen feszítő van a legtöbb CBR-ben XX ,900 RR, Hornet !
HONDA!
Egyébként haveromnak is volt egy '92 900 RR óra szerint 80000 Km-el (valójában ki tudja mennyi Km-el) 1000 km -en 1 lityó olajat zabált! A hangja meg olyan volt mintha villanymotor lett volna benne!
Ez is HONDA!
A Honda nem rossz! Csak nem ilyen a jó!
Azért nem kell vezműláncot cserélni 70ezernél,mert addira beolvasztják ,és ebből lesz a kertikapa!
(Reinkarnációnak hívják!) A havernak is szép hangú,(szinte surrogó)900RR-je volt,még nálam a garázs előtt zengtük az ódákat,hogy micsoda szép a hangja,aztán félóra múva hívott,hogy beállt a főtengelye az isteni hondának,úgyhogy cibáljuk haza!Ha kamunak tartod,itt is szokott fórumozni:(ilyencsaknincs)néven!
Úgyhogy csínján egyes márkák istenítésével,vagy leszólásával!
Amúgy tényleg tök jó autókat gyárt a honda!(Teccik)
Széles utat!
..én 24-én délután haza Győr (napközben még meló otthonról), aztán szerintem 25-én este vissza.. max. 26-án.. ..azonkívül jan. 5-ig pihi..
..esetleg megen' legurulhatnánk a tv macival, mint múltkor.. persze, ha neki is van kedve.. meg persze, ha beszélsz velem..
GANZ! Ki más
Erre még akkor akartam válaszolni amikor írtad, akkor nem sikerült aztán estére meg elfelejtettem.
Nehezen bírom egyedül a 100nm-es boltban amikor özönlenek a kaszák a kiegyenesített parasztokkal.
Krézi ..:Mutasd már meg, h mikor mondtam Bálint hozakodott elő a Kawa sokoldalúságával....- feldobtatok egy lasztit, én meg rácsaptam egy kis csipkelődésből
De nyugodtan igyatok a véremből legalább szívtok magatokba egy kis Honda öntudtatot
(ez vicc édeseim ne ugorjatok rögtön) -utána én is megkóstolom a Kawa öntudatos üdítőt
egymás vasait!