Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt akartam betenni:
Viccen kívül: Kawasaki eredeti ruházati termék.
háziállat: Kutya,cica,mérési hiba :D

XDDDDDD

analóg műszerekkel gagarin is fika :DD
Nem tudom... Szerintem KTM.
ez milyen gyártmány?
...meg gyomorrontást
Ilyet is kaptam
Jó is az a Revell 7-es
Ez a ZX-7R-modell nekem is megvan, tök szuper.
Én Karácsonyra a Régi, szép Pannóniák c. könyvet kértem-kaptam, azóta meg vagyok bangulva, hajnalig azt olvastam. :)
Én meg egy kicsi hetest!
Ajándékokban és maligánban gazdag boldog karácsonyt mindenkinek!

Én még egy ZX-12R-t in kaptam
én is kaptam
Én is kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek!
Élek halok egy ilyen óráért csak sajnálok érte ennyi pénzt!
a 092-es sorszámú mától az enyém
nagyon boldog karácsonyt mindenkinek!
Boldog karácsonyt minden motorosnak!
Köszönöm szépen amit írtatok!
Tomi, nem is tudtam hogy fenn vagy a sportmotoron! 250es NSR? Az már tud! Gratulálok hozzá! Nekem egy 250es TZRem volt az is elég keményet ment! Igen, még mindig a 600assal nyomom, marad is ez, nem kell nagyobb!
F2Tom igazad van, de én még nem tudhatom mit nyújthat egy nagyobb kawa. Na jó, nem is akarom jó nekem a Honda!
Jó motorozást a mekis találka után, ti már biztos ott vagytok, én meg itthonról szorítok nektek hogy ne essen!
Találtam egy tavaly téli képet, ha nem bánjátok megosztom veletek, mert idén úgyse esett még komolyabb hó. Lehet rám vár!

BOLDOG BÉKÉS KARÁCSONYT MINDENKINEK!
Bázel negyed 11-re értünk ki, de sokan csak 11 fele szállingóztak, voltak páran motorral.
Sziasztok!

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok mindenkinek!
matska, melyik oldalon csináltad magadról azt a képet, ahol egy tv-ben "motorozol"?
Szasztok!Ma 24.én 10-kor ott voltam a meki parkolóban,és nem láttam egyetlen motorost sem !Húztam a GIXXER-nek egy-két kövér gázt körbejártam a környéket hátha látok valakit motorral!Szerintem rossz helyen voltam rossz időben!A meki mellett tiszta jégfoltos volt az út lassan el kell tenni a vasat télre!
Jeges útra:
szeva Bruno!
néztem az adatlapodat és sajnálom a mi történt, még mindíg a 600 assal nyomod?
ha nem tudnád ki vagyok akkor elárulom :P
üdv
Tamás
Most keltem, a taliról meg jól lemaradtam
pléh-boj!