Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kezdem magam kirekesztve érezni, itt mindenkinek Vertigo-ja van. Nekem meg semmi. Bár inkább semmi mint szétfoszlott Probiker meg Akito.

Kicsit sötét a kép. Vagy ez a kisugárzásod miatt van?
Hála a kölcsönkapott Fuji TutuPix 5700-nak én is csináltam régi vs. új képeket
Még mindig nem tudom kiről van szó.

Veled mizu? Nagyon eltűntél. Még a finneknél húzod az igát?
Te nem ismerni Polo? hát pedig szokott erre járni
Ez első osztályú, de nézd meg az én régi akitomat, annyit ér mint szarnak a pofon.
Még 6 nap van hátra egy licitből, azt mindenképpen megvárom. Ha nem jön össze, megnézem amit mondtál.
Dögös! Használd egészséggel!
Akkor te még szerencsés vagy, nekem kilincs helyett a hajamat húzogatja, vagy megrágja a fülemet hajnal 4-kor. Olyankor azért nem szeretem annyira.
Szeva F2TOM!Azért még ne szóljuk le a 'régi"csimmákat se !Ez a sajátom,már 2,5 éve vettem,de már akkor is volt 'antificam dolog" a királykategóriában! (És kurva kényelmes! !)
Szerintem próbáld meg a vertebra race carbont, hátha jó rád így is, nagyon zsilettül néz ki, meg elég bizalomgerjesztő az oldalán az az antificam dolog.
A múlt és a jelen. Van különbség.
De cuki ahogy kacsingat . Hogy a fenébe tudtok elkapni ilyen pillanatokat
Hát tényleg tud valamit ez a macska!
Keresek én is pár képet az enyémekről ha hazaértem, néha eléggé kiakasztanak. (főleg mikor egész éjszaka húzogatja a kilincset...)
Az enyém néha kimeríti a leleményesség fogalmát.

A kis dög....
A macskák igen leleményesek tudnak néha lenni
A macskám új kuckója. Mire nem jó télen a tankbőr...
Az meg ki?
Nekem van egy törött balos TZR lábtartóm
Köszi Tutu.
vazze... ezeket csak polo-tól lehet kapni
Esetleg próbáld meg a Polgárdi bontóban: 20/9450-610
Nekik bizti van.
Zooli!

Azt írják ebből van "ződ" is.
senki se tud lábtartót?
a motorlájnba vettem és ott vettem hozzá echte gyári sidi "box"-ot,vagy mi az.bár még eccer sem tisztítottam
ha érdekel a kesztyű,holnap du fussunk össze. hozd Matskát is