Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Összelegóztam ezt a szartartályt és eljöttem vele dolgozni.
Én nem dolgozom csak úgy teszek mintha... Mindjárt elalszom.
én is
de lusta vagyok ennyi hülye szmájlit odaírni
Hogy tudassam kedves szabadságukat töltő fórumozó társaimmal, én speciel mai is dolgozom :( :

___ ________

___ ________

__

___
...

_________

no akkor renault ki se próbálj! Az öreg megane-on az aksit se találtam meg... Ráadásul ha valamit nagynehezen megtalálsz tutira valami speckó szerszám kell a ki-be szereléshz, esetleg javításhoz.
Remélem is! Csak lenne már olyan idő.
autóé+10es villás =
Szerintem a tiédet is szívesen körbetolná a ringen ha úgy adódna, úgyhogy előlegezd meg neki a szteppelést
Vele majd akkor szteppelek, ha lesz motorja.
Ja meg ne felejtsd ki Öcsémet se a Vertigós szórásból.
Vagy focizunk egyet Májköll Stoplival
Na jóvan, látom neked is van ízlésed . Majd összeállunk hárman, Te Zoltán meg én, azt a 3 vertigoban Májkel Szteplivel karöltve tolunk egy ír szteppet a ringen
Jobb 2 szigorúúúúú... Ja nem...
Megint belehúztál...

Kb. 1 órája valaki a piros mittudoménmicsodájával lerövidítette az utat a Metro parkolóba az elkerülőről. Csak azt láttam, hogy a tűzoltóautó ráncigálja kifelé az árokból. Mentő nem volt, csak rendőr. Neki is jól kezdődnek az ünnepek...
A szájabab@szott ócska opelhez képest a kókány szemét Ford Fiestám maga a mérnöki csoda és az átgondolt tökéletesség... Be akartam indítani Muter kocsiját mert két hete áll, hát mit ad isten, ahogy egy 6 éves perion akkutól elvárható, szusszan kettőt és megadja magát. No, mondom sebaj jó, hogy este észrevettem és nem reggel szívok, mint a torkos borz, beviszem az akkut és töltöm reggelig. A Fiestában ehhez kell két kulcs. Az autóé meg egy 10-es villás, 2 perc az egész. Ezen a foskazánon nem hiszitek el, de a kocsi fél elejét le kell bontani, hogy egyáltalán hozzáférjek az akksihoz, utána meg csavargathatod ki a berohadt csavarokat ráadásul egy M8 menetes száron a kókány opelnál ugyanúgy fellehető 13-mas és 17-es anya Ott tartottam, hogy felgyújtom a picsába az egész szemétdombot ahogy van. gyalogoltam több kilóméternyit a két garázs között újabb és újabb adag szerszámért. Most reggel megint gányolhatok fél órát, hogy el tudjak menni dolgozni.
Viszont!
Mindegy, holnap is próbálgatom hívni őket hátha felveszik, de attól tartok ők már megkezdték a téli szünetet.

Vertigo lett végül, még nem érkezett meg, talán majd a jövő héten. Occó volt, maradt pénzem gumira is.
Sziasztok!
Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket Mindenkinek!

Fater tolja ám keményen a kettőötven peregynek
Nem tudom sajnos, milyet vettél? Képet róla, de rögtön!
Tudom!
Én is!
Tom!

Nem tudod véletlenül a Kelo nyitvatartási idejét a 2 ünnep között? Nem veszik fel a telefont.

Tegnap én is vettem csizmát.
na ilyen hülyeségekbe ne menjünk bele,mert MINDEN márkáról tudnék ilyet felsorolni
Sziasztok!
Szeretnék egy crossmotort venni télre + rossz idő esetére. Nincs valakinél esetleg egy viseletes felesleges darab? Semmi extra igényem nincs, meghát pénzben max 200 papír.