Hi,
no akkor renault ki se próbálj! Az öreg megane-on az aksit se találtam meg... Ráadásul ha valamit nagynehezen megtalálsz tutira valami speckó szerszám kell a ki-be szereléshz, esetleg javításhoz.
Na jóvan, látom neked is van ízlésed . Majd összeállunk hárman, Te Zoltán meg én, azt a 3 vertigoban Májkel Szteplivel karöltve tolunk egy ír szteppet a ringen
Kb. 1 órája valaki a piros mittudoménmicsodájával lerövidítette az utat a Metro parkolóba az elkerülőről. Csak azt láttam, hogy a tűzoltóautó ráncigálja kifelé az árokból. Mentő nem volt, csak rendőr. Neki is jól kezdődnek az ünnepek...
A szájabab@szott ócska opelhez képest a kókány szemét Ford Fiestám maga a mérnöki csoda és az átgondolt tökéletesség... Be akartam indítani Muter kocsiját mert két hete áll, hát mit ad isten, ahogy egy 6 éves perion akkutól elvárható, szusszan kettőt és megadja magát. No, mondom sebaj jó, hogy este észrevettem és nem reggel szívok, mint a torkos borz, beviszem az akkut és töltöm reggelig. A Fiestában ehhez kell két kulcs. Az autóé meg egy 10-es villás, 2 perc az egész. Ezen a foskazánon nem hiszitek el, de a kocsi fél elejét le kell bontani, hogy egyáltalán hozzáférjek az akksihoz, utána meg csavargathatod ki a berohadt csavarokat ráadásul egy M8 menetes száron a kókány opelnál ugyanúgy fellehető 13-mas és 17-es anya Ott tartottam, hogy felgyújtom a picsába az egész szemétdombot ahogy van. gyalogoltam több kilóméternyit a két garázs között újabb és újabb adag szerszámért. Most reggel megint gányolhatok fél órát, hogy el tudjak menni dolgozni.
Sziasztok!
Szeretnék egy crossmotort venni télre + rossz idő esetére. Nincs valakinél esetleg egy viseletes felesleges darab? Semmi extra igényem nincs, meghát pénzben max 200 papír.
de lusta vagyok ennyi hülye szmájlit odaírni
___ ________
___ ________
__
___
...
_________
Kb. 1 órája valaki a piros mittudoménmicsodájával lerövidítette az utat a Metro parkolóba az elkerülőről. Csak azt láttam, hogy a tűzoltóautó ráncigálja kifelé az árokból. Mentő nem volt, csak rendőr. Neki is jól kezdődnek az ünnepek...
Vertigo lett végül, még nem érkezett meg, talán majd a jövő héten. Occó volt, maradt pénzem gumira is.
Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket Mindenkinek!
http://www.sportmotor.hu/motor...
Én is!
Nem tudod véletlenül a Kelo nyitvatartási idejét a 2 ünnep között? Nem veszik fel a telefont.
Tegnap én is vettem csizmát.
Szeretnék egy crossmotort venni télre + rossz idő esetére. Nincs valakinél esetleg egy viseletes felesleges darab? Semmi extra igényem nincs, meghát pénzben max 200 papír.