igen az ilyen állatvédösdi meg ttermészet védösdi mögött soxor nem az áll ami kéne h álljon. kis lové a zsebükbe és máris mehet a vegyi hulladék az eddig tüntetéssel elzárt területre. Meg ez a husipari dolog is nocoment. Azokaz igazi állatvédök akik a tvbe vannak az a animal police vagy mi a hátam! Ők mentik az állatokat, nem felhasználják öket h gyülölködjenek és pénzhez jussanak!
Ezt már egy másik topicba is beírtam, de ide is jól jön. :)
A Kawasaki Heavy Industries Ltd. ("Kawasaki Nehézipari Művek Kft.") amellett hogy nyilvánvalóan a legkiválóbb motorkerékpárokat gyártja ezen a sárgolyón, ezer meg egy más hasznosságot is produkál. Mint a Honda aggregátort meg fűnyírót, a Yamaha furulyát, a Suzuki meg a jóisten tudja, miket csinál ott Esztergomban.
Éppen gáz- vagy gőzturbinára van szükséged? Netán tengerjáró hajóra? Helikopter van gyorsvasút hiányzik még otthonról? Vagy csak a kertet szeretnéd rendbe kapni? Ó, ez csak a jéghegy csúcsa, minden kapható, segít a KHI Ltd.! :))
Vessetek egy pillantást a motorok mellett legkiválóbb termékekre! :)
Jó reggelt Tutu! Én az olyan "embert" aki állatot kínoz nem tartom embernek . az ilyen egy hitvány féreg! De az olyan embert sem tartom normális embernek aki a saját butaságát primitív dühét egyféleképpen tudja csak levezetni,-verekedéssel-! Annak a primitív sz@rházinak meg (négy mancs)aki emberek családok megélhetését teszi tönkre, és most sok kisgyereknek azért lesz szegény karácsonya mert húsipari cégek megbízásából hazudozva, tönkretették a magyar libamájtermelést,: megmutatnám , mi az állatkínzás!Nem ütném én meg .Vannak erre sokkal kulturáltabb megoldások.A sertéshizlalás meg társai emlegetése éppen ilyen kategória,a kulturált állatvédők, hány éhező kisgyereknek adtak akár egy vacsorát?!Nekem ilyen szövegektől hányingerem van.Még büszkék rá mert véresre vertek valakit?Milyen iskolába jártak ezek? Hány osztályt végeztek?Láttak -e valaha illemtankönyvet?Nem otthon,a boltba ha betévedtek?Kíváncsi lennék a válaszokra.
Annyira szép ez a gépezet, hogy valahogy egyszercsk beugrott,másfél év után rájöttem mért is álltak át erre a vázra kawasakiék...
A tengerentúlon ugyebár rájött minden jóizlésű akinek megtetszett a gép, hogy ezt a gépet nem a 180centi se, 70kiló se, egyen emberkékre tervezték hanem egy jó 30-assal feljebbi kategóriára.
Namármost nem nehéz kitalálni, mely csoport tagjai voltak ekkora azok, akik a 240 kilós gép felhasználási spektrumát, - idomon csücsülős egykerekezéssel, 180lábas stoppiekkal, vagy egyszerűen azzal hogy ők elérték behajlított kézzel is a csutkákat, - mintegy kiszélesítve, elsőprő többségben érezhették magukénak a tipust. Lelki szemeim előtt tehát nem Hans képe bontakozik ki a germán-alföldről(aki mindenbizonnyal kawa evő volt), hanem a egy igazi hamisítatlan hamburgeren és kólán hízlalt, ámerikái szinesbőrű.
Csak arra akartam rávilágítani ezzel, hogy aki ilyen motort vesz, az nem feletkezhet meg arról hogy milyen célcsoprtnak és üzemeltetési körülmények közé szánták a 7R-t, ennek megfelelően aknázza is ki a benne rejlő lehetőségeket.
Üdv minden fekamotorhajtónak!
sry de orosznak is volt egy jo beszolása talán a fa ültetés... ez is pl ha te a fiaddal kint a kertbe már a tiszedik fát ülteted a te lelkiismereted nyugott lesz és jo dolog, de a multi cégekkel akor sem szálhatsz versenybe akik naponta ezer meg ezer 100 évnél idösebb fákat döntenek ki...
vissza olvastam eme értelmes beszolásokat. öröm volt olvasni, sok ésszerü hozzászolás végre nem csak üres egymást szidása. Egy mondatot füznék hozzá. Aki mást (élölény) valami anyagi vagy szimplán élvezeti ok miatt erőszakkal bánt, vagy kinoz esetleg megöl azt nem lehet büntetlenül tenni. És a büntetésnek arányosnak kell lennie! És egy értelmes határ akkor is van, a több ezer éves étkezési vadászási és egyéb emberi, kulturális szokásokat nem idevéve. Mert egy kutya leeölését majd toba baszását nem lehet egy karácsonyi pulyka elkészitéséhez hasonlitani. Persze kötekedésböl lehetne irni hogy az emberi eröszak is kulturális szokás lassan. Meg pér nagyon komoly komment ami igy beugrik... az tény hogy büszkék lehetünk a kibaszott nagy evolucios csucsunkra, tényleg csak rombolni tudunk, de aki lelkiismeretesen él, az tud valamit tenni saját és embertársai érdekében... azért van ilyen csak az ellenzék ezerszeres igy semmi látszatja. Ezt meg láttam egy ilyen nesönöl dzsiografis musorban is amit talán orosz fogalmazott meg helyesen meg a müsorba valami geográfus fejes... h ne sajnáljuk a földet (nem ugy értve h romboljuk csak tovább) mert ő ugyis erösebb nálunk és tul fog élni minket aztán ujrakezd mindent mi meg már a holdba se leszünk. ellentétben a csótányokkal.
Üléstakaród nemsokára neked is lesz nemde? Ha leszeded a hátsó lábtartót akkor valakinek nagyon rossz lesz. Észere sem veszed aztán felkerül a pályaidom, a rendszám meg le.
Az enyém még darabokban, de január elején/közepén már szeretném ha összeállna, aztán goooo!
Nem rossz, de 780+regért legyen is jó. Az üléstakaró kéne róla, bár lassan elvileg az enyém is kész. Kurva anyját lehet le kell szerelnem a hátsó lábtartókonzolt, mert ebben a birodalmi lépegetőben beleér a lábam abba a szemétbe. Ja ugye a lábtartóemelő miatt. Meg emiatt a sztender is elég nehézkesen kerül kihajtásra, de a lényeg hogy remélhetőleg beváltja a hozzá fűzött reményeket. Pajti végre legyártotta az összekötőrudat a váltópedálhoz. Most már mehetünk motorozni
tutu!én nem vertem össze senkit csak azért mert szóval sértegetett!
és term én is elítélem az állatkínzást,már mi a faszért ne ítélném el!?
de az erőszak nem megoldás,lenne más megoldás de ahoz gyenge az országunk!de ne feledd h erőszak erőszakot szül!és ez nagy igazság,és ráadásul senkinek sem jó!
ez azért eléggé ki van sarkítva.1 nézőpontból tálalva.de az ember alapvetően ilyen.nem ok nélkül hanem a maga haszára szelídítette meg azt amit,és elfelejtette azt ,hogy amit megszelídítesz azért felelősséggel tartozol.
a bűnös pedig mindíg elnyeri méló büntetését.igy lesz ez ápdétnorbival is meg kurcsánytesóval is
védd a fákat,egyél hódot.kurva mindegy mit eszünk igy is meg úgyis GYILKOSOK vagyunk.csakhogy az emberiség a Földi léptékben csupán pillanatok és majd ahogy jöttünk ugy eltűnünk.szoval ameddig lehet motorozok a FÖLD majd úgyis eltünteti az emberiséget.remélem a cigányokkal kezdi nem úgy mint drága Führerünk,mert Ő elrontotta a sorrendet.oszt akinek ez nem tetszik és pofán akar vágni az tépjen egy sorszámot és álljon be a sorba.
sorry, csak egy komment, napközben nem volt időm fórumozni..
vszabika!
..a haszonállat nem azért haszonállat, mert ő annak született és úgy döntött, hogy feláldozza magát.. az ember nevezte ki annak: önös érdekből..
..ha már itt tartunk: mindenféle vadállat miért lett megszelídítve házi tartásra? Önös érdekből.. nem azért, mert az az állatnak úgy jobb volt, hanem mert az embernek kellett a védelem, vagy éppen a tej, vagy bármi más..
..az ember csak felsőbbrendűnek HISZI magát.. mert ezáltal több joggal tudja felruházni magát.. és miért? ..szerintem tudod a választ.. (ha nem, olvass vissza 1-2 mondatot)
..az ember az egyetlen olyan élőlény, amiben van rosszindulat, gonoszság, irigység, (az önzőséget gondolom, nem kell megemlítenem), szándékos kegyetlenség, és még sorolhatnám.. biztos, hogy ez az evolúció csúcsa?
..nem tartozik a témához, de annyit még megemlítenék, hogy sem a zsidó, sem a cigány nem minősül sértésnek (és nem jól értetted Pred szavait).. ..ha annak veszed, akkor te magyarként felsőbbrendűnek érzed magad náluk.. elárulom: NEM VAGY AZ! ..az ember értékét nem az határozza meg, hogy éppen melyik családba született.. ezt ugyanis senki sem tudja előre eldönteni.. az számít, hogy milyen elvek és értékrend alapján éled az életed.. semmi más..
..ez nem vitázás, csak egy vélemény.. részemről a srácoknál a pont.. (bár tudom, hogy ezt senki nem kérdezte, de ez meg nem érdekel.. )
http://bikepics.com/p
ictures/7...