Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

drága vszabika!
Igazad van...az ember áll az evolucio csucsán"szavaiddal élve"
Ha már ilyen okos vagy ,légyszives áruld már el nekem,szellemileg alultáplált egyénnek,hogy mit is tett az ember a földért,azonkivül,hogy évezredek alatt csak tönkretette.....
Az ember,mint az evolució nagy csucsa érzés nélkül kivág egy fát,ami nagyon is sokat tesz a földért,de remélem ezt tudod,és cserébe baszik másikat ültetni,mert ki ha "Ő" nem,alanyi joga,hiszen Ő az evolució csucsa...
Az embernek itt mindenhez joga van....
Az ilyen magadfajta gondolkodásu emberek miatt lett ilyen ez a föld amilyen...Már az egész világ golbális felmelegedésről,globális válságrol beszél,de mi akkor is az evolucio csúcsa vagyunk...
Igaz máshoz nem is értünk,mint a pusztitáshoz...
Nem állok le veled vitatkozni,mert leri rollad,hogy csőlátásod van,neked,mint az evolucio csúcstermékének,de nem ártana kicsit szétnézni a világban...
Ha csak állatok lennének a földön itt semmi gáz nem lenne....
Mert egy ragadozó pusztán azért öl,mert éhes...és csak annyit öl le amennyit meg is eszik...
De az evolució csucsának az embernek soha semmi nem elég....Bármit megtehet,hiszen az ember a csúcs....pffff....Na ez a te nagy csúcsod...meg a gondolatmeneted...ja ha már itt tarunk...te életedben hány fát ültettél már el?mert csucsemberként lélegezni alanyi jogod,de ezért tenni,azt gondolom eszedbe se jutott...gondolom nem a te feladatod......na nem folytatom...sz.tem felesleges...na csá...
evolucio csucsa!?rendben!akkor miért van ennyi szar a földön az életünkben?ha mi emberek vagyunk a csucs akkor hol itt a csucshoz tartozo tudás!?inkább félistennek képzeljük magunkat bár erre semmi de semmi okunk nincs!és ha már tényleg csak ezekre a radikális állatvédökre gondolok,ugye radikális mint szélsőséges,akkor vajon élenjárnak a példamutatásukkal is?sem husevés,sem börcuccok!értesz?megint csak a képmutatás meg az emberek egymásnaj ugrasztása!
szabika!fülöpg,és dominó is érti mert értelemesek,v mert érteni akarják és nem játszák az ostoba gojt!te se tedd tudod te h miről írok!ja...és nem vitázok hanem a véleményemnek adok hangot,v helyet ha ugy jobban tetszik!
Mert az ember áll az evolúció csúcsán. Annyira távol vannak az elképzeléseink egymástól, hogy felesleges a győzködés. Szerinted akkor ne is tankoljak mert az üzemanyag is elhullott állatokból származik.
Részemről ennyi.
Szerintem nincs itt vita, normális ember nem kínoz se állatot sem embert.
és nem lehet büntetlenül embert ölni sem!
értem én mit mondasz és nem az a baj,hogy elítéljük az állatkínzókat,csak van fontosabb dolog is ennél,ami jóval sürgetőbb.és sztem inkább az összes kutya,mint egyetlen tizenéves lány,fiú. én csak erről beszélek.a fél világ felugrik,hogy egy kutyát a saját udvaromon megruházok,de már csak lapozunk egyet az újságban,ha embert bántanak ok nélkül.
meg lehet és talán kell is nézni ezt a videót,de ennyi.
Sorrend!
ne kicsinyeskedj!ne legyél már szüklátokörű!nézd globálisan az egészet!eröszak eröszakot szül!és az emberek (nem m indenki)bedőlnek a médiának mert nem gondolkoznak és nincs problémamegoldo képességük,és nem is a problémára koncentrálnak!végül is ez a cél h elbutitsanak minket embereket!
miért te fontossab vagy mint egy liba!?kinek?a libának?vonatkoztassunk el egy kicsit!miért döntesz ugy h egy állatot megölhetsz,míg egy másikat még csak rosszul sem tarthatsz!?ez vmi isteni hatalom amit rádruháztak?és ha már Istennél tartunk akkor szerinted nála nem mindegy milyen élőlény?lehet még a növények is egyenlőek vekünk,sőtt!sem állat sem növény nem ártott még a földnek annyit mint az ember az utobbi 100 évben!akkor miért hisszük azt h gombnyomásra irányíthatjuk az egész világot!?lehet nekünk kéne pusztulni h az állatok jolérezzék magukat bekeértve a kutyákat is!bár amilyen tultenyésztettek lettek az ember "jovoltábol"már nem élnének meg szerencsétlenek a természetben!
Bocsi de a haszon állatok vannak értünk és nem fordítva. Nem akarok vitába szálni de az állatkínzást nagyon elítélem ,és azt látom, hogy a Magyar törvény alkotók nem tesznek semmit ez ellen. Látszat intézkedéseket hoznak.Nyugat európában nem lehet büntetlenül kínozni egy állatot.
lehet már mi is ettünk baszki
van ahol a kutyát is megeszik nagyokos!
dominó!jeles!
a csirke nyakát is elvágják,a disznovágásnál sem minden humánus!kérdezzük meg a haszonállatokat h nekik is ez a véleményük h ők csak haszonállatok velük lehet úgy bánni?ha akkora állatvédő vagyok akkor nem hordok semmilyen állatbőrből készült ruhát cipőt,és nem eszem hust!ez így kerek!
akkor nézd meg a disznóvágásokkal mit verdácsolnak.hogy nem lehet halálközeli élménye,meg hogy ne fájjon,meg a rosseb tudja még mi. van egy határ.aki ok nélkül meg szórakozásból kínozza,ismétlem kínozza az állatot,azt verjék pofán szívlapáttal,nem érdekel.de ezzel lassan többet foglalkozunk,mint azokkal a kannibálokkal,akik 15-18 éves lányokat erőszkolnak és ölnek meg.ezt kellene evidenciába venni és utána az állatokkal foglakozni...
szerintem...
Azért ezt így ebben a formában kicsit erősnek tartom. Mi alapján itélik oda a verést valakinek?
Ezt a liba tömös témát nehogy meg kajáljátok már! Nem lehet összehasonlítani egy kutyát, egy haszonálattal amit azért tartunk és tenyésztünk, hogy megegyük.
azért csak ovatosan!rühellem ha bántják az állatokat mindegy milyen...rühellem!de azért csak ovatosan mert lehet sőtt biztos h egyszer mellé nyulnak,vagy többször vagy már nyultak is mellé.minden eröszakos cselekedetnek vannak ártatlan áldozatai!a fajtiszta meg fajtatiszta akar lenni sztem,de ők tudják mert ők a nagy állatvédők!kiélik magukat vagy tényleg az állatok számítanak?mert akkor mehetnének liba és csirketelepre is mert ott is kegyetlen körülmények vannak néhol,meg a libatömés is állatkínzás!azokat miért nem?jaaa...finom a libamáj?ugyan már!ez nevetséges!ja és mégvmi!vegetáriánusok?
Ez nagyon kemény de talán lényegre törő és ami fontos van visszatartó ereje. A bírosági ítéletek úgysem hoznak semmi előre lépést az állat védelemben. Nem vagyok híve az eröszaknak de úgy látom, hogy egyenlőre másképp nem megy.Resszkessenek az olyanok akik bánják az állatokat.
nincs ezzel baj,csak nem ez a legnagyobb probléma...
jaa,meg mellé ne nyúljanak
Hello kimo1. Szép a motorod! Valamikor te is falubeli voltál.....
Csak azt kapják a rohadékok amit megérdemelnek! Készülj, megyünk Iszkára mi is!
Picsába, ezt megint csak otthon tudom megnézni...
Nem motoros téma, de minden tiszteletem az övék Így kell ezt csinálni!
Nanááá! Rég volt már...
elfelejtettem ...voltam bent a kawánál,sajna zárva volt.Az ajtóra ki volt ragasztva egy cetli:"elmentünk sielni"
a héten még benézek,majd írok mire jutottam.

ui:ha esetleg valakinek kell: polo-louis-büse katalógus üzenjen,küldök szivesen.