Hali Ákos!
A történet röviden:gyerekkori álom volt, hogy egyszer majd talán nekem is lesz egy ninjám !
2007 okt. kijöttem dolgozni Stuttgartba,"itt ragadtam" ...
tavasszal-beugrottam az egyik haverommal egy kawasaki kereskedésbe alkatrészért..
megláttam -beleszerettem -másnap már itthon aludt a drága!
Nagyon komoly a video ilyet még nem láttam.
Az eladás örömét ismerem én is, kb. hasonlót érezhettél mint én amikor eladtam az öreg sierrámat 30 pénzért.
~ 1 liter olaj / 100 km volt az átlagfogyaztása + benzin, és hatalmas fekete füstöt eregetett. Ki is tiltottak a céges parkolóból, pláne amikor befejelte a szélvédőt egy Őz...
Igy utólag jó móka volt, de használat közben halálfélelmem volt, pláne amikor 110-es tempónál széthullott. Még jó hogy nem jött mögöttem senki.
Majd’ kiugrottam a bőrömből örömömben amikor elvitték! Akkor azt mondtam: soha többet ilyet! Ennek ellenére még mindig azon a véleményen vagyok, hogy nagyon praktikus kisautó. Terepre ugyan nem vittem, de a kapcsolható 4WD miatt állítólag prímán elboldogul. Íme a bizonyíték
A subarutól azért többet várna az ember legyen az bármilyen kivitel. Aztán az is lehet hogy azért drága a fentartása mert viszonylag ritka darab.
A leírtak alapján nem lehetett nehéz átadni a kulcsokat az új tulajnak.
Pontosan: Subaru Wagon E12 (ismertebb nevén Libero), vagy simán csak egérkamion. Nekem az első autóm volt, de annyira elvette a kedvem, hogy még jó pár évig nem szeretnék újra saját 4kerekűt. Nagyon sokat szívtam vele és egy rakás pénzt elvitt.
Többek között pont az ebek miatt esett erre a választásom. A középső üléssort kivéve egy egész falkányi kutya befért volna. Az elgondolás 5*, de a kivitelezés hagy némi kívánnivalót maga után. Lehet, hogy csak én fogtam ki egy silány példányt, de örülök, hogy megszabadultam tőle.
A történet röviden:gyerekkori álom volt, hogy egyszer majd talán nekem is lesz egy ninjám !
2007 okt. kijöttem dolgozni Stuttgartba,"itt ragadtam" ...
tavasszal-beugrottam az egyik haverommal egy kawasaki kereskedésbe alkatrészért..
megláttam -beleszerettem -másnap már itthon aludt a drága!
Küldetése:szemmel ölni!
Az eladás örömét ismerem én is, kb. hasonlót érezhettél mint én amikor eladtam az öreg sierrámat 30 pénzért.
~ 1 liter olaj / 100 km volt az átlagfogyaztása + benzin, és hatalmas fekete füstöt eregetett. Ki is tiltottak a céges parkolóból, pláne amikor befejelte a szélvédőt egy Őz...
Igy utólag jó móka volt, de használat közben halálfélelmem volt, pláne amikor 110-es tempónál széthullott. Még jó hogy nem jött mögöttem senki.
Kifejezetten 9-est néztél, vagy nem volt szempont h kawa legyen?
Üdv.:Ákos ("még Börgöndről")
A leírtak alapján nem lehetett nehéz átadni a kulcsokat az új tulajnak.
Többek között pont az ebek miatt esett erre a választásom. A középső üléssort kivéve egy egész falkányi kutya befért volna. Az elgondolás 5*, de a kivitelezés hagy némi kívánnivalót maga után. Lehet, hogy csak én fogtam ki egy silány példányt, de örülök, hogy megszabadultam tőle.
Nem talállak sehol hmm-másik dimenzió?