Megjött a kipufogóm! Alig várom, hogy jobb idő legyen aztán feldobhassam a gépre! Képen a dob, méretre mindenre ugyan ez, csak az enyém karbon borítású.
Hát ha olyan finom illata van mint a motulnak...
Tök érdekes hogy az 5100-essel a nyáron cserélt olaj a drz-ében csak most decemberre szineződőtt el(észrevehetően), pedig azért többet mentem vele mint 1-2ekm és volt terhelve. Persze ez biztos nem minden, de én úgyvélem h azért nem csak a kuplung szintjén jelent valamit. Ezelőtt kb 150km-ig volt tiszta arany színű.
És még mindig olyan a szaga mintha frissen mosták volna
Volt régen folyékony maszkolóm, én azzal operáltam. 1-es ecsettel körbemázolod vele a helyet, lefújod aztán meg simán lehúzod róla a maszkmasszát. Jó cucc csak még tovább emeli a költségeket.
Api sl, Jaso Ma2, 10W-50
Tök érdekes hogy az 5100-essel a nyáron cserélt olaj a drz-ében csak most decemberre szineződőtt el(észrevehetően), pedig azért többet mentem vele mint 1-2ekm és volt terhelve. Persze ez biztos nem minden, de én úgyvélem h azért nem csak a kuplung szintjén jelent valamit. Ezelőtt kb 150km-ig volt tiszta arany színű.
És még mindig olyan a szaga mintha frissen mosták volna
Silkolene PRO 4:
Ester based full synthetic 4-stroke sport bike/ racing engine oil with Electrosyntec technology
Advanced ester chemistry provides vital protection to pistons, cams and bearings even during cold start, prior to lubricant flowing
Excellent thermal and shear stability give stay-in-grade performance
High film strength reduces friction and transmission wear
Improves clutch "feel", reduces wear and oil contamination from aluminum plates
Meets or exceeds API-SG, SH and SJ standards
Motorcycle 4T JASO-MA2 certified
SAE 10W-40 & 15W-50
Majd kiderül beválik-e....
Kell Neked is?
eresV:
http://www.bikepics.com/member...
Milyen olajat vegyek
Silkolene PRO 4