Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kicsit aktívabban ha lehetne...ne má' hogy egyedül tartsam a frontot, nem bírok ennyi suhanccal.
hupsz előzőt kicsit benéztem na mind1 nem magamhoz beszéltem
ééén? figyelek én csak nincs hozzátenni valóm
Te aztán jól el voltál veszve.
tyűű mekkora
szép trombita
Te tudod, egy próbát megér. Én megrendeltem a Silkolene-t, jövő héten meglesz (12.800,- a kedvezményes ára ).
Megjött a kipufogóm! Alig várom, hogy jobb idő legyen aztán feldobhassam a gépre! Képen a dob, méretre mindenre ugyan ez, csak az enyém karbon borítású.
Azon agyalok, hogy minek vegyek bele egyáltalán 13000-ért olajat, amikor ez 10-ért jobb szabványnak felel meg.
MOL Dynamic MOTO 4T.Racing. 10W-50. lehet kipróbálom ezt. Van egy oldal ahol 2500/l.
Api sl, Jaso Ma2, 10W-50
5100-et használtam a Fészerbe és tökéletes volt, gondoltam jó lesz a Z-be is. Hát nem. Csörög-zörög-csattog a váltó. Nem is várom ki a 6000-ret.
Hát ha olyan finom illata van mint a motulnak...
Tök érdekes hogy az 5100-essel a nyáron cserélt olaj a drz-ében csak most decemberre szineződőtt el(észrevehetően), pedig azért többet mentem vele mint 1-2ekm és volt terhelve. Persze ez biztos nem minden, de én úgyvélem h azért nem csak a kuplung szintjén jelent valamit. Ezelőtt kb 150km-ig volt tiszta arany színű.
És még mindig olyan a szaga mintha frissen mosták volna
Én nem értek az olajokhoz, ezért is dobtam fel a kérdést. Más fórumokon dicsérték, Mr. Olajszaki Zoli szerint is jó.

Silkolene PRO 4:

Ester based full synthetic 4-stroke sport bike/ racing engine oil with Electrosyntec technology

Advanced ester chemistry provides vital protection to pistons, cams and bearings even during cold start, prior to lubricant flowing

Excellent thermal and shear stability give stay-in-grade performance

High film strength reduces friction and transmission wear

Improves clutch "feel", reduces wear and oil contamination from aluminum plates

Meets or exceeds API-SG, SH and SJ standards

Motorcycle 4T JASO-MA2 certified

SAE 10W-40 & 15W-50

Majd kiderül beválik-e....
Mi szól szilkó mellett? (most tényleg)
Huh akartam kérdezni valamitaz SJ-s és az SL-es olaj közötti különbségről, de inkább nemis mert a fórum tuti fröcsögni fog a vértől...
12.800,-

Kell Neked is?
mennyi a 4l silkolene?
Lököttek....
Napraforgó!
szerintem mindegy csak szívbarát legyen...

eresV:
http://www.bikepics.com/member...
Na akkor itt is....

Milyen olajat vegyek
Silkolene PRO 4
vagy
Motul 7100

Árban u.az a kettő...

Jöhetnek az okosságok!
Ja, lekaptam a filmet, kb 7Gb
Utál téged, azért köpköd
Volt régen folyékony maszkolóm, én azzal operáltam. 1-es ecsettel körbemázolod vele a helyet, lefújod aztán meg simán lehúzod róla a maszkmasszát. Jó cucc csak még tovább emeli a költségeket.