Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ne haragudj fiú, de most értem haza disznóvágásból.ma már nem megyek az albacomp felé,de holnap ha megjöttem bp-ről,nagyon szívesen megmutatom a kesztyűt.Tom tudja a számom,de itt lakom a skála mellett,ha délután vmikor ráérsz.
a boltod is érdekel,azt is fussuk majd át
Sírok mellet van egy berek a képen látható, fasza gyerek!
Legyen úgy
Dehogynem! Az van beleírva, hogy nedves puha ronggyal tisztítsd, a rászáradt szennyeződést puha sörtéjű kefével távolítsd el, más törődést, bőrápolót, stb. nem igényel mert nem bőr és nem öregszik el.
Neten már írtam, lófaszt se írnak, csak annyit hogy ide dugd a lábad, meg ne rakd a mikróba...stb
Majd elolvasod szépen a használati útmutatót!
Egyébként te mivel ápolod a vertigot? Csak azért érdekel mert ez elvileg nem bőr.
Engem is érdekel ez a kesztyű, majd bevizuálnám. Hétvégén mit csinálsz?
Nem jársz véletlenül holnap az Albacomp felé úgy hogy a kesztyű is nálad van? Csak egész véletlenül? 10 és 14 óra között? Úgyis hozzám meg érdemes benézni a boltba mert minden van gombokért a Notebooktól a hajvágón keresztül a plazmatévéig
Eccer élünk, péz nem számít, dobok rá még egy kupac földigilisztát!
Mit értesz?mi van velem?mi az hogy káj ha ezüst, akkor 50nél többet nem ér?
ha próbálni támad kedved,nekem ilyen van...
csak ajánlani tudom
Értem már! A kályhaezüst színű ángebótos 50-ért, a többi drága.
Nem rossz! Igényes darab. De most akkor 50 vagy 90 Ájró? Mert 50-ért kell, 90 ért meg megmondom hova dugják
elfelejtettem a zöldet kiválasztani,de ezt nézd el nekem,gondoltam magadtól is van ennyi eszed
ja ,németül a zöld grün
Emberek, nekem speed-motorrol kéne 1 pár hátsó lábtartó, ha valakinek van, és meg tudnánk egyezni annak örülnék....várom a válaszokat
Ja, és ha tavasszal egy Rizla +-os Katanát látsz cikázni a sorok között, az én leszek:) Széles utat!
Nem tudom miért, de el is felejtettem az itteni forumot, ezért elnézést kérek!:( Jövőre is lesz, ez volt a 2. , de szerintem akkor át kell tenni a McDolnad's-os gyülekezést máshova, mert így is szűkös volt a hely!Örülünk hogy ennyi mindenkit érdekel a dolog, tavaly még csak 28-an voltunk, idén már 58-an. Van még mit javítani a szerevezésen, de 2009-re jó lenne már egy 70-80 fő!
köszönöm, nem..
Na jóéjt neked meg TengeRRi Mike-nak is.
Akkó' balost nem is kérsz?
Oké
ne biggyeszd a szád, me' vállfát rakok bele, hogy úgy aluggyá'.. ..segítek keresni, azé kérdeztem, teeeeeeeeeeeeee...