ne haragudj fiú, de most értem haza disznóvágásból.ma már nem megyek az albacomp felé,de holnap ha megjöttem bp-ről,nagyon szívesen megmutatom a kesztyűt.Tom tudja a számom,de itt lakom a skála mellett,ha délután vmikor ráérsz.
a boltod is érdekel,azt is fussuk majd át
Dehogynem! Az van beleírva, hogy nedves puha ronggyal tisztítsd, a rászáradt szennyeződést puha sörtéjű kefével távolítsd el, más törődést, bőrápolót, stb. nem igényel mert nem bőr és nem öregszik el.
Nem jársz véletlenül holnap az Albacomp felé úgy hogy a kesztyű is nálad van? Csak egész véletlenül? 10 és 14 óra között? Úgyis hozzám meg érdemes benézni a boltba mert minden van gombokért a Notebooktól a hajvágón keresztül a plazmatévéig
Nem tudom miért, de el is felejtettem az itteni forumot, ezért elnézést kérek!:( Jövőre is lesz, ez volt a 2. , de szerintem akkor át kell tenni a McDolnad's-os gyülekezést máshova, mert így is szűkös volt a hely!Örülünk hogy ennyi mindenkit érdekel a dolog, tavaly még csak 28-an voltunk, idén már 58-an. Van még mit javítani a szerevezésen, de 2009-re jó lenne már egy 70-80 fő!
a boltod is érdekel,azt is fussuk majd át