Állítólag a Kelóban 20 papír a fekete-fehér, zöld tuti nincs ahogy Sidi bakancsból se volt Magyar honban. Diszkriminálják itten a Kawásokat! Amúgy kb. 30 a teljes ára
A legfőbb gond, hogy kib@szott velem az okmányiroda mert én fizetek az újrapaírozásért amiért elcseszték évekkel ezelőtt a motorszámot a Fiesta törzskönyvében. Most bukott ki műszakin. Csak azt nem értem, hogy az előző 3 műszakin miért nem tűnt fel senkinek?!?
Még egy ilyen (lásd kép) kesztyűt kéne olcsó pénzért szerezni aztán elmondhatnám, hogy ha úgy tudnék motorozni, mint amilyen pompa a gúnyám, Talma menten visszavonulhatna!
Úgy voltam vele, hogy nézek más bakancsot aztán felpróbáltam 10 félét és egyik sem passzolt padig nem vagyok (annyira) fogyatékos . A Vertigo meg élből jó ráadásul volt is a lábamon többször előtte.
Szeva! Miért nem dobtátok szét szélesebb körben a MIKULÁS kör szervezését,reklámozását ?Ha legközelebb ilyesmit szerveztek szólj nekem is,vagy legalább tedd közzé itt a fórumon !Ha ezt mindenki tudta,akkor bocs a tudatlanságomért,de én nem vettem észre a szervezkedést! Legközelebb mi is elmegyünk!(Ha szólsz!)
Nem tudom,szerintem meg lesz még egy darabig,ha el nem lopják mint 1hónapja a simsonomat,cr-t figyelték ki de az pont nem volt ott akkor(rábasztak),télen senki nem vesz motort ,de Áprilisig túl kell adnom rajt! Az alábbi linken tekinthetó meg!ha esetleg valakit érdekelne...
Nagyon szép kawás,ráadásul a LEGJOBB csimma!(Nekem Sidi Verigo Corsám van 2-éve ,de semmire nem cserélném el!Minőségre a (full! ) Kényelemre is makulátlan!Én motorostalikon is csak kizipzározom,és egész nap ebben iszok hányásig,mégis kényelmes!
Széles utat!
Köszönjük mindenkinek, aki eljött a dec. 6-i motorozásunkra! ja és köszi a forumos képeket is! ha esetleg valakinek van m,ég, légysz vhogy terjessze elö öket...köszönjük: Bikerboys Scooter-Stunt Team
Nem használom ,még mentem vele de most lesz kész ,holnap hozom ,el és ez nem cr500 hanem cr 480r,hát az 500-as vizes jóval keményebb,ez olyan tompább(tudom mert motoroztam vele egy -két órát)
Tolni csak talicskát. Ágy alatt van mert csak ott találtam szabad konektort
A motor alszik, próbáltam bevinni de életem párja nem akar harmadikat a hálószobába. Állítólag a garázsban a helye.
én még várok a töltögetéssel, nem is szedem ki, hátha nem is lesz olyan telünk mint szokott:(. Ha tehetem gurulok pár kört inkább úgy töltöm:). Tavaly ilyenkor már fel volt bakolva... .
A legfőbb gond, hogy kib@szott velem az okmányiroda mert én fizetek az újrapaírozásért amiért elcseszték évekkel ezelőtt a motorszámot a Fiesta törzskönyvében. Most bukott ki műszakin. Csak azt nem értem, hogy az előző 3 műszakin miért nem tűnt fel senkinek?!?
Az alábbi linken tekinthetó meg!ha esetleg valakit érdekelne...
Széles utat!
A motor alszik, próbáltam bevinni de életem párja nem akar harmadikat a hálószobába. Állítólag a garázsban a helye.