Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te is kapsz egy balost mindjárt, még választhatsz is, hogy egyenes, horog vagy csapott
L-es jöhet. Csak ad valaki kölcsön
..egy balost.. (jobbos ugyanennyiért ugyanott )
...tudok neked 15-ért..
Állítólag a Kelóban 20 papír a fekete-fehér, zöld tuti nincs ahogy Sidi bakancsból se volt Magyar honban. Diszkriminálják itten a Kawásokat! Amúgy kb. 30 a teljes ára
A legfőbb gond, hogy kib@szott velem az okmányiroda mert én fizetek az újrapaírozásért amiért elcseszték évekkel ezelőtt a motorszámot a Fiesta törzskönyvében. Most bukott ki műszakin. Csak azt nem értem, hogy az előző 3 műszakin miért nem tűnt fel senkinek?!?
enné' mija(ú) occó?
Még egy ilyen (lásd kép) kesztyűt kéne olcsó pénzért szerezni aztán elmondhatnám, hogy ha úgy tudnék motorozni, mint amilyen pompa a gúnyám, Talma menten visszavonulhatna!
Úgy voltam vele, hogy nézek más bakancsot aztán felpróbáltam 10 félét és egyik sem passzolt padig nem vagyok (annyira) fogyatékos . A Vertigo meg élből jó ráadásul volt is a lábamon többször előtte.
Hello,láttam ezt a "Guruló Bikás"-oldalt,hogyan tudnék,csatlakozni és esetleg hobby szinten versenyezni?
Szeva! Miért nem dobtátok szét szélesebb körben a MIKULÁS kör szervezését,reklámozását ?Ha legközelebb ilyesmit szerveztek szólj nekem is,vagy legalább tedd közzé itt a fórumon !Ha ezt mindenki tudta,akkor bocs a tudatlanságomért,de én nem vettem észre a szervezkedést! Legközelebb mi is elmegyünk!(Ha szólsz!)
Nem tudom,szerintem meg lesz még egy darabig,ha el nem lopják mint 1hónapja a simsonomat,cr-t figyelték ki de az pont nem volt ott akkor(rábasztak),télen senki nem vesz motort ,de Áprilisig túl kell adnom rajt!
Az alábbi linken tekinthetó meg!ha esetleg valakit érdekelne...
Nagyon szép kawás,ráadásul a LEGJOBB csimma!(Nekem Sidi Verigo Corsám van 2-éve ,de semmire nem cserélném el!Minőségre a (full! ) Kényelemre is makulátlan!Én motorostalikon is csak kizipzározom,és egész nap ebben iszok hányásig,mégis kényelmes!
Széles utat!
Köszi, van mit költenem a speed-re is, sok lenne most még egy krossz is. De egyszer tervezek egy terepmotort is. Télre pont jó lenne.
Vedd meg,csak neked csak most csak holnapXD csak 200ezer! új dúgoval,perselyezett hengerrel,holnap indítom be először a felújítás után!
Köszönjük mindenkinek, aki eljött a dec. 6-i motorozásunkra! ja és köszi a forumos képeket is! ha esetleg valakinek van m,ég, légysz vhogy terjessze elö öket...köszönjük: Bikerboys Scooter-Stunt Team
Hát nem a te Kato-Berger talpaidra 62-est nem gyártanak belőle
Biztos tompa lehet egy 480-as 2T . Azért bepróbálnám.
Tetszetős darab, de mire való? Ugyan ne játszd meg az ártatlant Zoli, seggrepacsíííííííí. Hétfőn megyek az enyémért, báááááá.
Hát mert nagyon ismerős volt,mindenhétvégén elhaladok a tábla mellett!:)
Nem használom ,még mentem vele de most lesz kész ,holnap hozom ,el és ez nem cr500 hanem cr 480r,hát az 500-as vizes jóval keményebb,ez olyan tompább(tudom mert motoroztam vele egy -két órát)
15 évesen CR500....nem aprózod el.
De, meg Inota mögött(mellett)...merthogy?
Tolni csak talicskát. Ágy alatt van mert csak ott találtam szabad konektort
A motor alszik, próbáltam bevinni de életem párja nem akar harmadikat a hálószobába. Állítólag a garázsban a helye.
én még várok a töltögetéssel, nem is szedem ki, hátha nem is lesz olyan telünk mint szokott:(. Ha tehetem gurulok pár kört inkább úgy töltöm:). Tavaly ilyenkor már fel volt bakolva... .
Köszi! Alkalomadtán kipróbálom.