Elmondom ki lehetne festeni azt a mini Ninja feliratot. Próbálkoztam délután is durván fél mm vastag betűkkel írtam egy dekoratív kis "Dikk te kecseg" feliratot az egyik újságpapírra
Nem tudom mikori a te F2-d, az enyém első szériás 92-es volt és azon még nem volt állítható csillapítás, 93-94-eseken már valamit lehet állítani. Szóval ha a régi szériád van, akkor csak az olaj viszkozitásával tudsz variálni a csillapításon. Igazából szerintem ha sűrűbbet, vagyis 15W-st teszel bele nem keményebb lesz, hanem túlcsillapított, vagyis lassabban fog összeülni fékezésnél, ami mondjuk nincs jótékony hatással a stoppizásra, előbb fog blokkolni a kerék, mintsem feláll, ugyanis nem fog időben összeülni a villa és nem megy a súly az elejére. Az enyém is túlcsillapított most, visszább is fogom tekerni a nyomófokozatot, de ugye a CBR-nél erre nincs mód, úgyhogy szerintem bátran tegyél bele 10W-t. Ajánlom Borsó Tibit /Motorsprint/.
Baszki fél délutánt installáltam a légecsetet, de aztán szakértői segítséget kaptam, és rájöttem miért köpköd a pisztoly. Így aztán felbuzdulva meg is fújtam a felniket próbaként, és elég durván jó lett. Majd csinálok még képeket.
Nekem nincs szervízkönyvem. Köszi szépen, akkor 10Ws lesz! Már csak 1 jó kérdésem van ezzel kapcsolatban. HOL LEHET LEGOLCSÓBBAN ILYET KAPNI? 1 Liter kell a két telószárba összesen ha ebben nem tévedek.
A 10W-t meg a szervizkönyv írja amit a Honda mérnökei szerkesztenek...
A 15W sűrűbb, lassabban reagál a teló viszont keményebb, magyarul
pattogni fog, mint kecskeszar a deszkán
Jó dolgok vannak tényleg marha jó áron! Sajnos nekem nincs időm elmenni, de végülis bukóm van, dobot most vettem, egyedül egy új bőrgatya kéne de arra még várnom kell, pénzhiánya miatt.
Nézzétek meg a SHOX honlapját! Vannak olyan AGV-buksik,amelyek 54-ről 19-re vannak leárazva ,meg
PL:CBR-re MARTIN dob 19-ért,stb!(Most aztán nem vádolhattok elfogultsággal!)
Nekem is olyasmi volt asszem, de nem túl jó minőségben. És most kerestem de nincs sehol! Ha valahol el tudnád küldeni azt nagyon megköszönném! MSNen vagy? mranderson454@msn.com
Valamilyen van nekem is .pdf fájlokban, de az nem magyar. Ha a tiéd magyar, annak nagy szükségét venném! Nagyon kemény ez a makettos dolog, ahogy rakod fel a képeket egyre jobban tetszik, csak az a baj nekem lassan a nagyot kéne szerelnem, így nem lenne időm a kicsire!
Showa
Ez a gyári showa olaj, ami belevaló, amúgy 10W-s.
# capacity after draining:
# '91-'93: 508cc (17 oz.)
# '94: 448cc (15 oz.) ez az olaj mennyisége, unciában 1oz = 28.35gram
amúgy ne kérdezd miért nem térfogatot ad meg.
Grebbülöm a filmet. Behozta az elődöd.
A 15W sűrűbb, lassabban reagál a teló viszont keményebb, magyarul
pattogni fog, mint kecskeszar a deszkán
Teleszkópszáranként
508 ml, SAE 15W
Most olvastam egy oldalon, én hiszek nektek a 10W-vel de mi a különbség a kettő között? Úgyértem tudom hogy a sürüség változik de ez érezhető lesz?
PL:CBR-re MARTIN dob 19-ért,stb!(Most aztán nem vádolhattok elfogultsággal!)
...dögös cucc!
Ez a gyári showa olaj, ami belevaló, amúgy 10W-s.
# capacity after draining:
# '91-'93: 508cc (17 oz.)
# '94: 448cc (15 oz.) ez az olaj mennyisége, unciában 1oz = 28.35gram
amúgy ne kérdezd miért nem térfogatot ad meg.