Valószínű hogy valaki Húsvéti Hagyomány áll a háttérben...
Engem érdekelne, ha lenne egy közelítő érték hogy mégis mennyibe lenne egy főre-motorra.
FSMárk barátomtól kaptam marha jó linkeket, bemásolok mégegyet, mert mostanában nincs semmi nézhető a sportmotoros videók között. Elég jó minőségű! ;)
A bácsi locsolni volt?
Ez egy nagyon jó kis túra lenne...akár Szardíniára is mehetnénk...azt kicsit jobban ismerem Majd pontosan utána kérdezek a komp áraknak... ha ez tlg érdekelne többeteket is...
Fülöp Gabesz beájult vagy mi a fene...- vagy kiment gyors gyakorolni a stoppiet
Ez a kompjegy retúr? Ja és Genováig mennyibe kerülne a túra? Én tervezek nyárra valami külföldezős dolgot, de addig még bármi közbe jöhet ugye... De egy ilyen menet tettszene!
A kompjegy olyan 15000 Ft-nak megfrelelő Euró - az út olyan 8 óra...és gyönyörű. A kompok elég szép kialakításúak belül...és jó nagyok Ha este kompolunk át óriás partyk vannak a fedélzeten..
Egy pofára esőset már bejátszottam én is! De hálistennek csak egy kuplungkarba, meg egy lábtartómba került! Ja meg kiszakadt a bőrgatyám. De hát ha azt látná valaki nem mondaná meg hogy melyik lyuk volt az, mert annyi van rajta!
http://www.vimeo.com/1806121
BUÉK mindenkinek!
Széles utat:Fenyő
fasza!
Engem érdekelne, ha lenne egy közelítő érték hogy mégis mennyibe lenne egy főre-motorra.
FSMárk barátomtól kaptam marha jó linkeket, bemásolok mégegyet, mert mostanában nincs semmi nézhető a sportmotoros videók között.
Elég jó minőségű! ;)
Ez egy nagyon jó kis túra lenne...akár Szardíniára is mehetnénk...azt kicsit jobban ismerem Majd pontosan utána kérdezek a komp áraknak... ha ez tlg érdekelne többeteket is...
Fülöp Gabesz beájult vagy mi a fene...- vagy kiment gyors gyakorolni a stoppiet