Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Így verte el a motorom a szárnyashangyákat 96-ban wsbk
Biztos nem bírta tartani a tempót a Kawákkal, aztán begyújtotta az utánégetőket
kiégették az RR kipuját:)
http://www.vimeo.com/1806121

BUÉK mindenkinek!
köszi
Jó a ruhád
BUÉK!
Nagyítsátok ki!
Sikerekben,egészségben,anyagiakban gazdag új évet kívánok mindőtöknek,és családjaitoknak!
Széles utat:Fenyő
Na megyek alvadni! Jó éjszakát kívántam, ma éjfélre meg talponállást! Ja és BUÉK!
Valószínű hogy valaki Húsvéti Hagyomány áll a háttérben...
Engem érdekelne, ha lenne egy közelítő érték hogy mégis mennyibe lenne egy főre-motorra.
FSMárk barátomtól kaptam marha jó linkeket, bemásolok mégegyet, mert mostanában nincs semmi nézhető a sportmotoros videók között.
Elég jó minőségű! ;)
A bácsi locsolni volt?
Ez egy nagyon jó kis túra lenne...akár Szardíniára is mehetnénk...azt kicsit jobban ismerem Majd pontosan utána kérdezek a komp áraknak... ha ez tlg érdekelne többeteket is...
Fülöp Gabesz beájult vagy mi a fene...- vagy kiment gyors gyakorolni a stoppiet
Jó éjszakát!
Ez a kompjegy retúr? Ja és Genováig mennyibe kerülne a túra? Én tervezek nyárra valami külföldezős dolgot, de addig még bármi közbe jöhet ugye... De egy ilyen menet tettszene!
A kompjegy olyan 15000 Ft-nak megfrelelő Euró - az út olyan 8 óra...és gyönyörű. A kompok elég szép kialakításúak belül...és jó nagyok Ha este kompolunk át óriás partyk vannak a fedélzeten..
he ... he ... he ... he ... h e e e
Á semmi, nem értesz te a lovakhoz...
Egy pofára esőset már bejátszottam én is! De hálistennek csak egy kuplungkarba, meg egy lábtartómba került! Ja meg kiszakadt a bőrgatyám. De hát ha azt látná valaki nem mondaná meg hogy melyik lyuk volt az, mert annyi van rajta!
El vagy csúszva egy napot, aludjál inkább előtte egy kicsit.
Nah miahelyzet, koccintottatok?
Junior Team? Az meg mi?
Bocsánat nem nagyon használtam eddig ezt a "válasz erre" opciót a fórumban, de talán eddig követhető hogy mire mit írtam. Mégegyszer bocsánat!
én az oldalirányú erőkig el se jutottam, ezért van analóg Yamaha xt kilóméterója a dr-zmnek..mehmeh
Jobbulást minden rókázónak!
Nekem foglalhatsz egyet, bár a fene tudja mennyi pénz az odaút! Ha nem túl sok akkor mennék én szivesen!