Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello,bocs,hogy csak így ,de a drz-éd nem Várpalotán van lefotózva?
(full) Gázos Kriszta!
Egy NIGGER!
Ennyire meghülyített mindenkit a tél?
Tamáskám, látom temeg spontánégő (tl1000) S-es Csühögőket istenítesz a galériában...betett a tél Nálad is
jajgyorsan nekem is le kell ellenőriznem, hogy a Dörö.Z név foglalt-e még jujjjjj

Amúgy a Tutul-névre várakozol igazából ugye?
szűkítem a kört: valakinek a nénikéje?
Kicsit besokalltál a szoláriummal nem?
Na.....itt a másik skizofrén.
valakinek a fia
Találós kérdés: Ki van a képen?
Miféle felhasználónév csere?!?
3 éve is ezzel szerettem volna regelni, de most felszabadították nekem.
Na!?
Mi ez a felhasználónévcsere?
Húúúúú de mennék már arrafelé..... Tavaszt akarok! Most!

Írtam mailt cicóóó.
A szolidabb tempóról csak a saját nevedben beszélj...
Rólam még az éber Veszprém-countyban is csak azt tudták megállapítani, hogy valami zöldszínű közeledik nagy sebességgel
Szia! Előre is kösz!Figyelek ,meg tanulgatom a klubbot .Azért én -3C-ig meg száraz úton /még jó/ megpróbálok pár B.örs-Pátka-B.örsöt. Üdv!
Még mindig nem csinálsz nekem Muzzy rendszert?
Találtam egy frankó Devil 4:2:1 rendszert, csak ki kell derítenem, hogy jó-e az enyémre.
(90-92-es ZZR-en volt, franc tudja van-e lényegi különbség)
Szia!

Majd egyik hétvégén (ha időközben tragikus hirtelenséggel beköszönt a tavasz) mehetünk egy Fvár-(Pátka)-Vacsa-Alcsút-Vboglár-Csákvár-Csákber
ény-Fvár karikát
A szintidőt inkább nem árulom el, de épp itt az ideje megnézni, hogy mi van arra ami nem az út
Vicceltem, tavaly május 1. óta sokkal szolidabb tempókat diktálunk, lézerblokkolóra meg még nem jött össze a pénz.
Össze szoktunk jönni több helyszínen is, figyeld az itteni kommunikációt és várunk szeretettel ha kedved támad csatlakozni.
értem csak mert egy sráccal találkoztam aki mondta h egy enyingi "fickó" készítette a dobját...és néztem az adatlapod és gondolltam rákérdezek...rem nem gond!
Szeva! Csak szerényen,baráti-ismerősi körben gyártok!Ez nálam inkább sporttársi,motorostesói alapokon működik !Ez nem szériameló,hanem minden darab egyéni ízlés alapján készül!Persze simán legyártom bármelyik neves gyártó valósághű dobjait ,de ez nem az én műfajom!
Üdvözlet! Kösz hogy megtiszteltél pár szóval. Bár nem volt egyértelmű milyen tipped van. Közben böngésztem
a videók és képek között ,és rájöttem, hogy a Nagyfiúk/ez dicséret/ területére tévedtem. Ha van esetleg Old Boys. vagy Hétvégi Motoros szekciótok,annak örülnék!
Továbbra is tisztelettel . Üdv Mindenkinek!
/Klasszak a videók meg a képek/
Nekem van pár tippem
Üdvözlet Matska!Nem akarok rád akaszkodni de,tevoltál aki reagáltál a kérésemre.Sok kötődésm van Sz.f.v.-
hoz, f.megyéhez,szeretek motorozni,ezért kersek motoros társaságot. Ezért örültem ,hogy rátaláltam az oldalra.Ha adnál,/ adnátok/ tanácsot tippet mit tegyek
továbbra is köszönettel venném! /összehozok egypár képet is igérem!/
hello fenyooldrider!
néztem a remekműveidet!te készíted a dobokat?mert ha igen akkor rólad hallottam:)