Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó, hogy mondod! Be is hozom a mozdonyakkut csepptöltőre
ehh, de mért nem toltad beee:). de ne szomorkodj te se! Jövőre is lesz:). am mit keres egy aksi az ágy alatt? Bioenergiával töltöd vagy mii? Vagy már eltetted a motort télire? Vagy a motor is egy ágy alatt van am?;)

Karácsonyi motorozás is szokott lenni fenyőfának öltözve? hm? bye
Ahol a Sofort-Kaufen alat látod a preis vorschlagen-t ott ajánlhatsz árat aztán válaszolnak, hogy odaadják-e annyiért de vigyázz, ha elfogadják akkor automatikusan megnyerted a terméket.
Mikolás gurulásról lemaradtam én is, mert nem indult a masina. Másnap megtaláltam az ágy alatt az aksit...
Hogy lehet a fix/minimum árast lealkudni? dobsz egy mailt az eladónak hogy mennyit ér neked a cók-mók aztán vagy reagál, vagy nem?
Igen. Daineseshop Dotrmund.
Az igen jó ár! eBay?
45 papír volt.
Ha nem vagyok indiszkrét mit kértek a csizmáért?
Hello mindenkinek! Kicsit elhanyagoltam ezt az oldalt és egyből le is maradtam a Mikulásos motorozásról:(. Még jó hogy épen arra gurultam és legalább láttam a készülődést:). Szal Üdv. mindenkinek!:)
Hát igen. Először próbálni, licitálni meg csak az utolsó percben érdemes. Bár a csizma épp fixárasból lett lealkudva.
Igy azért könnyebb. Legutóbb ruhára licitáltam de szerencsére übereltek, mert rutintalan módon először leadtam a licitet és csak utánna szaladtam el próbálni. Megspóroltak nekem egy átszabatást...
Én egyenlőre csak a louis meg a www.hein-gericke.at -t ismerem, de még nem ismerem a teljes felhozatalt.
Ja, attól nem féltem, hogy a 44-es Vertigo nem lesz jó, van már egy a családban ráadásul többet hordtam, mint a gazdája.
Van motoros bolt is a környékeden a Louis-on kívül?
A látatanban rendelés tényleg rizikós, a postáról nem is beszélve. Jelenleg vagyok olyan szerecsés hogy helyben vagyok ( bécs ), sz'al ha kell valami a szállítást tudom vállalni.
Őszintén én mindig fosok kintről rendelni pláne értékesebb holmi vételénél de ennek egyedül csak a magyar posta és a róluk hallott nem ritka anekdoták az oka. Kopp-kopp eddig mindenem rendben megérkezett.
Na ezaz. Ruhaügyben én is inkább a külhont részesítem előnyben. Pl. legutóbb az eladósrác azt javasolta hogy ha nem sürgős halasszam Januárra a beruházást mert akkor a kiszemelt öltözet igencsak le lesz árazva és az árkülönbözetből vehetek még egy lépegetőt is. Ilyet otthon még nem tapasztalam...
Le van s... sajnálva. Országon belül úgysem volt zöld.
Meg bírlak amúgy érteni. Én sem véletlenül járok B.Boglárra ha kell valami...
Le lettem tiltva a témáról úgyhogy nem árulhatom el a nevét, de a hovatartozás stimmel.
Ennyi még járt neki.
No eriggyé!
A Legszebb!
Berágtál a kiscsajra nem picit ha jól csalódok...
csak a színe