ehh, de mért nem toltad beee:). de ne szomorkodj te se! Jövőre is lesz:). am mit keres egy aksi az ágy alatt? Bioenergiával töltöd vagy mii? Vagy már eltetted a motort télire? Vagy a motor is egy ágy alatt van am?;)
Karácsonyi motorozás is szokott lenni fenyőfának öltözve? hm? bye
Ahol a Sofort-Kaufen alat látod a preis vorschlagen-t ott ajánlhatsz árat aztán válaszolnak, hogy odaadják-e annyiért de vigyázz, ha elfogadják akkor automatikusan megnyerted a terméket.
Hello mindenkinek! Kicsit elhanyagoltam ezt az oldalt és egyből le is maradtam a Mikulásos motorozásról:(. Még jó hogy épen arra gurultam és legalább láttam a készülődést:). Szal Üdv. mindenkinek!:)
Igy azért könnyebb. Legutóbb ruhára licitáltam de szerencsére übereltek, mert rutintalan módon először leadtam a licitet és csak utánna szaladtam el próbálni. Megspóroltak nekem egy átszabatást...
A látatanban rendelés tényleg rizikós, a postáról nem is beszélve. Jelenleg vagyok olyan szerecsés hogy helyben vagyok ( bécs ), sz'al ha kell valami a szállítást tudom vállalni.
Őszintén én mindig fosok kintről rendelni pláne értékesebb holmi vételénél de ennek egyedül csak a magyar posta és a róluk hallott nem ritka anekdoták az oka. Kopp-kopp eddig mindenem rendben megérkezett.
Na ezaz. Ruhaügyben én is inkább a külhont részesítem előnyben. Pl. legutóbb az eladósrác azt javasolta hogy ha nem sürgős halasszam Januárra a beruházást mert akkor a kiszemelt öltözet igencsak le lesz árazva és az árkülönbözetből vehetek még egy lépegetőt is. Ilyet otthon még nem tapasztalam...
Karácsonyi motorozás is szokott lenni fenyőfának öltözve? hm? bye
A Legszebb!