Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neked tele van az adatlapod, mint a déli busz!
A lepényhal 2D?
Jól szétkaptuk, mi?
Egyetértek MATSKA ! De most láttam az adatlapodon azt a gyönyörűséges zizi blokkot !/Metszve!/ Tényleg egy műremek!
Széles utat!
thunderace-nak köszi az elismerést!
Széles utat:fenyooldrider
szasztok!
"kicsit" későn de megjegyzem én is fehérvári vagyok ,csak most vettem észre h van ilyen forum
ja, egyébként meg elírtad a motort az adatlapodon.. az nem D3, hanem 3D ..mondjuk mindenkié 3D-s, szóval nem értem, mé kell erre felvágni..
kötyi
Egyébként én is rá nézek néha az
adatlapokra.
Nekem is jobban tetszik ami ki van töltve.
(ez nem szurkálás,nem bunkóság,csak úgy írtam)
mitch! Köszi. Fenyő úr keze munkáját dicsérhetjük benne.
üdv.

Nagyvázsonyba van egy franko enduro pálya.Több info az oldalunkon.

http://www.enduroclub.atw.hu/
Matska! Itt nem arról van szó, hogy ki kapcsolt, meg ki nem, mert mint láthattad azonnal reagáltam rá! (még ha nem is változtattam az adatlapomon). Egyszerű oka van. Kb 2 évente egyszer használom ezt a fórumot (Nincs kihasználva, nyugodtan tekinthetsz kívülállónak is ), de mivel hallottam, hogy a Mikulás futamról szóló hírek itt is megjelentek, ezért a CSAPAT NEVÉBEN köszöntem meg, nem az enyémben, csak rajtam keresztül ment. Ha eddig nem esett volna le neked, akkor idézem a fontosabb részt: TISZTELETTEL: BIKERBOYS STUNT TEAM. Nem mitch volt a csapat helyett írva! Attól függetlenűl én Tisztellek és becsüllek! :) Sőt ismerlek is! Még a robeszos korszakodból. Azon a linken többet is megtudhatsz rólam, de mondom sportmotort nekem is csak úgy mondták, bocsáss meg, hogy ilyen puritán az adatlapom. Minden jót!
Üdvözlünk köreinkben!

Tiszteletbeli tagja vagyok az adatlap-kommandónak
Semmi rosszallás csak szívesebben beszélget az ember olyannal aki
nem csak egy nicknév hanem tudni róla, hogy hús-vér motorossal
van dolgunk, van motorja amiről láthatunk képet, lakik valahol, stb.
Nem csak neked szólt de csak te kapcsoltál, köszönjük.
Talált sűlyedt, de néha vállalok szerepeket a Knight Riderben is
Mitch a béjwaccs-ból
Üdvözlet Matska!Köszönöm , hogy reagáltál a beírásomra,ha jól értelmeztem a hozzászólásod.Nem akartam bunkó lenni,de örültem ,és megsértettem minden protokollt. Bocs mindenkitől! Üdv és kösz !
Kösz a lelkifröccsöt
Mi pedig üdvözlünk minden motorost aki megtiszteli a többieket kitöltött adatlapjával és pár fényképpel.
Ja mellesleg Thunderrace! Nagyon durva hangja van a motorodnak
Üdvözlök mindenkit! Köszönjük minden kedves motorosnak és érdeklődőnek, hogy részt vett a 2. Bikerboys mikulás motorozáson és ezzel emelte az est fényét! Jövőre ugyanitt! Tisztelettel: Bikerboys Stunt Team
A motorozásról készült képek letölthetőek itt---- http://www.bikerboys.extra.hu/
Szia Mindenkinek!Tök új vagyok nálatok.Ha valaki megszánna, és írna pár sort mit csináltok megköszönném!
B.örsön élek/70km Sz.F.v-tól/ de Pátkán van a menedékem.Az csak 12km. Falkába is jó gurulni! Előre is kösz!
A KRAMPUSZ
nagggyyyon komoly
Hello mindenki!én is ott voltam a Santa Parade-n!jóvolt, bár az idő nem kedvezett nekünk...
Én utcai cuccban voltam indulás előtt kb 30 perccel szabadultam ki a suliból, meg aztán el is felejtettem hogy lesz.
a ruhák honnan?