Á nem, nem is voltam. A Kötélt ismerem személyesen meg a Mikó Norbit meg a Csibét. Nem is fogok már fighterkedni, mert most jól összetörtem magam, inkább kiszabadulok az utcára. Mondjuk így lehet hogy szarabbul járok!
Te jóságos atya úr isten a magasságokban! Nagyon ütős kis vidi Szóval akkor július elején lemocizunk Genováig...ot bekomplojuk a motorokat Korzikára és motorozunk egy istencsapásnyit
Hány kompjegyet foglaljak?
Stoppiba szerintem nem is az a nehezebb hogy ne essél orra, hanem az oldalirányú egyensúlyozás. Én ezért nem tudok 15-20 méternél többet. Lehet hogy csalt a gyerek és be van merevítve a karja! Mert ilyen sokáig marha nehéz lehet megtartani! Szóval RESPECT és tisztelet... (F2tom figyelj!) ZSOLTINAK A BÉKÁNAK!
Ne keresd, megtaláltam 201m hoszú stoppie bocicsoki mocival
Na jó nem szürkületkor van, de nagyon jó kis vidi Ő lesz a feleségem a bocicsoki mocival
Milyen gép az? Olyan Hondás....nem?
Hoppá-hoppá, a szülinapomon töltötték fel
Kár, hogy nem lehet a SM videók között név szerint keresni...- vagy csak én vok ilyen kis agyoniskolázott és nem tudok?
Nekem azt a videót keresd meg, amit egy még át nem adott autópályán csináltak...elég jó felvétel..a srác profi és itt is fent volt azt hiszem...bár már nem nagyon emléxem. Kicsit talán szürkületben készült...de iszonyat jó..
Hány kompjegyet foglaljak?
csak ez kicsit többet tud
azt a kommentet: "látszik hogy nem ért hozzá:)"
201m hoszú stoppie bocicsoki mocival
Na jó nem szürkületkor van, de nagyon jó kis vidi Ő lesz a feleségem a bocicsoki mocival
Milyen gép az? Olyan Hondás....nem?
Ez így év végére pontosan találóan bohókás
Boldog Új Évet motorosok - az egyik kedvenc kis vidim
kéz nélküli stoppiet láttál már?
Kár, hogy nem lehet a SM videók között név szerint keresni...- vagy csak én vok ilyen kis agyoniskolázott és nem tudok?
cefet
láttam egy videót eccer vkiről,aki szlalomozott első keréken
lehet itt volt amúgy
Amúgy ez nagyon bejövős...: megfordulós-odabaxós stopipe