te tévedsz! purhabbal kell kifujni az egesz motort, meg a tankot is .....
ahol a muanyag elrepedt ott meg popszegeccsel raraksz kazánlemezt ....
kész is a mad-max style
Azt hőlégfúvóval szokták melegíteni és beletolni a repedésbe a műanyagpálcát, ami nem mindegy milyen anyag. Azzal hogy pákázod, elridegül az anyag, olyan merev lesz, attól törik szét. Meg valami durva oldószerrel szokták még megkezdeni az anyagot, attól összeragad.
Nem taknyol? Láttad volna a Fészer faridomját. Majdnem ríva fakadtam amikor megláttam. Inkább elvinném Bogárdra mint....mindegy, hagyjuk. A lényeg, hogy nekem lesz a legszebb motorom!
Nekem a cbr fejidomán egy rögzítőfül törött le folyton. Mivel feszüöltség volt benne, meg terhet viselt, azért törött le. Hiába vittem volna baba tysonhoz, akkor is eltörik, nem azért mert szarul csinálja meg. Ond utcában legalább vágja a pali milyen műanyaghoz mivel nyúljon, nem taknyol. Sárbogárdra nem éri meg levinni, mer több a benzin meg az idő, mire odaérsz. Hidd el 14 éves korom óta járok heggesztőhöz, azóta motorozok, senki nem fogja neked olyan helyen tartósan jóra megcsinálni, ahol feszültség van, meg erő.
ez tök hülyeség
az ond utcában nem egy melót néztem végig
pákásat
a cbr meg még mindig egyben van unokatesóm alatt...
szerintem ez lelkiismeretesség kérdése
az meg van...
Mit nem lehet érteni? Egyszerűen sz*r munkát végzett. Az elmúlt 1 évben két repedt cuccot vittem hozzá, ami pár nap után újra kinyílt. A fényező szidta is a keze munkáját. Nekem oda a bizodalmam, ezért keresek mást. Nem azt írtam, hogy senki ne vigye oda, csak leírtam, hogy én többet nem kérek belőle, max ha sikerül elcsípni az öreget, hogy csinálja meg. Ő tényleg korrekt volt.
szevasz Tomikám
a sénig tibiről beszélek
unkatesóm cbr-jét,amit kakucson eldobott mikor ott voltunk,nagyon jól összevarta.vagy a simon peti ezresét,amit itt rángattál,vagy mondhatnék még
plusz "gyári anyaggal" dolgozik
ahol a muanyag elrepedt ott meg popszegeccsel raraksz kazánlemezt ....
kész is a mad-max style
az ond utcában nem egy melót néztem végig
pákásat
a cbr meg még mindig egyben van unokatesóm alatt...
szerintem ez lelkiismeretesség kérdése
az meg van...
ha gondolod...
a sénig tibiről beszélek
unkatesóm cbr-jét,amit kakucson eldobott mikor ott voltunk,nagyon jól összevarta.vagy a simon peti ezresét,amit itt rángattál,vagy mondhatnék még
plusz "gyári anyaggal" dolgozik