Sztem ő lesz az, de majd megkérdem a nevét. Elsősorban az érdekelne, hogy hogyan lehetne hátra tárcsaféket szerelni, mert most olyan fapadosnak érzem dobfékkel, meg nem is fog olyan jól.
akkor lehet tudom kiről van szó(nevét nem tudom), mert az egyik volt osztálytársam(aki sárkeresztesi) mindíg róla szokott áradozni(sztem), hogy az XT ilyen jó meg olyan jó meg milyen jókat motoroznak...
az fasza , hát szerintem ha a gyári felépítésére vagy kiváncsi arra a service manual tökéletes(blackbears.ru-n gondolom van), A haveromé automata dekompresszorosá van alakítva, vagy csak egy bovden van bekötve:), hátul dobos,... gyárinak tűnt nekem rajta minden... Ő igazán az elmúlt hónapokban már nem használta használja, mert egyszer szépen lemosta...:)
Sárkeresztesen lakik, ha méágis nagyon meg kelllene nézned rákérdezek hogy jövőhéten ráér-e.
Nem venni szeretnék, az mág megvolt , egy-két műszaki paraméter kellene, meg megnézném hogy mi hol van gyárilag, mert szegény nagyon le van lakva, és nagyon sok minden hiányzik róla vagy meg sincs. Szokott ide írni a fórumra?
Dehogynem, egy barátunknak van egy fekete-piros 90 környéki 600-asa :)
Ha vételi szándék is lenne a háttérben, biztosan szivesen megmutatja meg minden, meg egyébként is...
Terepes tapasztalatom van vele ha csak az érdekel...
Faszányos
Lényeg, hogy már rehabilitálódhatsz
Nekem a derekam reccsent meg egy nagy kartondoboznyi akku óvatlan megemelése miatt, amikor elvitték a Gizit már egy hete fel se tudtam ülni rá. Még búcsúkört se tudtam menni vele
Cakát, holnap megyünk az új vasat megnézni és korán indulunk.
Sárkeresztesen lakik, ha méágis nagyon meg kelllene nézned rákérdezek hogy jövőhéten ráér-e.
Ha vételi szándék is lenne a háttérben, biztosan szivesen megmutatja meg minden, meg egyébként is...
Terepes tapasztalatom van vele ha csak az érdekel...
Faszányos
jó8!
Nekem a derekam reccsent meg egy nagy kartondoboznyi akku óvatlan megemelése miatt, amikor elvitték a Gizit már egy hete fel se tudtam ülni rá. Még búcsúkört se tudtam menni vele
Cakát, holnap megyünk az új vasat megnézni és korán indulunk.
Aranyos a vizslád! Motorozni tanítod?
Most elmegyek itthonról de csörgess meg!
ez egy cég? vagy csak egy emberke aki megcsinálja?