Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen
Ivanicsékhoz viszed?
Holnap viszem szervizbe a Zetort, drága mulatság lesz.

Tomi:
Még nem dobták postára a cuccot, szólok amint tudok valamit. Remélem a héten ideér.....
Rózsi a 600RR-es lány?
Vagy Demjén Rózsi is motorozik talán, neki kell fékcső? :)
Nézegettem zx6-9, 00-03-at és elég szépen megfogyatkoztak ill átrendeződtek a hirdetések így szeptemberre
Egy szép példány: http://www.hasznaltauto.hu/2327031_kawasaki_zx9r_2002
Cseccs! Rózsinak nem kell fékcső?
Azt még elfelejtettem hozzátenni, hogy két hete még globális felmelegedés volt most meg be kell öltözni,mint a "Sztálingrádban". Hülye jégkorszak...
Az előbb értem haza a szitáló esőben a csodálatos vászonig kopott gumával, nem látok semmit ki a sisakból de ez még semmi. Baromi furcsán viselkedett a gép, mintha taknyon egyensúlyoznék hát beálltam a benyakútra pumpálni. Elöl 1,4 hátul 1,6 volt
Linkeskedik itt....
Az egy veréb geci, mindenhova azt a linket tolja.
ennel mar csak a cr/crf forumba volt szebb az arc:

"crf-em eladó!
nagyon jó állapotban és jó áron."

elso sor link valami gladiatus geci oldalra, mekkora kocsog az ilyen
És van élet a halál előtt?!?
Még ide sem sűrűn jön fel az ember mostanában, még egyre biztos nem regisztrálok be.
Látod, ide nem kell hülye meghívó, ide még ilyen szerencsétlenek is beugathatnak akik annyira se méltatják a többieket,hogy kitöltött adatlappal böfögjenek ide idióta reklámokat.
Sziasztok!

Találtam egy új oldalt, szerintem jó, hívjatok meg rá minnél több embert!

Az oldal: www.motorosokk.com
kocsog ido!
Pfff.....mert ott a messzi északon nem tudják, hogy mi a jóóóó! Különben is, neked nem is Fazered van hanem FZ6-od!
(A csokit már rég' megettem, de a csomagolását még őrzöm. )
még egy X R
majd azt is megerzi ha kap par platina csavart a konyokebe meg a terdebe. cross csak ruhaban, ott nincs jatek ...
érzi a kölök a 250 4T-t
Pic of the day XR250
na ez a felejtos, 2T hasznaltan kereskedesbol. erre kapasbol 150 meglatasom szerint
nekem makom volt cr-el, forumos srac ajanlotta, ove volt, a masik arc becserelte, de nem nagyon jott be neki szerintem a 2T erzes
majdhogynem zsir uj vagy alig hasznalt rajta minden, durvan nagy a kompresszio is a blokkban, szoval jo veltel volt, meg adott egy rakas alkatreszt, plusz amiket kicserelt azokat is megtartotta, es nalam landolt.
igaz, de a 2T fele annyiba kerul mint a 4T, fenntartása pedig az 1/4-e , viszont tobbet is eszik vagy 30-40%-al
Köszönöm szépen mindenkinek! Nagyon aranyosak vagytok.
Boldog névnapot Dia