Az előbb értem haza a szitáló esőben a csodálatos vászonig kopott gumával, nem látok semmit ki a sisakból de ez még semmi. Baromi furcsán viselkedett a gép, mintha taknyon egyensúlyoznék hát beálltam a benyakútra pumpálni. Elöl 1,4 hátul 1,6 volt
Látod, ide nem kell hülye meghívó, ide még ilyen szerencsétlenek is beugathatnak akik annyira se méltatják a többieket,hogy kitöltött adatlappal böfögjenek ide idióta reklámokat.
Pfff.....mert ott a messzi északon nem tudják, hogy mi a jóóóó! Különben is, neked nem is Fazered van hanem FZ6-od!
(A csokit már rég' megettem, de a csomagolását még őrzöm. )
na ez a felejtos, 2T hasznaltan kereskedesbol. erre kapasbol 150 meglatasom szerint
nekem makom volt cr-el, forumos srac ajanlotta, ove volt, a masik arc becserelte, de nem nagyon jott be neki szerintem a 2T erzes
majdhogynem zsir uj vagy alig hasznalt rajta minden, durvan nagy a kompresszio is a blokkban, szoval jo veltel volt, meg adott egy rakas alkatreszt, plusz amiket kicserelt azokat is megtartotta, es nalam landolt.
Tomi:
Még nem dobták postára a cuccot, szólok amint tudok valamit. Remélem a héten ideér.....
Vagy Demjén Rózsi is motorozik talán, neki kell fékcső? :)
Egy szép példány: http://www.hasznaltauto.hu/2327031_kawasaki_zx9r_2002
"crf-em eladó!
nagyon jó állapotban és jó áron."
elso sor link valami gladiatus geci oldalra, mekkora kocsog az ilyen
Találtam egy új oldalt, szerintem jó, hívjatok meg rá minnél több embert!
Az oldal: www.motorosokk.com
(A csokit már rég' megettem, de a csomagolását még őrzöm. )
nekem makom volt cr-el, forumos srac ajanlotta, ove volt, a masik arc becserelte, de nem nagyon jott be neki szerintem a 2T erzes
majdhogynem zsir uj vagy alig hasznalt rajta minden, durvan nagy a kompresszio is a blokkban, szoval jo veltel volt, meg adott egy rakas alkatreszt, plusz amiket kicserelt azokat is megtartotta, es nalam landolt.