Még kap egy programozható gyújtást, tiltáshatárt 16 000-re tolom, Muzzy racsing tengelyek, síktolattyús 40-es karbik...aztán alázom a 10r-eket ringen...nemám csak viccelek.
csak a dob
jó lenne becserélni egy rendszerre.
már dolgozom rajta
azé az mégiscsak rendszer lenne
elviszem az AGO-hoz,összelövetem oszt akkor nyerek pár lovat,élményt,hangot,stb
Nem hiányzik a rugó, ugyanis az összekötőn nincs kampó és letörve sincs, mert nyoma sincs. Gondolom univerzális a dob, másik rendszerekre is rámegy, azért lehet rajt a kampó. Van egy tartalékrugóm, mer egyik könyöknél kettő van.
A temérdek szappan után most olyan kellem záptojásos aromája lett a bőrömnek. Jó cucc, muter okosította de nem merte megkóstolni mert azt hitte romlott Holnap teszek is a szendvicsembe legalább nem kunyerál senki
Na, este megvolt a kedvenc opeled Messziről kiszúrtam ahogy dupla zárón előzött a park center előtt, hogy pole-ból várhassa a zöldet Még az öreg vasnak se kell félgáznál több, hogy 100 méteren 200-at verjek rá... Amúgy ismerem a gazdáját és a brancsot aki furikázik vele, igazi gyökerek.
Hi,
A Bori vár sarkánál van egy műanyag javító, de hogy közelebbit mondjak neked, Bogárdon a vásártérnél is van egy. A bácsi jobban+olcsóbban is dolgozik. Van Abán egy festő akinél nem sok jobbat tudok, és szintén nem dolgozik drágán.
jó lenne becserélni egy rendszerre.
már dolgozom rajta
azé az mégiscsak rendszer lenne
elviszem az AGO-hoz,összelövetem oszt akkor nyerek pár lovat,élményt,hangot,stb
mi lesz itt jövőre?
átmérő mennyi a gyárihoz képest?
nem felejtettem el a légtelenítő csavarhoz a sapkát ám!
Orgona? Remélem BACHott jól fog szólni. Tamáskám ez olyan könnyű,hogy puhábbra kell venned a futóművet,hogy ne pattogjon a gép
Éljen az Appenzeller sajt
A Bori vár sarkánál van egy műanyag javító, de hogy közelebbit mondjak neked, Bogárdon a vásártérnél is van egy. A bácsi jobban+olcsóbban is dolgozik. Van Abán egy festő akinél nem sok jobbat tudok, és szintén nem dolgozik drágán.
Valaki tud fehérváron műanyag javítos helyet ?,sárvédőm kéne megjavítani ,ki van törve egy darab,meg esetleg ahol szépen fényeznek eredeti színre!
még mindig a BT020 van fent a CBR-en?