Én nem azt mondtam hogy a Honda nem megbízható, hanem azt hogy nem egyszerű szerelni. Az alkatrészárak kb a duplája a Kawáénak és most a gyári alkatrészekről beszélek, nem a turkálósról. Amúgy jó a Honda ez tény, kérdés hogy mire, mert amire nekem kell arra jobb az enyém mint egy 900-as CBR.
én meg ezeket a f*szokat bírom akik állandóan a majrécsíkot nézik
a korsszmasinán mekkora a majrécsíkot tádé amúgy meg dógozzá... holnap megyek haza, jövő héten hétfőn meg csúnyán benézek a céghez
kopoltyúsat hajtok
az infót köszi,majd eltökölök vele
a paypal account gondolom nem országspecifikus,hanem bárhol az ebay-en tudok vele garázdálkodni(germánia,usa,meg minden,nem?)
ahhoz hogy licitalni tudja regelni kell az ebay-on. ahhoz pedig paypal account kell, ott is regelni kell magyar bankszamlaval :-)
jo kis moka, par ora elmegy vele .....
kintrol kiput rendelni eleg gany melo, postakoltsegen eluszik az egesz ....
kissebb dolgokra nem veszelyes a posta, olyan 2-3-4 rongy, de megeri, mer a cucc neha 10 aron van ...
kipufogo le, 5sor be, motorostalin felvonulas alatt nyelgaz kuplunggal, had szoljon
aztan fel ora alapjaraton hutes megeloven a bajokat, kis vizkopkodes tulfolyon, es semmi baja.
egyik csira megfozte 750-es gixert, az is 130korul mozgott fokban, azota mar kapott uj valtot,stb-t, majrecsikja meg 4cm, de egyenesben batran huzza--tipikus idota motoros, csak minket eget
na de mikori volt a vas? 2002-es cbr-re motorcenteres ember csak annyit mondott, olaj legyen benne, mas baja nem lesz :-)
ugyanazet mondta ra palotan yamaha-s szerelo is ....
alkatresz fillerek, hasznaltan meg foleg ....
hol kapsz lengovillat 10 fontert? hehe
a veki eszi, de amig 3000km alatt megeszik fel litert, addig hajra, csinaja csak ....
5L GM (gyari opel olaj, valami ujrahasznositott fos) 5 rongy, ehhe, eleg egy darabig ...
cbr egy mililitert sem evett 8000 alatt, es kapta az ivet rendesen, hutoviz volt 136 fokos is :-)
jah, es a gyari honda olaj 5800ft/4liter hehehhe
Nekem volt CBR 600F-em, köszi nem kérek belőle többet. Amúgy sokkal könnyebb a Kawát szerelni, mert ésszerűbb konstrukció, de mint tudjuk a Kawákat sosem kell szerelni
a korsszmasinán mekkora a majrécsíkot tádé amúgy meg dógozzá... holnap megyek haza, jövő héten hétfőn meg csúnyán benézek a céghez
az infót köszi,majd eltökölök vele
a paypal account gondolom nem országspecifikus,hanem bárhol az ebay-en tudok vele garázdálkodni(germánia,usa,meg minden,nem?)
jo kis moka, par ora elmegy vele .....
kintrol kiput rendelni eleg gany melo, postakoltsegen eluszik az egesz ....
kissebb dolgokra nem veszelyes a posta, olyan 2-3-4 rongy, de megeri, mer a cucc neha 10 aron van ...
erre licitalok
es igy nez ki - http://www.ermaxuk.co.uk/pages...
ha licitálni kell,meg fizetni,akkor tudsz segíteni?
vagy mi kell ahhoz h fizethessek és licitálhassak?
ott lesz sok cumo, meg kell nezni mennyiert adja, buy it now vagy aukcio.
semmi ordongosseg, kb mint a vatera ....
aztan fel ora alapjaraton hutes megeloven a bajokat, kis vizkopkodes tulfolyon, es semmi baja.
egyik csira megfozte 750-es gixert, az is 130korul mozgott fokban, azota mar kapott uj valtot,stb-t, majrecsikja meg 4cm, de egyenesben batran huzza--tipikus idota motoros, csak minket eget
kipufogó rendszer kellene,ha van fent
meg üléspúp. ?
itt egy kawas arc:
vehehhee
a Civic azért 2000 alatt bő fél litert kosztol,ha forszírozom...
ugyanazet mondta ra palotan yamaha-s szerelo is ....
alkatresz fillerek, hasznaltan meg foleg ....
hol kapsz lengovillat 10 fontert? hehe
de én előre is köszönöm
5L GM (gyari opel olaj, valami ujrahasznositott fos) 5 rongy, ehhe, eleg egy darabig ...
cbr egy mililitert sem evett 8000 alatt, es kapta az ivet rendesen, hutoviz volt 136 fokos is :-)
jah, es a gyari honda olaj 5800ft/4liter hehehhe
tudtam!
ugye most nem a csavarmentes ülésedről beszélsz?