Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

inkabb ugy kerdezt ki volt okorkodni sotetedesig a loteren? heheheh, adrenalin-narkozis ....
ledaraltam a gumit, rakhatok fel ujat, ez is birta vagy 5 oraig ...
sziasztok! ma este ki jön ökörködni fehérvár belvárosba?
0630 8414326 a számom! én ott leszek :D
hello srácok!van egy jó enduro pályánk nagyvázsonyban kb 10 km hosszu ha valakit érdekel irjatok erre a cimre:szollosi88@freemail.hu!jövöhétre tervezünk 1 nagyobb motorozást!
Értem ! és savállóból hasonló nagyságú ovál dob kb milyen áron lenne?
Szeva! Sajnos karbont nem csinálok,csak savállót!Ami at enyémen van egy átalakított,vágott gyári cucc!
Szeva!A blokk +váz eredeti,a többi semmi(berámolva a polc alá!)!A blokk gyárilag 106-le,amit nem is piszkáltam,csak ki van nyitva a tüdeje,meg a kipuja,meg síktolattyús a karbisor,leáttételeztem,de semmi extra ezenkívül!Inkább a futóművel,meg a külalakkal szórakoztam ráérős időmben!Ettől független kevés 6 kilós fog meg 2 kilóig gyorsulásra!Igazából nem érdekel hány ló,de a nyomatéka egy 1000-ressel ér fel kb ,és nekem ez tetszik benne! De látom te is épülsz,mit terveztél?
lehet hogy a videotonnál belefutottam autóval, egy évbe kb 2X járok arra.... de nemtudom miért kell az embert ilyenért piszkálni,kb 45 50 nel mentem, majd meglátjuk h mi lesz, fizetni nem fokok inkább leülöm ( ha belegondolok h majdnem 300e az egy embernek a 2 havi fizetése kb, én meg suliba járok...) szóval remélem nem lesz semmi nagy felhajtás...
üdv
mitoo
loszerrol szo sincs, cipovel fogok dobalni, mint a nyugdijas tata akit most akarnak leultetni 5 evre ....
ugy nez ki mostanaban a cipo a legveszelyesebb fegyever, lassan a hun-vedges is rendszeresiti .... hehhe
Totál igazad van és mindenben egyetértek. Ha mész lövöldözni megyek veled és adogatom a lőszert!
tele a város zsarukkal, vagyis nem zsarukkal, hanem méricskélő rendornek oltozott kullancsokkal.
- tecso es videoton kozott 90fokos kanyar, 30-as tabla, na ott mernek, nehogy a szegeny segedmunkas a 10 ev hiteles suzukival megussza, ha 45-el ment az mar 50%, le sem irom mennyi, 2 havi keresete a palinak
- ujcsori, vasuti atkelo, 30km/h az elso csikos tablatol, szemben uldogelnek az urasagok/holgyesegek
- ujcsori, skoda szalon utan szemben a korforgo fele mernek, hatha megkockaztatod az 55-ot (amig ezek nem voltak kint, addig kocsival is vagy 140, motorral meg .... heheh)
- varpalota -- inota, alukoho, 70-es tabla, kis domb, valszeg nem 70-el mesz, szemben kint figyelnek a kedvesek, mikor eszreveszed mar bukta
- csori buszmegallo, domb alljan, heheh, 110, inkabb 210 ....
- pajor kut, kihajto, civil regi fos asztra, abbol mernek fehervar fele a masik oldalrol, a kut oldalarol, kanyarbol van eselyed eszrevenni ....
- veszprem elott fuzfoi elagazas, minket oldalon civil F-es astra (fasztra), 70-es tabla --- az egyetlen hely, ahol tenyleg kell hogy merjenek, mivel evente 1-2 halalos baleset a kihajto miatt ....

na, ok, ez mar vagy 10 zsaru, mar tudjuk hogy miert mondjak, hogy csak akkor jonnek ki, ha ver folyik, .... a lovetta fontosabb, persze ami adokbol tartjak fent oket hogy minket szopassanak .....
iden a tetorol fogok szavazni ..... tavcsovon keresztul ..... bumm .....

lassan elkoltozok albaniaba, ott kiraly leszek a 6 eves szar motorommal is, meg a 10 eves fos kocsimmal ......
5000bol meghivom az egesz tengerpartot par kor sorre .....

aztan az uj plakatok, hogy fejlodunk, duborgunk, jah, faszomba oda fejlodunk, fej-lovunk max, ......

hihetetlen ....
Ezek olyasmik mint a supermonok. Ducatinak is van ilyenje. Egy régi revüben egy mito vázba rakott 500-as salak jawa blokk figyelt, az sem volt gyenge. Alapvetően pont nem pályagépbe valóak ezek a blokkok.
A Fotóknál a 450-es supersingle-kről tud valaki valami közelebbit? ottvanatoppon
Hali
Látom raksz össze dobokat,ami a gixereden van olyat ha tudnál mennyiért raknál össze? vagy pl egy hosszab carbon ovál dobot?
Köszi, milyen tuning van a gixxeredben? Látom fordított villát kapott, de mi rejlik belül?
A pólót elfogadom , de fighterkedni már nem fogok, főleg nem ezzel, mértem súlyt első hátsókeréken külön, idomzat lámpa, kipufogó, hűtő nélkül, első kerék 100kg, hátsó 72 . Jönnek vissza az emlékek, ahogy szipkodja fel az elejét a gép. Ha holnap nem lesz gány idő, márpedig azt mondják, akkor elgurulok arra.
Ja, meglesz javítva minden télen.
Gecikomlyan néz ki így csupaszon, elmondom mentem két kört, már lilul.
Gecikomlyan néz ki így csupaszon, elmondom mentem két kört, már lilul.
Tetszik a rendszer!(Had lássuk!)XD!
gyere már el vele,hadd hallgassam meg!
fain lett Tomikám.ha az idomot vissza sem rakod,akkor brutál jól néz ki .kapsz egy csapatpólót aztán jöhetsz vissza fighterkedni
Állat lett! Az idomot is megcsináltatod ha már lekerült?
Hol vetted az Arrow-ot? Eszméletlen durva!