inkabb ugy kerdezt ki volt okorkodni sotetedesig a loteren? heheheh, adrenalin-narkozis ....
ledaraltam a gumit, rakhatok fel ujat, ez is birta vagy 5 oraig ...
hello srácok!van egy jó enduro pályánk nagyvázsonyban kb 10 km hosszu ha valakit érdekel irjatok erre a cimre:szollosi88@freemail.hu!jövöhétre tervezünk 1 nagyobb motorozást!
Szeva!A blokk +váz eredeti,a többi semmi(berámolva a polc alá!)!A blokk gyárilag 106-le,amit nem is piszkáltam,csak ki van nyitva a tüdeje,meg a kipuja,meg síktolattyús a karbisor,leáttételeztem,de semmi extra ezenkívül!Inkább a futóművel,meg a külalakkal szórakoztam ráérős időmben!Ettől független kevés 6 kilós fog meg 2 kilóig gyorsulásra!Igazából nem érdekel hány ló,de a nyomatéka egy 1000-ressel ér fel kb ,és nekem ez tetszik benne! De látom te is épülsz,mit terveztél?
lehet hogy a videotonnál belefutottam autóval, egy évbe kb 2X járok arra.... de nemtudom miért kell az embert ilyenért piszkálni,kb 45 50 nel mentem, majd meglátjuk h mi lesz, fizetni nem fokok inkább leülöm ( ha belegondolok h majdnem 300e az egy embernek a 2 havi fizetése kb, én meg suliba járok...) szóval remélem nem lesz semmi nagy felhajtás...
üdv
mitoo
loszerrol szo sincs, cipovel fogok dobalni, mint a nyugdijas tata akit most akarnak leultetni 5 evre ....
ugy nez ki mostanaban a cipo a legveszelyesebb fegyever, lassan a hun-vedges is rendszeresiti .... hehhe
tele a város zsarukkal, vagyis nem zsarukkal, hanem méricskélő rendornek oltozott kullancsokkal.
- tecso es videoton kozott 90fokos kanyar, 30-as tabla, na ott mernek, nehogy a szegeny segedmunkas a 10 ev hiteles suzukival megussza, ha 45-el ment az mar 50%, le sem irom mennyi, 2 havi keresete a palinak
- ujcsori, vasuti atkelo, 30km/h az elso csikos tablatol, szemben uldogelnek az urasagok/holgyesegek
- ujcsori, skoda szalon utan szemben a korforgo fele mernek, hatha megkockaztatod az 55-ot (amig ezek nem voltak kint, addig kocsival is vagy 140, motorral meg .... heheh)
- varpalota -- inota, alukoho, 70-es tabla, kis domb, valszeg nem 70-el mesz, szemben kint figyelnek a kedvesek, mikor eszreveszed mar bukta
- csori buszmegallo, domb alljan, heheh, 110, inkabb 210 ....
- pajor kut, kihajto, civil regi fos asztra, abbol mernek fehervar fele a masik oldalrol, a kut oldalarol, kanyarbol van eselyed eszrevenni ....
- veszprem elott fuzfoi elagazas, minket oldalon civil F-es astra (fasztra), 70-es tabla --- az egyetlen hely, ahol tenyleg kell hogy merjenek, mivel evente 1-2 halalos baleset a kihajto miatt ....
na, ok, ez mar vagy 10 zsaru, mar tudjuk hogy miert mondjak, hogy csak akkor jonnek ki, ha ver folyik, .... a lovetta fontosabb, persze ami adokbol tartjak fent oket hogy minket szopassanak .....
iden a tetorol fogok szavazni ..... tavcsovon keresztul ..... bumm .....
lassan elkoltozok albaniaba, ott kiraly leszek a 6 eves szar motorommal is, meg a 10 eves fos kocsimmal ......
5000bol meghivom az egesz tengerpartot par kor sorre .....
aztan az uj plakatok, hogy fejlodunk, duborgunk, jah, faszomba oda fejlodunk, fej-lovunk max, ......
Ezek olyasmik mint a supermonok. Ducatinak is van ilyenje. Egy régi revüben egy mito vázba rakott 500-as salak jawa blokk figyelt, az sem volt gyenge. Alapvetően pont nem pályagépbe valóak ezek a blokkok.
A pólót elfogadom , de fighterkedni már nem fogok, főleg nem ezzel, mértem súlyt első hátsókeréken külön, idomzat lámpa, kipufogó, hűtő nélkül, első kerék 100kg, hátsó 72 . Jönnek vissza az emlékek, ahogy szipkodja fel az elejét a gép. Ha holnap nem lesz gány idő, márpedig azt mondják, akkor elgurulok arra.
ledaraltam a gumit, rakhatok fel ujat, ez is birta vagy 5 oraig ...