Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megvan!
I LOVE FTC
a fradika az csak 7 betű!
...azt el is felejtettem megosztani vörös szellemültségű társaimmal: azzal, hogy ma zöld fehérben jöttem be dolgozni, sok sok méterrel előbb vált mosolyra az emberek (nem csak szokásosan a hölgyek) arca,, az őszi szellő és a vízcseppek is barátságosabban kerülik meg, olvadnak eggyé a testemet elfedő - 8 karakterrel szimbólumot hírdető - szövettel mint máskor,, a folyósón előbb ér a tisztelettel és megbecsüléssel telt szép jó reggelt megszólítás, mint vezetőimet,, erőteljesebben szükséges részemről elősegíteni a szemkontaktus, miközben a mellkasom felé merengenek és próbálnak betelni a látvánnyal...így telik eddig a nap
persze azért munka nem lett gördülékenyebb
Pár Hello Kitty-s matrica még elfért volna rajta.
ennél már csak az lehet gusztustalanabb,aki használja
Esetleg egy ilyen megoldás érdekel valakit...tessék csak bátran....akár ingyen és bérmentve is megvalósítom!
Én is, én is, én is kérek! Szeretnék piros rojtokat a kormányvégekre.
Tomi!

Feladták a cuccod, szerintem jövő hét elején (hétfő-kedd) ide is ér! Szólok amint megvan! Bocs, nem rajtam múlt, hogy ennyi ideig húzták a dolgot.
"...mindig ilyen jó barátról álmodtam!..."
Gábor, jövőhéten asszem beugrok egy esztékába, , vágjak esetleg egy utasülésre valót a várószék vöröses huzatából?
Ha valakit esetleg érdekel:
http://sportgeza.hu/sport/hire...

Jó idő esetén meg kéne tisztelni az eseményt alkalomhoz illő öltözetben és gépjárművel. Igény esetén vállalom a szervezés lebonyolítását.
Példámból kiindulva ez így ebben a formában nem minden esetben fedi a valóságot, merthogy kanyarodni nem tudok, gyorsan menni meg nem merek... Nyélgáz csakis N fokozatban, de azt is félve. Ja és van egy csomó haverom akikkel együtt szoktunk gyakorolni.
nem vagy te egy kicsit kabbeafa*zom? nem a csik szamit, de aki palota foutcajan a babakocsis kismamak es kisgyerekek kozott 2-es nyelgazon halad (en ott kb 30-al megyek) attol tobbet varok. egyenesben egy motorrakotozott majom is tud nyelezni.
Ok,hogy női vas,de ez a piros ülés? Szerintem cseréld ki feketére ,inkább a ruhádon,vagy az egyéb cuccodon pirosíts! Egyébként a géped jó ízlésre vall!
ja és a hátso űlést szigoruan letakarnám műanyaggal hogy eggyűléses legyen a dizájn, amin szintén végig futna a csik kombinácio,,, de ez csak egy ötlet,,,
mondjuk az első sárvédö-tank védö bör, hátso idom tetejébe egy vastag piros csik, a két szélén két vékony kisérö csikkal, amit lehetne tarkitani hogy az első sárvédő, és a hátso farok idomban lévö vastag piros a vége felé átmenne kockákba amik kihalványodnak hátrafelé,,,
Nekem ennyi pont elég.
Védi a tankot a karcolásoktól, ill. egyszerűbb a tanktáska rögzítése (ami még nincs). Nem utolsó sorban nekem nagyon tetszik.

Az ülés gyárilag piros elől. Egy jó kárpitosnak szerintem nem jelent problémát áthúzni, esetleg kicsit megvariálni.
szép, de én még raknák bele pirosat,,,
ja,és az ülés az gyárilag piros?sehol nem találtam piros bőrt,hogy a CBR ülését áthúzathassam
na,így mindjárt más!
télleg szép a Z,de a tankon miért az a bőr?
....de az enyém fekete. Jó bőr mi?
Ahogy ígértem....
(persze nem olyan szép mint a Kawás, de hát mint tudjuk.... )
Cseppet sem vagyunk zöldek