...azt el is felejtettem megosztani vörös szellemültségű társaimmal: azzal, hogy ma zöld fehérben jöttem be dolgozni, sok sok méterrel előbb vált mosolyra az emberek (nem csak szokásosan a hölgyek) arca,, az őszi szellő és a vízcseppek is barátságosabban kerülik meg, olvadnak eggyé a testemet elfedő - 8 karakterrel szimbólumot hírdető - szövettel mint máskor,, a folyósón előbb ér a tisztelettel és megbecsüléssel telt szép jó reggelt megszólítás, mint vezetőimet,, erőteljesebben szükséges részemről elősegíteni a szemkontaktus, miközben a mellkasom felé merengenek és próbálnak betelni a látvánnyal...így telik eddig a nap
persze azért munka nem lett gördülékenyebb
Példámból kiindulva ez így ebben a formában nem minden esetben fedi a valóságot, merthogy kanyarodni nem tudok, gyorsan menni meg nem merek... Nyélgáz csakis N fokozatban, de azt is félve. Ja és van egy csomó haverom akikkel együtt szoktunk gyakorolni.
nem vagy te egy kicsit kabbeafa*zom? nem a csik szamit, de aki palota foutcajan a babakocsis kismamak es kisgyerekek kozott 2-es nyelgazon halad (en ott kb 30-al megyek) attol tobbet varok. egyenesben egy motorrakotozott majom is tud nyelezni.
Ok,hogy női vas,de ez a piros ülés? Szerintem cseréld ki feketére ,inkább a ruhádon,vagy az egyéb cuccodon pirosíts! Egyébként a géped jó ízlésre vall!
ja és a hátso űlést szigoruan letakarnám műanyaggal hogy eggyűléses legyen a dizájn, amin szintén végig futna a csik kombinácio,,, de ez csak egy ötlet,,,
mondjuk az első sárvédö-tank védö bör, hátso idom tetejébe egy vastag piros csik, a két szélén két vékony kisérö csikkal, amit lehetne tarkitani hogy az első sárvédő, és a hátso farok idomban lévö vastag piros a vége felé átmenne kockákba amik kihalványodnak hátrafelé,,,
I LOVE FTC