Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mer a veki majd mesfel tonna, a motorok meg 200, vheheheh, van itt ero boven ..... opelgyilok vehhehehhehehe
jah, most uszitottam DAS-t a gumis cegre, juniusban vettem a gumit .... most meg szept van, vicces.
Elég jutányos áron
hali Tom! Szabad tudni mennyiért sikerült a rendszerhez hozzájutnod?
Persze csak ha nem titkos!
Kopel Szarréra.
Mik a jármű paraméterei? Opel Fasztra?
hát igazi észlények lehetnek a srácok, hogy már sokadik szénné szopatásuk után is kitartanak bájos kis vágyálmuk mellett, hogy egyszer legyorsuljanak egy motort bár lehet mindig csak sietnek

nade segond... nekem tetszett, hogy a hülyéjét sz*rrá gyaláztam... az egykeréken egy kabbe még belefért volna a "műsorba"

ha valaki találkozik velük akkor csak keményen
A katalizátornak annyi keresnivalója van egy motoron, mint Deák Bill kezében a keverőpultnak.
Na cakkát!
Mindenképpen veszek jegyet a koncertre!
Pláne ha te fújod
Tudod, annak katalizátor is figyelt a borsólövőiben
Z-nek is cefet hangja van, remélem az enyémnek is lesz hasonló
Asztakurva. Mennyi lehet a gyári leömlősor?
A Zezer jó 15 kilót fogyott pedig csak dobcsere volt párban
Én a hiányzó lóerőket bátorsággal pótolom ez az igazi tuning.
Holnap lekerül a gyári rendszer, le is mérem hány kiló. Remélem cefedék hangja lesz a nyitottnak. Ha nem, akkor elég sok darabból áll a rendszer, ott kapom le a végét, ahol nem szégyellem. A titán amúgy gondolom jó hővezető?
Mé? A ringen te még nem is láttad a "féktáv vége" táblát
egyesben
Tudod én is erőtöbblettel próbálom kompenzálni a tudás hiányát, mint a pompafiúcskák. Kanyarban szigorúan 5 fokos dőlésszög, egyenesben alázás, féktáv 500m célegyenes vége előtt...stb
Semmi gond, szívesen elterelgetem a pályán
én ahogy tudom a hangot a végdob adja
persze mikor a cső átmérő egy centivel megnő,ott óhatatlanul kerekedik vmi zenebona...
A hangerő igazából csak a dobon múlik.
Erre csak annyit mondok: Vigyázz vele!
Nem tudom hogy a rendszertől is lehet hangosabb, vagy csak a kéményen múlik. Valakinek van tippje?
Meg egy jó motorost, azt kihagytad