Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

No, ez érdekelne engem is.
mé lennének bajban?
ha gst akkor bajban vagytok, feher veki nagy kerek, 10-es fogyasztas, es 210ig kiraly, vehheheh.
na jo, kicsit sem gyors, de kenyelmes ......
ha meg latod magad mogott ezt a kis masinat raido fiucska, akkor vagy nem veszi a kettest, vagy kifogyott a benzin, de inkabb a hatuljat latod ahogy a tempodat ismerem 79 - 40guriga, érted ugye? vhehehe
hue kocsog opeles ne szólj be nem az a poén, hogy lenyomtam hanem hogy miért buzizott na mind1 csúnyán be lett gyalázva

JOT- valami volt a rendszáma szürke talán astra valami kicsi felirattal az oldalán... csak ha mással is szórakozna akkor ne lepődjetek meg
az egy többfős társaság.asszem pár calibra meg egy-két vectra van köztük.nyáron láttam őketoszlopban baromkodni a városban kb 100-120-as tempóban.
csak nem annyira hülyék h egy motort bepróbáljanak...
Hátmert Opel ami sose kopel. Vagy sietnek, vagy csak fusztráltak...
nagyon ugyes vagy, cukrot nekije, lenyomtal egy opelt
tegnap befigyelt delelott egy 7literes cross, majd delutan egy 18literes kanyar (220km), jo nap volt, este meg 4 sor, hehehe
Cső kollégák, mond nektek valamit az hogy across? egy régi triál motoros játék ahol 4-5 métereket lengett ki a teleszkóp:)
http://www.teagames.com/games/...
ha valakinek nagyon menne akkor
folytassa ezzel :))))
na hahó... ma tekertem kicsit Fehérváron és feltehetőleg találkoztam az egyik public enemy opelessel Budai úton jöttem kanyarodtam a Palotaira és beálltam egy szürke Opel nemtomisztra mellé... gondoltam majd vagy kikanyarodok előtte vagy megvárom, de valami lesz... csávókám lerúgta a gépnek aztán ment kifele sóstó fele egészen a következő lámpáig (hát tuti kiló fölött) ami ugye a Horvát István és a Palotai kereszteződésénél van... na itt ő beállt a belső sávba én meg a külsőbe... aztán megint lerúgta szegény opelnek... hát kicsit hagytam (ő csikorgó kerékkel indult persze ), mert ilyen térkővel van kirakva a sáv vége... aztán jött egy kövér gáz még mindig 1-ben és picit kiemelte a gép az elejét úgy előztem meg idiótája... vagy alapban köcsög volt a csávó vagy nagyon sietett valahova...
Ja elfelejtettem írni hogy a legobb győr környéke lenne.....
Kedves motorosok. Érdeklődnék hogy nem tudtok a környéken motorkerékpár szerelő képzést Budapesten és Szegeden kívül? THX
Jaj de cuki vagy Áki, mindjárt dobok is neked mogyorót
Na most végre felfedem magam és bukósisak nélkül is megpillanthattok egy rövidke kis videjo erejéig:
én
Én idén már nem erőltetem a dolgot, el van fogyva a gumim, fékbetétem. Majd jövőre összeakasztjuk a bajszunkat.
Hi!
Mikor meccselünk végre egyet? Lesz még ringes nyiltnap... elmehetnénk motorozni egyet uccsóra...
Tuningolod a vasat? Hmmmm...
Én is berendeltem az áttételt, meg lehet veszek speed box-ot is. Plusz kapott a kicsikém egy mini Yoshit. Az eddigi is rövid volt, de ez... mega brutál.
Jéééééé! GSX550! Jól szétbarmolva.
Köszönöm Köszönöm, CsókolomCsókolom
(a photooftheday beszarási, nézzétek meg)
Kemény az a gyújtásrotor dekni
Lényeg hogy jó lett. Nagyon nem tuningolok, megkapja a titánt, gondolkozok dynojetben, meg egy kisebb lánckerék előre. A kipufogónál a fogyókúra jót fog tenni neki, biztos érezhető lesz a különbség. Mong Zoli egyből ajánlgatott programozható gyújtáselektronikát, meg racsing vezértengelyeket, de azért nem akarok 140 lovat kihozni belőle, pedig állítólag elég könnyen elő lehet csalni.
Az a lényeg, hogy már úton van. Mikor lesz meg a rendszer? Látom komoly tuningolások lesznek a télen, kíváncsi leszek a végeredményre.

Ma lett kész a Z, el is hoztam. Nagyon tuti lett, de egy vagyonba került. A többit inkább majd fórumon kívül.
Jólvan nem baj. Idén már úgysem nagyon motorozok. Most ezzel a rendszerrel kinullázom magam októberig, akkor meg már nem hiszem hogy szívesen ülök fel a pár fokban. Mostani fékcsöveimet is szedem le, megy a háztól. Jövőre cudar lesz a gép, le lesz áttételezve, szerzek bele dynojetet, megkapja a titánt, kicsit könnyebb lesz/15kilóval / 10lóval erősebb lesz. Kijött már a szervízből a Zé?
Te beteg vagy , esetleg nagyon kipihent.
Szia

Október 11-én, szombaton Rockbulit tartunk Nemesvámoson, a Művelődési Házban.

Fellépő zenekarok:

19:30 ARTENTICA

21:00 Character Harmony

22:00 More Drive - the ultimate Thin Lizzy cover band

23:30 TEQUILABAND - A legjobb bulizós rockzenékkel

Az est folyamán hangulatfokozó SÖRIVÓ VERSENYT tartunk!

Belépő 400 ft, az első 40 vendég ajándékba kap 1 korsó sört!

Várunk szeretettel!

Defekt Vámosi Motoros Egyesület

Grinpísz