Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem értem mi a gondotok az ond utcával. Nekem mindig korrekten megcsinálta, ami meg szar, azt senki nem csinálja meg jól.
olvastam azt is
itt folytassuk? vagy menjünk át oda?
kis türelem,nálunk már ébred a nap.gondolom nemsoká odaér
Ódákat tudnék róla zengeni - CBR-Clubban írtam egy kis beszámolót, persze szigorúan csak néhány mondatosat, nehogy a cenzor megint kiakadjon A lényeg, h a Kulman Miki megint eszeveszett jó volt...
kezét csókolom. hogysmint?
hétvége?
Ahogy elnézem már csak a jövő évben esedékes egy Szfehérvár környéki ( Chuckvár érintésével persze) motorvulás
jaa igaz hogy most valami fiatal srác nyomja ott, régen nem ő volt

az enyém még 1enlőre bírja

nem az én Z-men minden gyári kivéve a rendszámtáblatartót
ha nem kell számla,meg mittudomén,nagyon szívesen segítek.egy srác a csapatból nálunk nagyon fainul megcsinálja.tuti nem kerül annyiba,mint az ond utca,és sztem legalább olyan jól meg tudja oldani
ha érdekel...
Van pár éves tapasztalatom vele kapcsolatban. Amíg az "öreg" dolgozott nem volt semmi baj, korrekt és tartós munkát végzett. Most valami fiatal srác mókolja a cuccokat, de annál még a pillanatragacs is jobban tart.

Nem a te Z-d van tele Rizoma kiegészítőkkel?
Köszi! Valami elérhetőséget tudnál dobni, hogy hol van helyileg, esetleg tel. szám...?
jaa látom ond u kilőve :-D :-D

miért?

a hely 1 ganyételep de a faszinger jól dolgozik

szinte az összes tuningautós is nála csináltat mindent, meg nekem is motorosok javasolták

nekem is tök szépen megycsinálta
szevaa,

Ond u.
kb a közepén jobbra nyitott kapu asszem ki is van táblázva nekem is motorosok javasolták és jól dolgozik
és óccsón :-)

üdv
és ha mi megcsináljuk,abban hiszel?
Hi,
Én is tudok egyet ha végképp nem lesz más. Már csináltattam nála egy két cuccot, és tényleg jól dolgozik. Az egyik haver meg folyamatosan hord hozzá mindefélét, ő javasolta, mert ami Fehérváron van a Bori várnál, ő szerinte nem dolgozik ilyen jól. kb 40 km fehérvártól. (S.bogárd)
okmányiroda,formanyomtatvány kitölt,asszem egyezer és nyolcszáz forint,és max fél évre tudod
bejegyzik a forgalmiba,azt a biztosítónál bemutatod,ők tudomásul veszik és nem fizetsz biztosítást míg le nem talik.
Sziasztok! hogy működik az ideiglenes forgalomból kivonás a motoroknál? azt tudom, hogy az autóknál nem kell biztosítást fizetni arra az időszakra, de ez vonatkozik a motorokra is?
Talált, süllyedt . A zx6 az zxr400 volt
Na tegnap láttam a Kawasaki-s különítményt! Két ZX- 7 (az egyik csupasz F2Tom ) Egy ZX-6 meg egy ZXR 750 A Budai úton nyomták neki!
Neeeem, csak vettem egy hasidomot ami repedt, ill. az egyik csücske letört, a másik meg a hátsó sárvédő ami az előző tulaj érdekes csomagszállítási módszerét szenvedte meg.
Elestél, vagy mi?
Köszi szépen!
egyik munkatárs (smitty néven írt már ide párszor) Z750-el már valamit csináltatott valahol... holnap mondom neki, hogy adja le a drótot neked ő merre nyomatta és milyen lett
Napot!

Szépen dolgozó műanyagost keresek (Ond utca kilőve). Nem feltétlenül Fehérváron, messzebb is elmegyek ha kell, de minőségi munkát szeretnék. Tipp? Hegesztésről és pótlásról lenne szó.
Sziasztok! Ide megy valaki?
Balesetmegelőzési nap
holnap 3 haverommal megyünk lightosba endurozni!

2db dt 125 meg 1 ktm 250! aki jönne az írjon ide!
Szeva!Ha kíváncsi vagy írj a mailcímemre,az adatlapomon fenn van!Ott komunikálhatunk mindenről!