Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köki!
Megírtam emilben. Most meg dódozok tovább
Hali.Ez nem Békéscsabán van egy kereskedésbe?
Egy kérdést megér. Ez a darab 98-as és nem adják drágán
Szép!

Te macsek most jutott eszembe, hogy egy haverom zzr1.1ét miután kölcsönkérve elcsúsztatták, anyagi helyzete miatt elakarta adni, megkérdjem esetleg mivan azzal a géppel?
Ez hol van? Mert pont olyat látok a háttérben amire épp pályázok.
Mindenki drukkoljon nekem pénteken mert a tét:
Akkor bizti. Amúgysem szaladgál sok csaj motoron. Legalábbis én nem szoktam látni.
16-35 és 38 közöt kb.
az hány óra pontosan?
Lehetséges, éppen Battyán felé igyekeztem.
Asszem téged láttalak 3/5 körül a Széchenyi-Horváth István kereszteződésben (?)
RRcat, a te géped rendszáma UMB-xxx, és Arai sisakod van?
A triumphnak meredek hangja van, the fhing. Szmítí, agyoncsaplak egy vérvörös méteres véreres f@sszal
kösz, a 30cm-ér kijavitasz, de az hogy gumi az már nem is számít :)

Újra ráleltem a kedvenc videomra itt a sportmotoron...mostantól ez a csengőhangom
Az 30 centis, tényleg hüLYe vagy The ló
Hja, rakok rá egy egyeneskormányt, aztán Z750...csak ez kétszer olyan erős.
drz-vel setagalopp lesz, cr-el mar inkabb kuzdes ... nincs motorfek, lefullad, aztan meg hirtelen geci eros, aztan kapaszkodsz, nyomatek meg alul felejtos ....
alltalaban vasarnap mennek a sracok, ha van kedved csatlakozz, en is kimereszkedek meg veluk parszor ...
Hallottam hírét. Most idom nélkül garázdálkodsz?
az Szép!...látom nem aprózod el a dolgokat...én a drz-vel neki se indultam volna annak a siratónak, úgyhogy jó társasággal mentél, majd a ösz-tél folyamán mindenképpen meglesem mit müveltek, ha nem maradok le az enyémmel...
azt lattad volna mikor cr-el egyutt szaltam (3meter melyre fejjel lefele )
Láttátok volna tegnap az én fejemet ... hogy előtte vagy utána az mellékes
Csak egy részlet a ravasz az agy és két füstölgő puskacsőből(hátha beugrik valami):
"De nem volt elég meggyőző. Erre a fiókból előkapott egy 40centis fekete műbránert, és azzal a lendülettel agyonverte szegény ......-t"

elnézést ma is hüje vagyok
olyat ment hogy leszakhadat a fehje?
...
egy herének?
...
vagy leszált a heréje
sir, yes, sir!
lepihenek .... egy gyors telefonkonferenciaba kedvenc nemetkéimmel ...