Te macsek most jutott eszembe, hogy egy haverom zzr1.1ét miután kölcsönkérve elcsúsztatták, anyagi helyzete miatt elakarta adni, megkérdjem esetleg mivan azzal a géppel?
drz-vel setagalopp lesz, cr-el mar inkabb kuzdes ... nincs motorfek, lefullad, aztan meg hirtelen geci eros, aztan kapaszkodsz, nyomatek meg alul felejtos ....
alltalaban vasarnap mennek a sracok, ha van kedved csatlakozz, en is kimereszkedek meg veluk parszor ...
az Szép!...látom nem aprózod el a dolgokat...én a drz-vel neki se indultam volna annak a siratónak, úgyhogy jó társasággal mentél, majd a ösz-tél folyamán mindenképpen meglesem mit müveltek, ha nem maradok le az enyémmel...
Csak egy részlet a ravasz az agy és két füstölgő puskacsőből(hátha beugrik valami):
"De nem volt elég meggyőző. Erre a fiókból előkapott egy 40centis fekete műbránert, és azzal a lendülettel agyonverte szegény ......-t"
Te macsek most jutott eszembe, hogy egy haverom zzr1.1ét miután kölcsönkérve elcsúsztatták, anyagi helyzete miatt elakarta adni, megkérdjem esetleg mivan azzal a géppel?
Újra ráleltem a kedvenc videomra itt a sportmotoron...mostantól ez a csengőhangom
alltalaban vasarnap mennek a sracok, ha van kedved csatlakozz, en is kimereszkedek meg veluk parszor ...
"De nem volt elég meggyőző. Erre a fiókból előkapott egy 40centis fekete műbránert, és azzal a lendülettel agyonverte szegény ......-t"
elnézést ma is hüje vagyok
...
egy herének?
...
vagy leszált a heréje
lepihenek .... egy gyors telefonkonferenciaba kedvenc nemetkéimmel ...