Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez tök jó kép,már néztem a reglapodon is
honnan?
ennyi penzer ez van :-) sem a cbr-t sem a cr-t nem bantam meg ....
a kocsim meg opel, azert ez elarul valamit :-) (azt mindenkeppen, hogy csoro vagyok, hehehe)
A Hondát nem szidni, hanem dicsőíteni szokták. Új motornál tök mindegy milyet vesz az ember, használtba meg bele lehet húzni sajna, márkától függetlenül is.

De azért....
én márkabuzi vok. elismerem. nem fogok kiállni az utcára és mindenkit bekergetni a szalonba,de engem már nem kell meggyőzni.alig várom Tom is átnézzen ide.
hát para az nincs bennem,ha a motoromról van szó
Öntudat? Az meg mi? Nem vagyok márkabuzi, mindig az a legjobb ami éppen van.
Mondtam én, hogy érzékenyek a Hondások.
no para, csak nagy divat lett a hondat szidni ..... ugy hogy meg sokan a gyertyakat sem tudjak kicserelni
valahogy éreztem,hogy Te is lavórszám iszod az öntudatot,amit a kawaboltban előszeretettel osztogatnak.
plusz Tom,Matska,és barátai mindig segítenek,ha valamiért csökkenne a szint
gondoltam,h ráharapsz és nem hagyod magad
szép a Z,nyugi.majdnem olyant vettem
(csak még időben megjött az eszem )
Nyugi má'... Nincsenek előítéleteim a márkákkal kapcsolatban, hogy ti Hondások milyen hamar felhúzzátok az orrotokat. Különben sem irigykedek, az én motorom sokkal szebb, jobb, gyorsabb....!
a HONDA felirat eddig csak elonyt jelentett (anyagilag mind szerelhetosegileg ...) szoval no fika
foleg a cbr-t ....
Megnéztem a képeidet és tényleg ....... HONDA
a tankra van írva mi a baja
Jahhh....régi sz*r.
Urak és Hölgyek! Akit érdekel egy vezetéstechnikai tréning (INGYEN!), az regisztráljon minél gyorsabban!

http://www.balesetmegelozes.ex...
meghát öreg is szegénykém,igaz?
Elég ramaty anyagól készült az tény. Gondolom a rezonancia is rátett egy lapáttal. Most bepróbálkozom valami ledes cuccal.
Baromi randa a gyári sárvédő a Z-n, ami most fenn van az házi mekk, az előző tulaj csinálta, de még bírja.

A dobok tényleg jól szólnak, remélem a visszadurrogás is elmúlik ha elhozom a szervizből.

Nem tudsz véletlenül eladó üléspúpot? '03-'04-es 6-osé (636) jó lenne.
az fasza, hogy ennyit sem bir .... bar mar nem lepodok meg semmin a 6 honapra tervezett telefonok koraban
Mintha nem gyári lenne a rendszámtáblatartód. Nekem Valtermoto tartóm volt, de másodszor is letört, köszönhetően a frankó utaknak. Kuka.
Ja és véletlenül nekem is Leo Vince dobom van. Jó. :)
A műanyag szár repedt el. Ha csak a csavar lazult volna ki már megoldottam volna.
megoldas egy csavarhuzo, es legkozelebb rakd fel 2.-ba is
Jól hangzik!

Elfikkantak a hátsó indexek a motoromon. Biztos nem bírták a sebességet. A kipuvilágítás mindenesetre kipipálva.
Jólvan, lehet lesz egy Arrow Titan rendszerem
Ajánlom is, hogy lelkesek legyenek. Megyek, letakarítom a dögöt.
Reméljük tart még a lelkesedésük, az enyémet is szépen megcsinálták, az elsők között voltam, akik motort vittek hozzájuk kötelezőre. Alig tudták felvenni a munkalapot, nem szoktak hozzá a motorkerékpárhoz a sok Volvo között. :)