Na, meg is van. Szép, és jó is. Ki is próbáltam, tökéletesen mûködik. A Tamásnak is csináltattam egyet meglepibõl, ùgyhogy minden yuppiii. A gyárit el is csomagoltam szépen, innentõl a pótkulcsot koptatom.
Megtaláltam. Mutattam a csajnak a képet a kulcsról (mert a kulcsot nem hurcolom magammal), erre megkérdezi: "Mi ez, valami robogó kulcs?"
Na, de ami a lényeg, jelenleg nincs ilyen kulcsuk, de jövő héten már lehet, hogy lesz.
Viszont ahova én általában járok kulcsot másoltatni, ott van ilyen kulcs, és mindösszesen 1 020 Ft-ért másolnak is. :) Szóval szerintem én majd oda megyek, de köszi a tippet. :)
Bassszus! Most jól le akartalak szúrni, hogy az Ősz u. 2-ben nincs is kulcsmásoló. De most jöttem rá, hogy nem tudok olvasni. Akkor megpróbálom az Ősz u. 7-ben is.
Ha megkérdezed, és másolnak, akkor odaadom a motoromat mintának. :)
Gyuri plíííz…
Na, de ami a lényeg, jelenleg nincs ilyen kulcsuk, de jövő héten már lehet, hogy lesz.
Viszont ahova én általában járok kulcsot másoltatni, ott van ilyen kulcs, és mindösszesen 1 020 Ft-ért másolnak is. :) Szóval szerintem én majd oda megyek, de köszi a tippet. :)
+36-22-889-164