Tegnap a kollégáimnak (őket is megcsapolták) a vérellátóban azt mondták, hogy most van elég vér a Gabi számára. Viszont jó lenne ha legalább 4-5 naponta érkeznének a véradók (a vérlemezke ugyanis csak 5 napig tárolható) mert szükség lesz/lehet további véradásra is.
LFP totyikban leírtam amit tudni lehet Gabiról.
Naponta beszélek az anyukájával és ez nem is fog változni.
Látogatni nem lehet egyenlőre.
A mai legfrissebb hogy sajna több műtét lesz még és elképzelhető hogy vér is fog kelleni.
Viszont ami jó hír hogy gerinc és agy nem sérült,ill. pillantásokkal már kommunikált!
Holnap délután lesz friss infó.
Nézzetek át az LFP-be legalább olvasni!
Rengetegszer voltam már, és csak 50 km
De mehetünk, csak hosszabbítsuk meg egy kicsit
Javasolnék egy akkorácska kört, mint két hete, a tolnai-dombokkal fűszerezve.
Mondjuk McDonalds, Piac tér - Siófok, Krúdy sétány, kikötő - Tamási, Várhegy kilátó - Szekszárd, Kálvária-hegy - Cece, termelői vásár - McDonalds, Piac tér
Sziasztok!
Kiadó garázst keresek Székesfehérváron az Ősz utca közelében a motorom számára reális áron. Tel.: 30/279-52-69, mail: medon@citromail.hu
Segítséget előre is köszönöm
Én íméleztem ezzel kapcsolatban a helyi véradásszervező koordinátorral, aki többek között az alábbiakat írta:
"Az információim alapján egyenlőre elegendő vér gyűlt össze a balesetes számára, így célszerű a későbbiekre tartalékolni az ismételt segítségkérést. Úgy értesültem több műtét is vár a betegre, így a műtétek előtt javasolt az újbóli felhívások közzététele is."
Tartalékoljunk, fog még kelleni vér.
( mi is szerettünk volna még ma vért adni, de mivel február 14-én adtunk vért legutoljára, ezért még nem telt el a kötelező kivárási időszak, mely után ismét kezdeményezhetjük a véradást. )
Gáborné Fülöp
11 órája
o-+ vércsoportuak figyelem! Motoros baleset miatt vérre lenne szükségünk.Aki tud és szeretne segiteni a Székesfehérvár-i Szent György korház véradóállomásán megteheti,8 és 16 óra között.Fülp Gábor névre.Taj kártya szem.ig.szükséges.Előre is köszönjük.
Gábor! Jobbulást és mielőbbi felépülést!
Most ez van,de remélem nemsokára megint kétkeréken!
A ruhámat pont a Gabitól vettem jó pár éve és még megvan!
Várja az új motort.
Naponta beszélek az anyukájával és ez nem is fog változni.
Látogatni nem lehet egyenlőre.
A mai legfrissebb hogy sajna több műtét lesz még és elképzelhető hogy vér is fog kelleni.
Viszont ami jó hír hogy gerinc és agy nem sérült,ill. pillantásokkal már kommunikált!
Holnap délután lesz friss infó.
Nézzetek át az LFP-be legalább olvasni!
Üdv!
Remélem az időjáró is kegyes lesz hozzánk...
Peti, Pista jöttök ti is?
Csak most látom{olvasom},hogy intenzíven van,lehet tudni mi történt?
Mindannyian aggódunk érte.
Ki hol szokta centíroztatni a kerekeket? Ott mennyibe kerül, mennyit kell várni stb.
Innentől a Gabin a világ szeme...
De mehetünk, csak hosszabbítsuk meg egy kicsit
Javasolnék egy akkorácska kört, mint két hete, a tolnai-dombokkal fűszerezve.
Mondjuk McDonalds, Piac tér - Siófok, Krúdy sétány, kikötő - Tamási, Várhegy kilátó - Szekszárd, Kálvária-hegy - Cece, termelői vásár - McDonalds, Piac tér
Térképen:
http://tinyurl.hu/DJCI/
Vélemény?
Kiadó garázst keresek Székesfehérváron az Ősz utca közelében a motorom számára reális áron. Tel.: 30/279-52-69, mail: medon@citromail.hu
Segítséget előre is köszönöm
Isten ments, hogy bárkit lebeszéljek a segítségről.
Én íméleztem ezzel kapcsolatban a helyi véradásszervező koordinátorral, aki többek között az alábbiakat írta:
"Az információim alapján egyenlőre elegendő vér gyűlt össze a balesetes számára, így célszerű a későbbiekre tartalékolni az ismételt segítségkérést. Úgy értesültem több műtét is vár a betegre, így a műtétek előtt javasolt az újbóli felhívások közzététele is."
Tartalékoljunk, fog még kelleni vér.
( mi is szerettünk volna még ma vért adni, de mivel február 14-én adtunk vért legutoljára, ezért még nem telt el a kötelező kivárási időszak, mely után ismét kezdeményezhetjük a véradást. )
11 órája
o-+ vércsoportuak figyelem! Motoros baleset miatt vérre lenne szükségünk.Aki tud és szeretne segiteni a Székesfehérvár-i Szent György korház véradóállomásán megteheti,8 és 16 óra között.Fülp Gábor névre.Taj kártya szem.ig.szükséges.Előre is köszönjük.
ennyit tudok én is
mi történt? Nem hallottam róla.
Hétvégén gurulás vagy alvás?