Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na végre infó.. ha nagyon nem akar össze jönni az RF900 akkor meg DT vel megyek. majd kiderül !
Üdv !

Miért RF ? Mert olcsón volt és tetszik.
Nem jár még jól de remélem csak karbi szinkron hiba.
Viszont csörgedezik a benya valahol belőle... Pumpa után az biztos de még ne mtudom merr pontosan....
előtte kis stunt ízelítő a Junior Team előadásában
Szia/sztok! Itt vannak a hírek a Mikulás gurulásról, gyertek!

http://www.sportmotor.hu/motor...
Szépnek tűnik, de miért pont RF? Elég ritka...
Még le kell papírokat rendezni azt ha karbi beállítás nem is lesz meg de ha lesz mikulás felvonulás.... oda benézek evvel
Gép : 1995 , Suzuki RF 900r

Lásd...
Köszi Tizedes...

Elmentem és majdnem el is hoztam a motor szállítót de aztán közölték hogy jó.. akkor kéne 30 ezer FT letétbe meg valami közüzemi számla. Mivan ? Csókolom nem lakást akarok bérelni hanem utánfutót. Így aztán arrébb mentem 500m rel és vittem egy sima utánfutót. Ennyi !

(Főtörzsőrmester)
Milyen járgányt vásárolsz?
Én imádom semmi számítógép meg CRDTISVPZKZ meg egyéb hipper szuper ketyerék a régi vas NEM SZAR VAS ezeket még megcsinálták rendesen de szerintem pont neked nem kell ezt magyarázni
Okés csak sokszor voltam én is úgy hogy de jó lett volna..... de arra kérlek ha még is segítenem kell akkor ne úgy legyen hogy tegnapra kell
Igen a kép alapján
Nekem is volt ilyenem,úgy hívtuk a családban: Fürge Szarvas
Az is 70-et tudott,de azt bárhol
Köszi a felajánlást de nem rabolnám más idejét evvel. Hiszen vonóhorog van szóval nem gáz a dolog csak hátha van valami spec utánfutó valakinek....
Szóval az előlapot, a hátlapot, meg a kettő közti részt kell cserélni?
Ha minden kötél szakad akkor egy Mazda B2200-vel tudok neked segíteni után futóm viszont nincs
ja és az utazó tempo 70 km/h de ezzel a világból kimegy a vén dög ja és vissza is hoz
Hát nem csak elő-hátlap cseréről lenne szó hanem közép részt is cserélni kéne ennek viszont már nem merek neki állni
Üdv !

Holnap mennék motorért (venni) aztán utánfutóval hoznám, ha van valakinek ötelte esetleg hol találok motorhoz alkalmasat az jó lenne. Persze jó majdnem akármelyik ha ki tudom jól kötni, de hátha valakinek van ilyen vagy tud valakit akinek van....
Simán otthon megoldható, nekem is van egy k550i-m már szedtem szét, de ha nem vállalod, ezt bármelyik megcsinálja a távirdán. A hátlap simán lejön, csak a felső rész trükkös, a play/stop gombnál tudod leszedni, felfelé kell nyomni, utána kifordul a helyéről. Előlap meg csavarokkal van rögzítve.
Szia egy sony ericsson k550i kéne kitakarítani mert már a gombokat nehezen érzékeli és az új házzal össze kellene rakni emlék mobil lesz
Miki móka mikor lesz?
Mit kell szervizelni?